Şimdi Ara

dexter yada prison break izledikten sonra yerli dizi izleyebiliyormusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben artık ulusal kanalların hiçbirine tahammül edemiyorum öyle saçmaladılarki zıvanadan çıktı iyice cnbc-e ve e-2 olmasa tv yide açmam heralde

• + dizimax
  • hayır gerçekten bu köy dizilerinde gına geldi valide deli gibi izlio kafayı yicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renji Abarai -- 2 Mayıs 2007; 10:44:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: berke*

ben artık ulusal kanalların hiçbirine tahammül edemiyorum öyle saçmaladılarki zıvanadan çıktı iyice cnbc-e ve e-2 olmasa tv yide açmam heralde

Aynen katılıyorum
  • Heheh bunun örneklerini çoğaltmak mümkün sorunu şöyle değiştiriyim Lost,Heroes,Nip/Tuck,Prison Break,Dexter,CSI - diye gider - izledikten sonra yerli dizi izleyebiliyor musunuz?
  • HAYIRRRRR
  • hirosun 20. bölümünü izledikten sonra lostun yeni bölümünü indiresim bile gelmiyo nerde kaldı yerli diziler..
  • Evet ama soyle farkli bir turk yapimi olsa desteklemek gerek ama turk yapimcilar reyting gaygisindan
    öldugu icin hicbir cesaretli yapim yok turkiye'de. Bakiniz; asiret dizileri, veya cocuklari ekrana bagla-
    mak icin buyulu, sihirli, cadili diziler her kanalda garanti bir tane var, peki izlenmiyor mu? izleniyor.
    Sonrada yapimcilar diyo ki uyumus milleti uyandirmayalim ama bilmiyorlar ki tv'de ne olsa izliycek millet.
  • değerli zamanımı aptal yerli dizileri izliyerek harcıyamam... heroes,lost,prison break....
  • yerli dizi nedir bilmiyomki
  • Sadece yaprak dökümünü izliyorum yerlilerden onun dışındakilerle ilgilenmiyorum. Zaten prison break'de bitti boynum bükük kaldı
  • sadece kurtlar vadisini izliyorum
  • sadece dexter ve prison break mı bence cnbc-e ve e2 deki nerdeyse bütün diziler güzel. Zaten bu yüzden haberler ve avrupa yakası hariç başka program izlemiyorum ulusal kanallarda.
  • Ya ABD deki NBC, ABC, FOX zaten türkiyedeki kanallardan en az 50 yıl ileri bu da dizilerin kalitesini son derece artırıyor zaten. Ben cnbc-e nin varlığını kavrayabildiğim 8. sınıftan beri türk dizilerini takib etmeyi bıraktım açıkçası. Avrupa Yakası vardı bi izlediğim onu da Ata Demirer gttkten sonra bıraktım. Şimdi farkettim Simpsonsu kaçırdım galiba nese tekrarını izleriz bari Scrubs a yetişeyim
  • Lost'u bilmiyorum ama Prison Break ve Heroes gerçekten çok güzel diziler.İnsan kendini olaylar yumağı içinde buluyor,sürükleyiciliğe kapılıyor.Dexter'i de izlemedim,kablo tv'de e2 yokBen de ne zamandır Türk dizisi izlemiyorum.Cennet Mahallesi'ne bakıyordum arasıra,o da Melek Baykal gibi bir oyuncuyu izlemek için.Müjdat Gezen diziden ayrılınca onun da tadı kaçtı.
  • kimse bana yerli dizi izletemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Taner.
    kimse bana yerli dizi izletemez.

Kurtlar Vadisi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

quote:

Orjinalden alıntı: .Taner.
    kimse bana yerli dizi izletemez.

Kurtlar Vadisi ?

harbiden onu unuttum ya, onun hastasıyım ben
    hatta geçen senelerde bir ara avrupa yakasını da izlemiştim ama artık onu izlemiyorum.

yerli dizi deyince benim aklıma tüm kanalları, hem de prime time'da parsellemiş olan diziler geliyor. hatta onlardan arka arkaya 2 farklısını yayınlıyorlar ve tüm gece saçma diziler ile dolmuş oluyor.

• Yerli dizi mi o da ne Ne? kurtlar vadisi mi onu saymıyorum
  • discovery ve mtv olmasa televizyonu satarım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.