Şimdi Ara

DFM succe kullanıcıları (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
10
Favori
264.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağ aksın ortasındaki rulmanlar bozulmuş.
    peugeot un kinden 1mm büyük yapmışlar uymadı komple aks bakacaklar yarın uyarsa peugeot aksı takılacak

yetkili servisin hatası yüzünden şanzumanı toplarken aksı bozdular bu saatten sonra yetkili servise gitmem artık.
  • 550 tl tuttu. sallamayı kesti.

61 binde
  • Baskı balata değişecek 2 gune kadarda arabaya bi lpg ayarı çektiricem 40 krş yakıyor nie bu kadar yakıyor çözemedim bilen varmı ilk marşa basınca egzosdan benzin kokusu felan veriyor
  • YARDIMLARINIZI VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM..!
    HOCAM ÖNCELİKLE BOYLE AYRINTILI BİLGİLER VERDİĞİNİZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN...
    HOCAM BENDE DFM 2012 MODEL FALAN ALMAYI DUSUNUYORUM OYLE ARABA ALIM SATIM TARZI DUSUNMUYORUM GENELDE DE İŞ YERİ ARABASI ALTIMDA ANCAK İZİNLERİMDE TATİLLERDE KULLANMAK İÇİN PERFORMANS DEĞİL AİLE ARABASI OLUCAK BİR ARAÇ ARIYORUM İSTANBUL İÇİ HAFTA DA 2 GÜN GEZER YADA GEZMEZ YILDA BİRDE ERZURUM A GİDERİM GİTMEM ŞİMDİ BANA BU ŞARTLARDA SUCCE KULLANUCISI VE İNCELEYENİ OLARAK ÖNERİRMİSİNZ GENEL MANADA ARTI EKSİLERİ NE OLUR BENM DURUMUMA ARTILAR DAHA MI FAZLAMI OLUR ..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerbjk25 -- 6 Ağustos 2013; 9:51:50 >
  • 2012 model DFM yok bu sene dizel modeli gelicek diyorlar ne kadar doğru bilinmez dün gece saat 10 dan 1 e kadar şanzumanı söktürdüm tanıdık yerdi bende yardımcı oldum içinden çıkan baskı balatayı görünce şaşırdım baskı balata arabaya göre çok küçük geliyor bu sebepten dolayı görünüşe göre her 60 - 80 bin kmde baskı balatayı değiştireceğimizi sanıyorum, Araba bana göre gayet iyi ruhsatta komyonet yazmasa ve dizel olsaydı iyi olurdu benzin deposu büyük olduğu için her zaman depoda 50 tl benzin bulundurmak gerekiyor yoksa hafif bir eğimde(Arabanın burnu aşağıya gelicek şekilde) park edildiğinde araba ya çok zor çalışıyor yada hiç çalışmıyor mecbur lpgde çalıştırıyorum ben arabayı 2. el aldım şimdiye kadarki tek masrafım baskı balata oldu tanıdık bir yer olduğu içinde arabayı kendim inceleme fırsatı buldum araba konusunda ustadanda yorum aldım arabanın aksamının iyi olduğunu söyledi bugun baskı balata almaya gidicek usta fiyatı sizede söylerim

• Blackmaster` B kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkür ederim yorumunz için diğer arkadaşlardan da rica ediyorum...
  • Baskı balatayı yaptırdım 700 TLcik tuttu. Ayak ayarı bozuldu ilk günden hayırlısı gene baskı balata bitmiş gibi sondan kavrıyor uzun yola çıkıcam böyle inşallah bişey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerbjk25

hocam teşekkür ederim yorumunz için diğer arkadaşlardan da rica ediyorum...

Ben alalı iki buçuk yılı geçti. Henüz 20.000'i geçemedim. Genelde hafta sonları ve yılda bir de memlekete giderken kullanıyorum. Allah' a çok şükür şu ana kadar herhangi bir parça değiştirmedim. (Filtereler, yağ vs. hariç) Servis bakımı hariç tamir için hiç gitmedim.
  • memlekete gidip geldim. giderken km de 25 krş gelirken 20 krş yaktım
    yaklaşık 8 9 lt lpg

63 bine yanaştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend1982 -- 11 Ağustos 2013; 20:55:23 >
  • Gerededen lpgyi doldurdum 2,60 civarıydı boluyu indim tekrar doldurdum hesapladığımda 13 krş yaktı. İstanbulda bir daha doldurdum 30 TL aldı depo 16-17 krş civarında yaktı.Arabayı dağ yolundada kullandım millet geçmek için arabadakileri indirdiği yerlerde ben arabaya insan bindirerek geçtim ne haralet problemim oldu nede başka bişi gittiğim gibi döndüm.
  • benim navigasyon çalışmıyor. açılıyor. uydu bulmuyor. neden olabilir. güncelleme felan mı yapmam lazım
  • legend1982 kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal arabanın ön konsolundaki GPS yazan kutu gibi şeyde sıkıntı vardır yada bir sebepten dolayı kablolarında temasızlık olmuş olabilir anlayan bir elektirikçi varsa göster
  • 65 bini devirmiş bulunuyorum navigasyon dışında bi problemim yok çok şükür.
    vakitsizlikten ne navigasyona baktıra bildim nede arabayı yıkata bildim. artık dışını geçtim göğüste bi parmak toz var .
  • Cuma Günü İstanbula gitmek için arabayı yıkatmaya gidiyodum araba başladı sallanmaya, tamirciye gittim.sol aks bide alt tablalar yırtılmış.
    308 in tablası uyuyormuş orjinalini aldım,aks çıda 307 aks ını uydurdu, artık arabanın ön takımı peugeot oldu. 750 TL tuttu,

saat 3 de çıkmam lazımken saat 8 9 gibi çıkabildim. gece vardık, Allahtan yola çıkmadan bozuldu, yoksa sallana sallana gidip gelecektim

Allah İstanbulda yaşayanlara sabır versin. o ne trafik öyle

70 bine yaklaştı
  • 70 bin km devirdim. fırsat bulursam bakıma götürecem
  • bugün kasko sigortayı hallettim 1275 TL tuttu ikisi yarında bakıma verecem
  • 1200 TL de bugün bayıldım 70 bin bakımına

yağ
    4 balata
    sıfır ön disk
    arka kampanalar tornalandı,
    filtreler, yağ filtresinin yuvası,
    enjektör bakımı oringleri felan değişimi
    şanzuman kulağı
    2 3 parça daha var yürüyen aksamda
  • bayramda memlekete gidip geldim giderken 25 krş gelirken 30 krş yaktı. yaklaşık 1000 km yol yaptım. 110 dan aşağı düşmedim.

araba bakımdan sonra kendine geldi 120 den sonra sallanıyordu. onu kesti 150 ye kadar çıktım sorun yok.

şuan 72 binde
  • legend1982 kullanıcısına yanıt
    100.000 km. haberlerini bekliyoruz...

Araca toplamda ne kadar masraf yaptınız?
  • normal bakımları hariç 2-3 bin civarı

şuanda ön takım komple sıfır orjinal peugeot parçalarını kullandırdım. ondan biraz fazla tuttu.

yağ filtresinin bulunduğu kap ikide bir yağ kaçıran onu da komple değiştirdim orjinal peugeot 350 TL di

akisler,tablalar,denge çubukları, felan, bi amarsitörler kaldı.

bide arka bagaj kapağı kilidini kırmıştım ustaya söyledim ses yapıyo diye. sağolsun ustada iyice bozdu. vakit bulursam onuda arayacam.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.