Şimdi Ara

Dexteri nasıl bir dizi başlamayı düşünüyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
6.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lost pb bb filan bitince çok boşta kaldım hiç biri dizide onların boşluğunu dolduramadı ne kadar denesemde olmadı fringeye sardım bir ara oda pek hoşuma gitmedi bu aralar dexteri izlemeyi düşünüyorum sizce başlamalımıyım konusundan biraz bahsederseniz çok sevinirim umarım arkadaşımın övdüğü kadar bir dizidir.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dexter: Nasıl Bir Dizi?

Dexter, 2006-2013 yılları arasında yayınlanmış, karanlık ve ilgi çekici bir suç draması dizisidir. Michael C. Hall'un oynadığı baş karakter Dexter Morgan, günleri Miami Metro Polis Departmanı'nda kan sıçrama analisti olarak çalışırken, geceleri gizli bir seri katil olarak yaşamaktadır.

Dexter'ın Başlıca Özellikleri:

• Karanlık ve Bükülmüş Konu: Dexter, bir seri katilin karmaşık düşünce yapısını ve eylemlerini incelerken, insan doğasının karanlık tarafını araştırıyor.
    • Eşsiz Ana Karakter: Dexter, hem empatik hem de rahatsız edici bir figürdür. Seri katil yönüne rağmen, kurbanlarına karşı bir adalet duygusuna sahip olmasıyla izleyicilerin sempatisini kazanır.
    • Gerilim ve Gizem: Dexter, yüksek gerilimli olay örgüsüyle izleyicileri ekrana kilitler. Her sezon, Dexter'ın sırlarını ortaya çıkarmak ve onu adalete teslim etmeye çalışan farklı bir katil getirir.
    • Karakter Odaklı Hikaye Anlatımı: Dizideki karakterler iyi gelişmiştir ve izleyicilerle güçlü bir bağ kurarlar. Dexter'ın kız kardeşi Deb, onun gizli yaşamıyla mücadele ederken, Yüzbaşı Maria LaGuerta ve Teğmen Angel Batista gibi meslektaşları onun gerçek doğasını ortaya çıkarmaya çalışırlar.

Dexter Yorumları ve En İyi Sezon:

Dizinin IMDb puanı 8,6/10 olup, genel olarak olumlu yorumlar almakta. En iyi sezonlar arasında genellikle ilk dört sezon sayılır, ancak tüm sezonlar kendi benzersiz cazibesine sahiptir.

Dexter Nasıl Bir Dizi?

Dexter, suç draması türünü sevenler için mükemmel bir seçim. Karanlık, ilgi çekici ve düşünce uyandırıcı konusu ve unutulmaz karakterleriyle seni ekrana kilitleyecek bir dizi. Dexter'ın gizli hayatının tehlikeli dünyasına girmeye ve onun çarpık adalet anlayışını keşfetmeye hazır ol.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Seni içine çeken ve karakterle beraber düşünmeye iten bir dizidir.Oldukça keyiflidir.Üstteki arkadaşı dinleme bence Eğer daha ağır şeyler arıyorsan Hannibal var.Dizi önerisi istiyorsan Person of Interest, Dracula, Two and a half men, Hung'u ek olarak söyleyebilirim.
  • en basit olarak polis teşkilatında kan sıçratma analizliği yapan gizli bir seri katili konu alıyor. bence izlemelisin kurgu senaryo mükemmel. tabi herkesin zevki bir değil beğenmeyebilirsin de ama bi şans vermen gerek
  • bence izle bir şey kaybetmezsin
  • Spartacüs vikings teen wolf the originals bunları tavsiye ederim yüksek bütçeli paraya kıyılarak yapılan filmler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beğenmedim. Biraz zorlayarak 4-5 bölüm izledim. Baktım sarmıyor, işkence çekerek izliyorum hemen bıraktım izlemeyi. Bence sürekli dönüp dolaşıp aynı şeylerin devam ettiği ve durağan bir dizi.
  • Dexter iyidir. Izle bence.
  • Dexter iyidir o dizilerin yokluğunda biraz da olsa yerlerini doldurur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bRaVo!

dexter ilk bölümü izledim nefret ettim kapattım. şahsi görüşüm: gereksiz bir dizi, izleme boşver..

fringe'i ise 7 bölüm izledim. sürükleyici olmadıgı için bıraktım. fakat duyduguma göre 2. sezondan itibaren yardırıyorlarmış. fringe'e devam etmeyi düşünüyorum.

