Bildirim
DFix Aile Spor Paketi, ilk ay süper paket varmı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
evet donanimhaber halkı cevap veren yok mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok dsmart uzerinden alman lazim olmasi icin
hadi be. hocam peki hic bisey yok mu düz aile spor paketi mi. paketin kendisi boş zaten. ben spor sevmiyorum. bi kac belgesel paketi var. neyse belki 1 ay filmdizi falan açabilirler
n11 den aldığım aile spor paketi modülü kullanıyorum. bir aydır tüm kanallar açık ayrıca bir yıl dsmart go da hediye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castlavia -- 25 Kasım 2018; 9:55:38 >
Hocam yani bir ay bütün kanallar açık demi. Birde şimdi bi arkadaş geldi ve dedi ki:Sen bunu 100 TL ye almışsın, buna her ay 29 TL para verecen dedi.
Ben 100 tl ye aldım, bu peşin değil mi şimdi??
urun.n11.comUydu Alıcısı - Mini, HD Uydu Alıcıları - n11.comhttps://urun.n11.com/uydu-alicisi/d-smart-cam-modul-aile-sporbelgesel-1yillik-efsane-cumaya-ozel-P300661896
Ürün linki bu. ben 100 tl ye aldım şimdi 169 olmuş.
Lütfen hocam söyleyin başka para verecek miyim bunun için
-
evet arkadaşlar cevap verecek olan var mı?
bi önceki mesajımda linkini attığım Dsmart modüle başka para verecek miyim. 100 tl ye aldım -
hocam aldığınız satıcıya sorun ek ücret çıkar mı diye. muhtemelen çıkmaz ama siz yine de içiniz rahat etsin diye sorun bence.
Tamam hocam watsapdan yazdım görülmedi. Pazar günü ulaşamıyoruz benim bildiğim. siz ürün linkine baktınız mı. taahhüt yok,aktivasyon ücretsiz falan yazıyor -
Kesinlikle ek ücret yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X