Şimdi Ara

DFI İLE BAŞIM BELADA HELP ME PLEASE!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldığımı DFI LANPARTY UT NF4 SLI DR anakart ı taktım fakat bu kart benim anladığım kadar ıyla ram seçiyor. Ram lerim 2x1 GB Kingston biliyorum tavsiye edilen ramler var. Overclock yapıcam da daha makina stabil değilki. Standart ayarlarda bile doğru dürüst açmıyor. 2x1GB lerle açmadı 2x512 kingston taktım arada bir açıyor uzun uzun 2 kere ötüyor ve sonra açıyor ama kitleniyor kapatıyorum açıyorum açılıyor. Çıkarttığım anakart Asus A8N SLI Premium. Gelelim en önemli soruna SLI da ASUS'ta sorun yapmayan makina herhangi D3d oyuna girdiğim zaman çat diye kapanıyor. Power herşey yeterli. Yani OC için her şey müsait Soğutucu da thermaltake galiba hani şu H6 varya kocaman ondan var. ama ben bıraktım OC yi makina daha doğru dürüst açılmıyor. Bana şu aletin adam gibi ayarlarını söyleyebilecek bir arkadaş varmı. Bakın her türlü power bağlantıları ok. SLI jumper ları set edilmiş yani eksik bişey yok. Ve sonrasında da OC yapacağım zaman hangi marka ram alayaım. GEIL iyi diyorlar sizler ne dersiniz. Şimdiden yardımı olan herkese teşekkür ederim.

Salih Bozdağ

• ram zamanlama bölümünden tümünü auto yap dfı ilk açılışta bazı değerler atar oralara ve her ram o değerleri kaldıramıyabilir.
    ve ikinci öneri ram uyumsuzluğu varsa dim voltajı autodan çıkarıp 2.7v ve birde her ihtimale karşı ramleri 166bölenine getir stabilite de problem yoksatekrar 400 yapıp yine dene.
  • bu sisteme patriot ramler yakışır kardeş ama geiller de iyi galiba
  • dfi sli dr de biraz oc boardu olduğu için herşey auto da olunca biraz nazlanıyor..

biso update etmeni tavisye ederim...
  • Arkadaşlar ilk işim zaten biosu update etmek oldu. Sizlerden ricam Kingston'un K serisi normal rami DFI ye göre bunun olması gereken standart timing ayarları nedir acaba bilen varmı. Birde SLI da neden kapanıyor. Monitörün bağlı olduğu kart çok acayip ısınıyor diğeri gayet normal. Asus A8N Premium'da böyle sorun yoktu. Arkadaşlar forumlardaki yorumlara bakarak DFI aldım tamam kötü anakart demiyorum ama en önemlisi SLI de bile sorun yapıyor.
  • bende de 2*1gb kingstonlar var default ayarları 3-3-3-8 CR-2T ama serisini bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 6 Mart 2006; 1:06:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.