Artik eski filmlerin eski dizilerin eski kitaplarin tekrar para kazanma amaciyla yeniden ele alinmasi yasaklanmali. Dexter hatrina izledik de yani nedir bu son? Ooo supermis valla biz hic dusunemezdik. Yahu seri zaten zirvede bitmisti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021) (951. sayfa)
-
-
Ne menem bir finaldi yahu. Artık Dexter'ı kimseye öneremez hale geldik. Başlamayın len...
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Finalden bağımsız olarak dexter aslında tamamen eski dexter bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AragornNerede -- 11 Ocak 2022; 15:10:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Devam filmleri dizileri genelde kötü olduğundan başta keşke çekilmese demiştim ama new blood ilk bikaç bölümden sonra eski havasını verdiği için izledim.
Final bence olmamış , hikaye çok hızlı gelişip birden kestirip atmışlar.20 bölüm olmalıydı yavaş yavaş ilerlenmeliydi , bu şekilde bitince üzgünüm eski dexter dizisine yakışmadı..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Finali şimdi izledim, izlerken de imde puanına baktım ve 4.5 görünce zaten başıma gelecekleri anladım. Cidden şu diziye iki seferde de şöyle final yapmak büyük başarı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Game of thrones senaristlerinden özür diliyorum. Başka bir şey demeye gerek yok sanırım. 1 dizi nasıl 2 kötü final yapmayı başarır aklım almıyor.
quote:
Genel kanı polis hatunun dexterı enseleyeceği yönünde ama, bence evet dexterın tüm mevzularını ortaya çıkartacak fakat dexterda bu işi neden yaptığını kimlere yaptığını anlatacak hatun polise. Son olarak kurtu öldürdükleri yere götürüp kurtun öldürdüklerini gösterecek. Böylelikle olayı öyle kapatıp (polise teslim etme vs olmadan) sonrası için karar verecekler.
Ben aslında ne güzel yazmıştım finali ama tam tutturamamışım. Dexter ve harrison beraber kaçıp gitseydi ve böyle final olsaydı bir sonraki sezon beklenirdi.
yıllar sonra dexter ı ergen pışpışlarken izlemek üzücüydü
-
final şaka herhalde. boktan finali nasıl daha boktan yapabiliriz diye 10 sene beklemişler. ne konular çıkardı. film dizi sektörünün bittiğinin kanıtı oldu resmen
-
Sizin yapacağınız dizininde, finalinde Allah belasını versin.
-
Ne oldu yani Dexter i 10 sene sonra cektiniz ne oldu? Bu final icin miydi? Ulan senaryo mu bu? Her sezonu farkli konu isleyen polisiye olsa tamam derim de Dexter lan bu.
Neyse Sinan Engin repligi konusursam agir konusurum deyip susuyorum.
Aynı boktan duyguları ikinci kez yaşattılar bize. Tebrik ederim.
-
Dizi çok çabuk islendi bir noktadan sonra. Eski bölümlerin havasını hafif gösterdi sonra çok kotu bir sekilde bitti.
-
3. Bölümü bitirdim, şu komiserin kızı ne güzel ya 🥰
Bul beni johnny sequoyah
niye finalini kimse beğenmedi ki? bence güzel bir finaldi.
aynı tipler law abiding citizen filminin sonunu da, lost'un sonunu da beğenmediler.
ne bekliyorsunuz ki?
tipleri tek tek saydın mı ? hangi tipin hangisini beğenmediğine nasıl karar verdin ? finalde gerçekleşen olaylara değil, olayların oraya gidişi puanı düşürdü. yoksa her finalde başrol ölebilir, hapse girebilir, yoluna devam edebilir ....
breaking bad, sopranos, oz finalleri örnektir buna.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 14 Ocak 2022; 23:32:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Finale kadar dizi çok güzeldi ama finalde hem oyuncuların karakter gelişimi 360 derece değişti hemde çok hızlı oldu bittiye geldi . Dexter'ın öldüğü çok daha güzel bir son yazilabilirdi. Aslında bu dizi daha giderdi ama son anda bu bölüm diziyi bitirelim diyip final yapmışlar gibi .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 15 Ocak 2022; 15:3:0 >
Fazlasıyla mantıksız bir sonla bitirmişler diye düşünürken aslında gayet güzel bir mantığa oturtmuşlar ancak dizinin daha gideceği çok nokta vardı. En az sağlam 1 sezon daha çıkarırlardı.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Oğluna kendini öldürtmek nedir, diye kızmıştım, çok mantıksız gelmişti ilk başta. Dexter önce oğlunun kendisi gibi olmasından korkuyordu, sonrada içindeki karanlığı farketti ve bunu nasıl dizginleyeceğini anlatırken, öldüreceği kişileri suçlu olmasını istiyordu. Bu bakımdan öldürdüğü polis yani koç suçsuz bir insandı, dexter ise dibine kadar suçlu biriydi. Ayrıca daha önce sevgi nedir bilmiyordu, hiç yaşamamıştı ama ilk defa bunu oğlunda hissetti. Bu yüzden de suçlu olduğu için ve içinde sevgiyi hissettiği haliyle ölmek istedi. Ama kendini oğluna öldürtmek yine de bir noktada oğlu için ağır bir yük, belki bu yükü suçlu olması hafifletsede yinede oğlu taşıyacak. Bu noktada biraz mantıksız bir hareket. Normal şartlarda dexter da öldürme iç güdüsü kadar kuvvetli bir yaşama iç güdüsüde var. Zaten olaylardan hep bu şekilde sıyrılıyor, istese oğlundan da kaçabilirdi ama yapmadı. Güzel bir son değildi, daha iyi olabilirdi, dizi daha da ileri gidebilirdi.
-
Senaristler:Eski finali beğenmediniz mi ? Daha kötüsü olmaz mı diyorsunuz ? Buyrun o zaman eski finalden daha kötüsünü yaptık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X