Şimdi Ara

DEXTER Original Sin (2025), New Blood (2021), DEXTER (2006 - 2013) (947. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.064
Cevap
69
Favori
610.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 945946947948949
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 . bölüm taş gibi özlenilen dexter bölümlerinden biriydi. Biraz istenen noktaya geldi dizi.

• sen sezonlarca dizi çek bhb ı sezonlarca yakalayama ama gelsin allahın köyünde görev yapan vasat bir polis..

dizi mini bir dizi. 2. sezon olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 3 Ocak 2022; 5:40:7 >
  • Genel olarak guzel son sezon ama herşeyi cabuk açiga cikarma olayi havada birakmiş 4 5 bölüm daha olsa otururmuş herşey.Ne diye 10 bölüm yaptiniz ki.Bu dizinin reytingi nasilki mini dizi yaptilar anlamadim.Bircok cok iyi yapim izledim ama izlerken 50dklik dizi 20dk gibi geliyor öyle güzel geliyor bana.Cok erken bitiriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezonun en iyi bölümüydü. Yavaş yavaş şekilleniyoruz.

Başka şartlar altında seninle iyi arkadaş olabilirdik sahnesi, önceki sezonlardan birini anımsattı.

Beyaz saçlı, muhtemelen rus olan dexter villaini vardı. O sezon hangi sezondu bilen varmı? İnanılmaz keyif aldığımı hatırlıyorum. O sözü buraya da yazmış olabilirim. Ama üstünden 10 yıl geçince çok aklımda kalmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 3 Ocak 2022; 6:11:58 >
  • Genel kanı polis hatunun dexterı enseleyeceği yönünde ama, bence evet dexterın tüm mevzularını ortaya çıkartacak fakat dexterda bu işi neden yaptığını kimlere yaptığını anlatacak hatun polise. Son olarak kurtu öldürdükleri yere götürüp kurtun öldürdüklerini gösterecek. Böylelikle olayı öyle kapatıp (polise teslim etme vs olmadan) sonrası için karar verecekler.

• Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Sizin dediklerinize ek olarak çocuğumun ve benim çevremde olma artık git diyeceğini düşünüyorum. Polisi öldürmek kod a uymuyor en başta, keza harrison içinde öyle masum birini öldürmek onunda yapacağı şey değil.
  • Düşük ihtimal ama,

Spoiler,

Harrison trinity killer’ın oğlu çıksa fena ters köşe olmaz mı?

• 2. sezon olsa iyi olur

• 7 . sezon bölümlerin birinde vardı hocam o dediğiniz sahne.

Adamın adı Isaac Sirko'ydu.Ukrayna'lıydı yanlış hatırlamıyorsam.Cidden güzel bir sezondu.

@Bucephalas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 3 Ocak 2022; 15:56:44 >
  • Güzel bölümdü. Son bölümde Angela'ya ne olacağını merak ediyorum.

• Final için tahminde bulunayım.

Öncelikle Harrison artık babasını biliyor, nasıl öldürdüğünü, nasıl yakaladığını ve nasıl yok ettiğini...
    Kurt da öldü.
    Final bölümünde Angela-Dexter-Harrison üçlemesini izleyeceğiz. Angela artık kendinden emin şekilde Dexter'ı tutuklatmak hayalini kurmuş. Ama puzzle'ın bazı parçaları hala eksik kalıyor. Dexter kimi öldürüyor? Masum insanları mı, hayır! Kurt'un yer altında sergilediği, öldürdüğü masum kadınlar... Angela'nın da yıllarını böyle masum kadınları kurtarmak üzere olduğunu biliyoruz. Yani burası Angela'nın hassas noktasıdır. Dexter bir şekilde Angela'ya o yeri göstermek zorunda. Çünkü orayı görürse Dexter'ın kaçmasını, kurtulmasını sağlayacaktır bence. Ama öyle de olmayacaktır. Angela Dexter'ın yakalanması için karar çıkartacaktır, tüm birimlere haber verecektir. Harrison'un masumluğu sebebiyle Angela onu yanına alacaktır. İşte artık iş işten geçtikten sonra yani tüm birimler Dexter'ın peşine düşmüşken Harrison bunu öğrenecek ve Angela'a bir şekilde yer altındaki ölü masum kadınları gösterecektir. Babasının haklı olduğuna Angela'yı ikna edeceğe de benziyor. Çünkü kadın ömrünü adamış o masum kadınları kurtarmaya. Angela, Dexter'a ne kadar hak verse ve içindeki yangını söndürse de bir kere tüm birimler Dexter'ın peşine düşmüş olacaktır. Bundan sonrasında da Harrison ve Angela, Dexter'ı kurtarmak için onu her yerde arayacaklar. Angela masum olduğu için Harrison bence asla Angela'yı öldürmez. Dizinin adı New Blood yani Yeni Kan... Harrison'un yeni kan olduğunu düşünürsek final yapan dizinin sonrasında Harrison'un etrafında dönen bir dizi çekileceğe işaret olabilir. (Forumda birisi yazmış, bana da mantıklı geldi diye ekledim bu bilgiyi)

