peş para etmeyen dizilerle kaynıyor 3 yaşındaki çocuk oturup yazar senaryosunu
quote:
Orjinalden alıntı: Nitrogliserin
peş para etmeyen dizilerle kaynıyor 3 yaşındaki çocuk oturup yazar senaryosunu
+1 cnbce,discovery,mtv kurtlarvadisi +1
Tabi ki hayır...
zaten evde 5 kanal olmasa olmaz : ) lig tv cnbc-e e2 dıscovery national geografic + nat geo wıld + ntv
ben cnbce, makina ve arasıra müzik & belgesel kanallarını izliyorum. saçma sapan türk programları ve dizilerine artık sinir olmuyorum, izlemediğim için...
leyt nayt şov:kime diyorum ben cnbce,discovery,mtv,kurtlar vadisi,e2,ntv
bütün yerli diziler aynı neredeyse karakterler,olaylar,kamera açıları ve hatta dizilerdeki güzel kızlar bile birbirine benziyo belki fox da var kabuslar evi diğerlerinden farklı onuda hiç izleyemedim izleyen arkadaşlar varsa yorumlarını esirgemesinler.
kabuslar evinin tanıtımından ne olduğu aşağı yukarı belli hümeyranın makyajı yeterince korkunçtu bence.ya ne biliyim ya bizimkiler bişey yapmasın yada yabancı yönetmenle çalışmaları lazım yerli yapımlarda bişey eksik ama çözemedim.
ocak tan beri avrupa yakasını bile izlemiyorum
quote:
Evet ama soyle farkli bir turk yapimi olsa desteklemek gerek ama turk yapimcilar reyting gaygisindan öldugu icin hicbir cesaretli yapim yok turkiye'de. Bakiniz; asiret dizileri, veya cocuklari ekrana bagla- mak icin buyulu, sihirli, cadili diziler her kanalda garanti bir tane var, peki izlenmiyor mu? izleniyor. Sonrada yapimcilar diyo ki uyumus milleti uyandirmayalim ama bilmiyorlar ki tv'de ne olsa izliycek millet.
aslında yaşı 40 ı geçkin bir çok kişi günümüz yabancı dizilerini anlamakta zorluk çekiyor (annem hariç :) kadın lost manyağı oldu )
bence cnbc-e dublajlı yayınlansa herkes izler ben altyazıyı daha çok seviyorum ama çoğu okumaya üşeniyor çevremde sırf alt yazı diye izlemeyen çok insan var.
*şu an türkiyede gösterilen dizilerin içinde bir tanesi izlemeye değer. çünkü başı ve sonu belli olan birtek o dizi var, "yaprak dökümü". çünkü dizinin kaynağı roman.
*türkiyede çevrilen diziler önceden tasarlanıp çekilmiyorlar maalesef. 2-3 bölüm yayınlanıyor eğer tutarsa ona göre haftalık senaryo yazılıyor. ama bu bahsi geçen yabancı dizilerin genelinde senaryo önceden belli oluyor eğer dizi çok tutarsa diziye ara konular ekliyorlar.
*eğer izliyoranız türk dizilerine bakın konuları çok çabuk tıkanıyor ve hemen dizideki bir karakter ya vuruluyor, ya kaza geçiriyor yada kanser falan oluyor. çünkü önceden tasarlanmamışlar.
*birde kurtlar vadisi ve sağır oda mevzusu var, yine kurtlar sağır odadan kat kat kaliteli ama bu tür dizilerinde mesaj verme kaygısından bıktım. bunlarında konusu gündemdeki siyasi olaylarla ilgili dizi içinde mesaj vermek. ben artık izlemiyorum, içimiz dışımız siyaset oldu bu sıralar zaten.
kurtlar ve avrupa yakası dışınıda elimden geldiğince bir şey izlemiyorum.internet sağolsun bütün diziler var ordan indiriyorum.dediğiniz kanallar bir sürü dizi yayınlıyor ama ilk baştan almayınca diziyi pek anlaşılmıyor bazı diziler dışında internet olmasa naparız biz.bakıyorum yapcak iş yok açıyorum prison break açıyorum lost.onun heyecanı yeter ya hele lostun 3. sezon finali yokmu dumur etti beni ya.hangi türk dizisi bu şekilde bi sezonu bitirebilir.answer bölümünü indiriyorum şimdi inşallah orda biraz bişeyler açığa kavuşmuştur
quote:
Orjinalden alıntı: semtex960
quote:
Orjinalden alıntı: berke*
ben artık ulusal kanalların hiçbirine tahammül edemiyorum öyle saçmaladılarki zıvanadan çıktı iyice cnbc-e ve e-2 olmasa tv yide açmam heralde
Aynen katılıyorum
katılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: berke*
ben artık ulusal kanalların hiçbirine tahammül edemiyorum öyle saçmaladılarki zıvanadan çıktı iyice cnbc-e ve e-2 olmasa tv yide açmam heralde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme