Şimdi Ara

dfi bios kurtarma yardım edin gurbetteyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar dun bios guncelemesi yaparken bilgisayar kilitlendi bi yarım saat bekledim ama bisey olmadı mecbur reset attım ama açılmadı.cmos resetledi ama nafile bilgisayar açılıyor cd rom a bakıor ama ne görüntü var ne de baska bişey. bios driver lerini yani boot cd yapmama rağmen bir değişiklik yok. bulgaristanda okuyorum. götürdüm bi bilgisayarcıya hd-bozuk yenisini alman lazım dedi ne yapcamı bilmiyorum tek çare donanimhaberden yardım diye düsünüyorum.

anakartın markası : dfi blood iron t2rl

• quote:

Orjinalden alıntı: silistra

slm arkadaslar dun bios guncelemesi yaparken bilgisayar kilitlendi bi yarım saat bekledim ama bisey olmadı mecbur reset attım ama açılmadı.cmos resetledi ama nafile bilgisayar açılıyor cd rom a bakıor ama ne görüntü var ne de baska bişey. bios driver lerini yani boot cd yapmama rağmen bir değişiklik yok. bulgaristanda okuyorum. götürdüm bi bilgisayarcıya hd-bozuk yenisini alman lazım dedi ne yapcamı bilmiyorum tek çare donanimhaberden yardım diye düsünüyorum.

anakartın markası : dfi blood iron t2rl

O senin götürdüğün bilgisayarcı hiç bir şeyden anlamıyormuş. Ekrana görüntü gelmiyorsa hdd ile ne alakası var?

Eğer PC açılınca bootlu CD leri okumaya çalışıyorsa otomatik bios yüklemek için bir CD hazırlanabilir ve bu cd vasıtasıyla bios yüklemesi yapılabilir diye düşünüyorum.

Senin bios update uygulamasının dostan çalışan sürümü varmı acaba?
    Var ise bios dosyanla bu uygulamayı bana gönder. Ben senin için bir hazırlık yapmaya çalışırım........

Dfi nin sitesinden bakacaktım ama bir türlü açılmadı......

• arkadasım yardım ettiğin için sağol. burda teknik servistekiler bile birşeyden çaktıkları yok. aşağıdaki linkte benim kartın bios update dosyaları var. zahmetim için kusura bakma

http://rapidshare.com/files/170238485/dfix.rar.html

rapid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silistra -- 4 Aralık 2008; 20:15:46 >
  • quote:

arkadasım yardım ettiğin için sağol. burda teknik servistekiler bile birşeyden çaktıkları yok. aşağıdaki linkte benim kartın bios update dosyaları var. zahmetim için kusura bakma

http:/****.com/files/170238485/dfix.rar.html

rapid

Yazını az önce okuyup gerekli dosyayı hazırladım. Linkteki dosyayı indir ve sonra zip arşivinden çıkart. Bunu yaptıtan sonra nero gibi bir progrmla disk kalıbı veya kayıtlı tasarı kısmından bu dosyayı yazdır. Umarım nasıl yazdıracağını biliyorsundur. Bilmiyorsan tekrar yazarsın...

Sonra bu yazdırdığın CD yi sorunlu bilgisayara koy ve bilgisayarı yeniden başlat ve biraz bekle. CD den işlem yapıyorsa ve bana doğru dosyaları gönderdiysen bir sorun çıkmadan biosun yüklenecektir. Umarım bir sorun çıkmaz. Bu arada dikkat et bu CD yi başka bilgisayarda felan unutma.

http://www.4shared.com/file/74473116/65ce60d4/BlueLife.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue_life -- 4 Aralık 2008; 21:36:48 >

• denedim usta olmadı malesef zaten autoexec.bat dosyası yoktu içinde. bir de autoexec.bat ekleyi denicem command.com falan ekleyip te denicem bir daha bakalın nolacak. büyük ihtimal gene olm,cak. çünkü açılırken pip sesi bile gelmiyoo. yardımın için çok sağol
  • quote:

denedim usta olmadı malesef zaten autoexec.bat dosyası yoktu içinde. bir de autoexec.bat ekleyi denicem command.com falan ekleyip te denicem bir daha bakalın nolacak. büyük ihtimal gene olm,cak. çünkü açılırken pip sesi bile gelmiyoo. yardımın için çok sağol

İyi sen benim upload ettiğim dosyayı indirmeden nasıl denedin? Onu indirip CD ye çekeceksin. Sonrada bu cd ile sistemi başlatacaksın.

Sen neyi denedin merak ettim.

+ Buda floppy imajın......

http://www.4shared.com/file/74475468/ee974623/Floppy.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue_life -- 4 Aralık 2008; 21:48:16 >

• ha ben hepsini bir cd de olduğunu zannetim bi deniyim bakalım nolcak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.