Şimdi Ara

Dexteri nasıl bir dizi başlamayı düşünüyorum ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
6.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hepsen

Arkadaşlar çok saolun yorumlarınız düşünceleriniz fikirlerinizi paylaştığınız için bugun ilk fırsatta izlemeyi düşünüyorum umarım dediğiniz gibidir yorum yapan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

Dexter, yaklaşık 2-3 yıldır takip ettiğim bir diziydi.Hatta sen sezonun başlayacağı tarihe gün sayıyordum.Ama beklediğime değmedi açıkcası.Şuanda içi boş bir dizi olduğunu düşünüyorum.Yukarda birisi gereksiz bir dizi demiş,gereksiz demesek bile abartılacak kadar güzel değil.İzlemezsen de çok bir şey kaybetmezsin.
    İlk 4 sezon güzeldir.Dizinin en güzel ve en zirve yaptığı sezon 4.sezondur.Sonra dizi kan kaybetmeye başladı.7 ve 8.sezonlar ise dizinin nabzı durdu.
  • gözün kapalı başla.
  • İzle
  • dexter iyi ama bazen sıkıcı oluyor ben genelde 1 bölümü 2 seferde izliyorum 55dk tek seferde uzun geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dexter harika bir yapımdır. İzleyin, pişman olmazsınız.

Dizinin sadece bir bölümünü izleyip, diziyi kötülemek nasıl bir mantıktır. 96 bölümü var bu dizinin, sadece 1 bölüm izleyip böylesine saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen. Dizi hakkında bir fikir sahibi olmak istiyorsanız en azından ilk sezonunu bitirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepsen

Arkadaşlar lost pb bb filan bitince çok boşta kaldım hiç biri dizide onların boşluğunu dolduramadı ne kadar denesemde olmadı fringeye sardım bir ara oda pek hoşuma gitmedi bu aralar dexteri izlemeyi düşünüyorum sizce başlamalımıyım konusundan biraz bahsederseniz çok sevinirim umarım arkadaşımın övdüğü kadar bir dizidir.

Bazi diziler var digerleri gibi degil izleyip bitmez yani nasil desem felsefik bir yonu vardir sana bir dusunce bicimi katar salt aksiyondan ziyade,dizileri dusunerek izliyorsan breaking bad dan sonra en cok saracak dizi dexterdir ama seri seri izlenirse bikilabilir ilk 5-6 bolumunu kendini zorlayarak izlersin olay gelisir ama sezonun son 5-6 bolumune geldiginde kapatamazsin diziyi oyle bir baglarki istedigin boyle birseyse ve dedigim gibi biraz sabirliysan sakin bekleme

• İlk 3 bölmünü izleme fırsatı buldum açıkcası güzel gibi duruyor umarım ilerki bölümler dahada güzel olur cok saolun.
  • Dexter bitti mi devam ediyor mu bide hangi siteyi önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Dexter bitti mi devam ediyor mu bide hangi siteyi önerirsiniz?

bitti. yabancidiziizle iyidir..

• quote:

Orijinalden alıntı: consumeobeydie

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Dexter bitti mi devam ediyor mu bide hangi siteyi önerirsiniz?

bitti. yabancidiziizle iyidir..

HD değil :(
  • İlk sezonunu bitirdim geçen benim hoşuma gitti. BB veya Lost'un boşluğunu dolduracak gibi durmuyor ama yine de kaliteli bir yapım.
  • İzlediğim en mükemmel dizi DExter
    kesinlikle izlemelisin karakteri benimsersen dizi bittikten sonra boşlukta kalıyorsun.
    Fringe
    Breaking bad
    prison break
    lost
    person of interet
    .................daha birçok dizi izledim ama dexter ın yeri bir başka
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.