Hakkaten ya, başka konu açabiliriz aslında. Şöyle birşey olsa, bi adminden rica etsek. Bu sayfaya girdiğinde yeni konuya atsa otomatik.
sonunda 3 sezonuda bitirdim.harika dizi.bu kadar zamana kadar izlemedigim için pişman oldum gerçekten 4. sezonu iple çekiyorumm
quote:Orijinalden alıntı: gyükseltürk quote:Orijinalden alıntı: salim89 PHI yapar mı acaba sonuçta o da Dexter hayranı PHI admin mi ?
quote:Orijinalden alıntı: gyükseltürk quote:Orijinalden alıntı: salim89 PHI yapar mı acaba sonuçta o da Dexter hayranı PHI admin mi ? Değil mi?
quote:Orijinalden alıntı: gyükseltürk quote:Orijinalden alıntı: salim89 PHI yapar mı acaba sonuçta o da Dexter hayranı PHI admin mi ? Valla bildiğim kadarıyla değilim ama.
İzledim bile, gene konuşturmuşlar kalitelerini. O arada tekrar dizinin başlangıç fragmanı girdi, dedim hatalı çekim mi filan, sonra çaktım olayı
4x01 daha izlememiş olanlar için : BURADAN Bölümü Çekin Bu da Alt Yazı, Tıkla! < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Dayanamadım izledim bölümü Nasıl özlemişim Dexter izlemeyi anlatamam. Hem de süper bir bölümdü, güzel bir dönüş oldu Dexter için
quote:Orijinalden alıntı: Révolvér 4x01 daha izlememiş olanlar için : BURADAN Bölümü Çekin Bu da Alt Yazı, Tıkla! Off-duty ha Şu Lundy gelmeseydi keşke herife sinir oluyorum.
quote:Orijinalden alıntı: PHI İzlemedim, izlemem. Doğru düzgün bi yayını çıksın hele. Evet, az daha bekliyelim.