bunların dışında Homeland'i öneririm.

homeland'i izle. beğenmezsen gel bir kere vericem sana. net söylüyorum pişman olmazsın

Sadece bir bölüm izleyerek 8 sezonluk bir dizi hakkında böyle yorum yapmak ağır olmamış mı ?
  • Başla tavsiye ederim çok iyi dizidir ama son sezonu ve özellikle finali büyük hayal kırıklığıdır haberin olsun
  • Özellikle ilk sezonları çok iyi
  • Hayatımda izlediğim en güzel dizi diyebilirim.Doctor who ile birlikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 20 Nisan 2014; 15:40:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Hayatımda izlediğim en güzel dizi diyebilirim.Doctor who ile birlikte . Hele şu sahnesi

neydi be

bundan sonraki bölümler çok duygusald zaten

kardeşim adam diziyle ilgili görüş istemiş spoiler değil. Diziyi bence kesinlikle izlemelisin.

• Hiç unutmam ilk 6 bölüm pek sarmamıştı ama yine de izlemiştim, daha sonra en efsane dizilerimin arasına girdi, belki ilk 3 tedir. 1-2 bölüm izleyip bırakan arkadaşlar büyük hata yapmış. 1. sezonun 2. yarısı ve 2. sezonu izledikten sonra zaten bağımlısı olacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bRaVo!

dexter ilk bölümü izledim nefret ettim kapattım. şahsi görüşüm: gereksiz bir dizi, izleme boşver..

fringe'i ise 7 bölüm izledim. sürükleyici olmadıgı için bıraktım. fakat duyduguma göre 2. sezondan itibaren yardırıyorlarmış. fringe'e devam etmeyi düşünüyorum.

bunların dışında Homeland'i öneririm.

homeland'i izle. beğenmezsen gel bir kere vericem sana. net söylüyorum pişman olmazsın

ne saçma ne çocukca bir yorum belkide forumda gördüğüm en saçma yorumlardan birisi

dexter 9.0 almış homeland 8.6 kime göre gereksiz ? homeland'ı izledim bende onu beğenmedim

ne bir kere veriyorsun ? kimsin sen neyse la neden bunlarla uğraşıyorum ki

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Başla tavsiye ederim çok iyi dizidir ama son sezonu ve özellikle finali büyük hayal kırıklığıdır haberin olsun

ben 2.sezondayım finali hayal kırıklığı diyerek en sevdiğim diziden soğuttun teşekkürler

belki ben farklı bir final hayal etmiştim şimdi hep kötü sonla hayal edeceğim için eskisi kadar zevk alamıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diego Ribas

quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Başla tavsiye ederim çok iyi dizidir ama son sezonu ve özellikle finali büyük hayal kırıklığıdır haberin olsun

ben 2.sezondayım finali hayal kırıklığı diyerek en sevdiğim diziden soğuttun teşekkürler

belki ben farklı bir final hayal etmiştim şimdi hep kötü sonla hayal edeceğim için eskisi kadar zevk alamıcam

İnan bana diğer türlü çok daha büyük hayal kırıklığı yaşardın,en azından şimdi çok büyük beklentilerin olmazsa daha iyi olur.Zaten spoiler falan da vermedim

• Başla ama son sezonu izleme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim sana su kadar söyleyim bir diziyi izlerken ona bağlanırsın ya onunda ötesinde bir şey yaşıyorum ben sadece 1 bölümde hem ağladım he güldüm ve bütün duyguları yaşadım doctor whoyu öneririm sana bende 5. sezona geçtim dexter ile doctor who arasında kalmıştım tavsiye istedim bir kişi bana ısrarla doctor whoyu önerdi ve ben doctor whonun saçma olacağını düşünüyordum nedense soğuktum doctora karşı ama o kişinin ısrarları sonucu başladım beğenmedim evet beğenmedim ama o kişi bana o kadar ısrar ettiki 1 .sezon bitsin sonra dizi acılacak diye o kişiye suan minnet duyoyrum coğu diziyi izlemişimdir doctor cok farklı ya
  • Arkadaşlar çok saolun yorumlarınız düşünceleriniz fikirlerinizi paylaştığınız için bugun ilk fırsatta izlemeyi düşünüyorum umarım dediğiniz gibidir yorum yapan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.