Harrison dizisi çekilse kimse izlemez diye düşünebilirsiniz ama Dexter da Harrison'un karşısına hayalet gibi çıkacak olursa belki bir nebze de olsa izlenir. (Harry gibi, onda da baba-oğul vardı)

Toparlayacak olursam Dexter fragmanda kaçtığına göre tüm birimler onun peşine düşmüş demektir. Yani Angela onun suçluluğunu ispatlamış ve yakalanması için karar çıkarmış demektir. Angela da masum olduğu için öldürüleceğini düşünmüyorum. Geriye üç ihtimal kalıyor. Ya Dexter yakalanır hapse girer ve idam cezası alır.
    Ya Dexter hapse girmek yerine intihar eder ve arkasında Harrison için bir not bırakır ve Angela'ya emanet eder onu.
    Ya da Dexter kurtulur (Angela onu kurtarır)

Dexter kurtulursa da yine dizi tam final yapmış olmaz aslında ne yalan söyleyeyim. Çünkü hep merak ederiz Dexter ne yapıyor diye. Belki yine bir yerlerde oduncu olur, kim bilir :)

• DrDex kullanıcısına yanıt

Atladığınız bir nokta var. Diziyi yapanlar bu detayı anlamaz umarım.

Spoiler,

Şerif dexter in kasap olduğunu ortaya iddia etse dahi sonuçta kesin kanıtlar var ana dizideki siyahı polisin kasap olduğuna, hatta dexter bir ara siyahı polisin hedefi olmuştu.. Kurban muamelesi görmüştü dexter. Sonunda patlama olduğunda resmi olarak olay kapandı. Enjektör izinin olması dexter in kasap olduğunun kanıtı değil, hatta herhangi bir katil olduğunun kesin kanıtı değil. Dexter kaçak olmasının da sağlam bir sebebi var. Eşi ve kardeşi ölmüş, buradan da savunması var.Dexter resmi olarak katil olarak suçlayan olsa bile. Kurt un ve oğlunun katili olduğunu sadece Harrison biliyor, Harrison konuşmaz ise elleride bir delil yok?

Bu bölüm başka bir olay ortaya ÇIKMAZSA DEXTER suçlayan somut kabit yok

• @AragornNerede

Gayet mantıklı yazmışsınız hocam. Sadece iğne izinden suçu Dexter'a yıkamaz. Ama Dexter hiç yakalanmazsa da dizi sanki yarım kalmış olur. Hep daha sonrası vardır, değil mi? Final olduğu için Dexter ya yakalanır bi şekilde ya da ölür. Yeni sezon çekilmeyecekse bu ikisinden biri olacak gibi düşünüyorum. Sonuçta tüm dizi Dexter ekseninde dönüyor. Dexter ölmeyecekse dizi devam etmeli. Angela sürpriz kanıtlara da ulaşabilir. Yoğun şekilde iğne izinden gidiyor Angela. Son bölümde kesin bir kanıt yakalayabilir, böyle bir sürprize de açık olalım. Bakalım, merakla bekliyor olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrDex -- 4 Ocak 2022; 18:12:50 >
  • AragornNerede kullanıcısına yanıt

Tahminlerinizi mantıklı buldum, final bölümünde sürpriz bir kanıt çıkabilir ama.

• Spoiler,

Kurt piyon gibi görünüyor. Edward Olsen'a çok gönderme yaptılar sanki işin başında o varmış gibi hatta Audrey ile yolda karşılaştılar şüpheci tavırları falan vardı. O adam gümbürtüye gitti herhalde.
  • dexter season 9 ile new blood aynı şey değil mi  

• por favor kullanıcısına yanıt
    imdb 'ye göre yeni dizi. ama olaylar kaldığı yerden devam ettiği için, sezon 9.
    spin-off ya da farklı ana karakter olsa neyse, ama satış taktiği, yeni ürünmüş gibi sunmalari gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    başkası yazMış.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/68240872

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @mahmut716

İkinize teşekkürler. O epic sezonu izlemek farz oldu yine.

Bu sahne beni çok duygulandırmıştı. İsaak'i çok sevmiştim, gerçekten farklı şartlar altında müthiş bir ikili olurlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 4 Ocak 2022; 21:21:2 >

• sahneyi kaçırdım sanırım. kurt vidayı nerede buldu da oğlunu dexterın öldürdüğünü anladı?

• 
Sayfa: önceki 945946947948949
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.