Şimdi Ara

<<DFI SLI-DRchipset ve Omlet Sefası :-)>> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: WinGo

quote:

Ne alaka demeyin bu gidişle chipsette omlet sefası yapacam gibi
    İki tane chipset soğutucu arasında kaldım...
    Veya başka bir chipset soğutucusu da olabilir.
    O da olmadı su soğutma veya waterbox mu alsam sizin tavsiyeniz ne...

Bu performansı daha az ama sessiz
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=K0220
    Bu da daha performanslı ama biraz sesli
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1225&productid=bd700680

Bu iki soğutucunun DFI uyumluluğunu bilen varmı?

Chipset Sıcaklığı Beklemede:52C
    İşlemci:32C (Athlon 3200 Winchester)
    Oda Sıcaklığı:30.5C
    Kasa:TT Wingo V7000C

Hala sabırsızlıkla bekliyorum bu iki soğutucudan birini kullanan bir arkadaşı.......
    Koskoca D/H de kullanan yok mu yawww

alttaki thermaltake olan daki blower fan çok acayip ses yapıyor ben de giant3 ekran kartı sogutucusunda vardı direk çıkardım ben onu tavsiye etmem...

• @MHZANİA @FENOMENHA TT zaten fazla aklıma yatmadı......Özelliklerinde de yazılı sesli olduğu ama belki kullanıpda memnun kalan olmuştur diye ekledim......
    COOL MASTER bence daha iyi performans+ses verir diye düşünüyorum ama anakarta oturmama korkusu var gördüğüm kadarıyla kullanan da yok zaten......Acaba FİREBALL'a e-mail atsam bilgi alabilirmiyim....
    Fazla bir fark olmayacaksa bunlara para harcaya kadar WATERBOX daha kesin bir çözüm olarak duruyor ama fiyatıda cabası

Paylaşım ve fikirler için teşekkür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinGo -- 30 Mayıs 2006; 14:24:08 >
  • kardes senın onden hava gırısın yokmu yanı kasanın ıcıne hava veren bır fan onden olcak ama.bnm dfi ın fanı 3100rpm dönuor daha 44c yi gectigini görmedim.ama onde 12 lik fan var feel kasa kullanıorum.bnce onunla alakalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DUKES

kardes senın onden hava gırısın yokmu yanı kasanın ıcıne hava veren bır fan onden olcak ama.bnm dfi ın fanı 3100rpm dönuor daha 44c yi gectigini görmedim.ama onde 12 lik fan var feel kasa kullanıorum.bnce onunla alakalı.

kasanın önünde 80mm bir fan var ama çok düşük bir RPM de dönüyor anca harddiski soğutuyor zaten onuda iptal ettim chipsete doğru üfleyen yan fanı da iptal ettim 2C azalma oldu ama işlemci kullanımı %30 olunca yine 55C yi buluyor....Zaten enbüyük eksiğim kasanın önünden hava girişi ve yan kapaktaki hava giriş yerinin cok yetersiz olması......Ortalama 1 hafta sonra kapağı kestirecem.....Kasanın ön tarafı içinde bir formül düşünüyorum......O da olmadı WATERBOX

• mutlaka temiz hava sokman lazım iceriye.arkadanda o sıcak havanın cıkması lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DUKES

mutlaka temiz hava sokman lazım iceriye.arkadanda o sıcak havanın cıkması lazım.

Arkada 3000RPM dönen bir eksoz var zaten....Ama ön taraftan giriş olmayınca hava akımı sağlıyamıyorum
  • Su soğutmayı tercih et. Kasayı iyi seç varsa bna göre değiştir. Kafana çok takmışsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

Su soğutmayı tercih et. Kasayı iyi seç varsa bna göre değiştir. Kafana çok takmışsın.

bu sefer dfi chipset'i için su bloğu bulması gerekiyor ki bu da pek kolay değil.
  • hafta sonu dfi çipset blokları geliyo abi merak etmeyin istediğiniz kadar war herkeze yeter
    quote:

Orjinalden alıntı: MAG

quote:

Su soğutmayı tercih et. Kasayı iyi seç varsa bna göre değiştir. Kafana çok takmışsın.

bu sefer dfi chipset'i için su bloğu bulması gerekiyor ki bu da pek kolay değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @yKuN

hafta sonu dfi çipset blokları geliyo abi merak etmeyin istediğiniz kadar war herkeze yeter
    quote:

quote:

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: @yKuN

hafta sonu dfi çipset blokları geliyo abi merak etmeyin istediğiniz kadar war herkeze yeter
    quote:

quote:

PARA PARA PARA VARLIĞIN BİR DERT YOKLUĞUN (SICAKKKKKKKK)

• quote:

Kafana çok takmışsın.

Nasrettin hocanın ağaçtan düşme muhabbeti vardı..Bana ağaçtan düşeni getir..........
    Seninde chipset 55C derecelerde gezinse beklemede senide görürüz........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinGo -- 31 Mayıs 2006; 0:49:52 >
  • arkadsım senın yapabılcegın su durumda bısey yok.kasanı degıstırırırsen sorun duzelır.ama bir cipset icin kasa degıstırmek ne kadar mantıklı bilemicem.basımıza böle bisey gelse dusunurduk bısıler.sen bıos ayarlarını doru yaptıgına emın mısın cipsete voltaj vermedıne emınsın demi.ltd bus voltage def olsun.bnları kontrol et.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.