Şimdi Ara

DFix Aile Spor Paketi, ilk ay süper paket varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bugün dsmart modül aldım. indirim vardı 100 tl ye aldım. Aile spor paketi. normal d smart aile paketi alinca ilk 2 ay mega paket hediye. modülde de aynı durum geçerli mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet donanimhaber halkı cevap veren yok mu

• Yok dsmart uzerinden alman lazim olmasi icin

• hadi be. hocam peki hic bisey yok mu düz aile spor paketi mi. paketin kendisi boş zaten. ben spor sevmiyorum. bi kac belgesel paketi var. neyse belki 1 ay filmdizi falan açabilirler

• n11 den aldığım aile spor paketi modülü kullanıyorum. bir aydır tüm kanallar açık ayrıca bir yıl dsmart go da hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castlavia -- 25 Kasım 2018; 9:55:38 >
  • Hocam yani bir ay bütün kanallar açık demi. Birde şimdi bi arkadaş geldi ve dedi ki:Sen bunu 100 TL ye almışsın, buna her ay 29 TL para verecen dedi.

Ben 100 tl ye aldım, bu peşin değil mi şimdi??

Ürün linki bu. ben 100 tl ye aldım şimdi 169 olmuş.
    Lütfen hocam söyleyin başka para verecek miyim bunun için

• evet arkadaşlar cevap verecek olan var mı?
    bi önceki mesajımda linkini attığım Dsmart modüle başka para verecek miyim. 100 tl ye aldım
  • hocam aldığınız satıcıya sorun ek ücret çıkar mı diye. muhtemelen çıkmaz ama siz yine de içiniz rahat etsin diye sorun bence.

• Tamam hocam watsapdan yazdım görülmedi. Pazar günü ulaşamıyoruz benim bildiğim. siz ürün linkine baktınız mı. taahhüt yok,aktivasyon ücretsiz falan yazıyor
  • Kesinlikle ek ücret yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.