Şimdi Ara

DFM succe kullanıcıları (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
10
Favori
264.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende gidiş dönüş 1000 km yol yaptım giderken 140-150 sürat yaptım ancak sanırım benim hız sınırlayıcı arzalı 160km/h yaptım gaz kesmedi. ertesi gün orada aracı kullanırken motordan duman çıktı baktım yağ filtresinden yağ kaçırmış contasını değiştirdiler şuanlık düzeldi ve arkadaki dolum noktasından gaz kaçırdığını fark ettim bi ara onu yaptıracağım 2. el aldım zaten aracı baskı balataya 700 tl masraf yaptım başkada bir konuda masraf yapmadım.
  • Bugün yolda kaldım :(

1 vitesle kalktım sonra debriyaja bastım .2. 3 vitese taktım ayağım debriyajdaydı. yokuş aşağı arabada hızını almıştı. ayağımı debriyajdan çekince tak diye bir ses geldi . bir şeyemi vurdum diye bir baktım. sonra debriyaj yumuşadı. viteslere geçmedi araba.,

stop ettim,çalıştırdım hiç bir vitese geçiremedim. sonra yeniden stop edip 1 e taktım çalıştırdım debriyaja bastığım halde araba yürüyerek çalıştı.
    Biraz gittikten sonra düzeldi vites geçişleri felan normale bindi bi 10 km gittikten sonra debriyaj sertleşti en sonda biraz yokuşta araba kaldı.gaza basıyorum gitmiyor. 1 2 yok gitmiyor. . tamirciyi aradım gelip baktı. çekiciyle götürdük. geç olduğu için kapının önüne bıraktık.

acaba 3 diye 1 e mi taktım diyecemde o hızdaykende 2 den 1 e geçerken ses gelmesi lazımdı.

inşallah debriyaj balatasını sıyırmışızdır. yoksa şanzımanı elimize alacaz.

• Geçmiş olsun bugun benim aracada park yerindeyken sağolsun birisi yandan girdi araba boydan boya hasarlı sürgülü kapının sacı çöktü
  • sağolasın sanada geçmiş olsun

benim baskı balata volan rulman felan hep gitmiş parçası 1350 TL tuttu işçilik ne alacak bakıyım, yarın sabah alacam arabayı
  • Erkek arabaya çarpıyor arabadan bayan iniyor ben çaptım diye ve karşı tarafın sigortası yok arabadada hasar çok hadi hayırlısı
  • Hepinize geçmiş olsun.
  • Arkadaşlar merhaba,

Succemi satıyorum. Oldukça temiz bir arac, sadece bana artık küçük geliyor, sıfır transporter almayı düşünüyorum.

İlan linki aşağıda, ilgilenen arkadaşlara duyrulur.

İyi forumlar...

İLAN İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbaron -- 12 Kasım 2013; 17:01:47 >
  • 75 bini devirmiş bulunuyorum.
  • hafta sonu İskenderun a gidip geldim 1300 km yol yaptım, yaptırdıktan sonra arabanın maşallahı var. yaklaşık 8,5 lt lpg yaktı şehir dışı, geneliikle otobanda ortalama 120 km arası hızlarda kullandım

şuan 78 binde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbaron

Arkadaşlar merhaba,

Succemi satıyorum. Oldukça temiz bir arac, sadece bana artık küçük geliyor, sıfır transporter almayı düşünüyorum.

İlan linki aşağıda, ilgilenen arkadaşlara duyrulur.

İyi forumlar...

İLAN İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

maşallah çingene cadırı gibi.
  • Merhaba,

Bende de bir succe var araçtan memnunum ancak ne getirenden ne de servislerinden memnun değilim istanbul da adam gibi şu servis var diyen var mı?
    Arabayı bakıma sokacağım 4 servisi aradım 4 ü de başka fiyat söylüyor bu ne biçim bir iş anlayamadım

Çözülemeyen bir sorun da teyipte var yağmurlu havada sileceği son kademeye getirince teyip ekranı gidiyor çözemediler daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: madalyon2252

Merhaba,

Bende de bir succe var araçtan memnunum ancak ne getirenden ne de servislerinden memnun değilim istanbul da adam gibi şu servis var diyen var mı?
    Arabayı bakıma sokacağım 4 servisi aradım 4 ü de başka fiyat söylüyor bu ne biçim bir iş anlayamadım

Çözülemeyen bir sorun da teyipte var yağmurlu havada sileceği son kademeye getirince teyip ekranı gidiyor çözemediler daha

valla ben servisten bıktım dışarda yaptırıyorum artık bakımlarını. o teyp sorunu bendede var hiç göstermedim daha.
  • arkadaşlar baskı balatayı değişcem aracım 60.000 de servıs dısında degiştiren varsa hangi marka ve ne kadara yaptırdı bı bilgilendırme alabılırmıyım serviste ne kadara değişiyolar bilen varsa onuda solerse iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukanusta

arkadaşlar baskı balatayı değişcem aracım 60.000 de servıs dısında degiştiren varsa hangi marka ve ne kadara yaptırdı bı bilgilendırme alabılırmıyım serviste ne kadara değişiyolar bilen varsa onuda solerse iyi olur

serviste 850 900 arası değiştiriyorlarmış. benim şanzıman sökülünce işçilik almadılar 450 TL vermiştim

dışarıdada baskı balata volan dı rulmandı felan 1350 1500 arası değiştirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend1982 -- 13 Aralık 2013; 8:47:26 >
  • servisi aradım sordum 650 tl istediler sadece baskı balata fiyatıda 380 dediler bide 60.000 bakım var belki sadece baskı balatayı değişirim bu hafta deişmem lazım baskının bilyasından ses gelmeye basladı baskıda kacırmaya basladı
  • Baskı balatayı değiştirdim 4 - 5 km sonra tekrardan yukarda kavramaya başladı öyle kullanıyorum ayak ayarı istiyor olabilir fikriniz varmı
  • bugun baskı balatayı değiştim ve 60.000 bakımı yaptırdım . dısarda kendı tamırcımde . bana malıyetı 850tl ye mal oldu. benı şaşırtan sey 2-3 gun once bı ses başlamıstı bılyadır dıye devam ettım meğerse şanzımanın kapağı çatlamıs ondan gelıyomuş ses. şimdi düzeldi ama 2. viteste sanki bıraz ses yapıyo gibi geldi deneyemedım daha arabayı.
    baskı balata: 240 tl (307nin baskı balatısı R3 kodlu)
    şanzıman kapağı: 250tl
    işçilik : 250 tl
    şazıman yağı ve 60.000 bakım parçaları(yağ-yağ filtresi- fren bakımları- hidrolik bakımları ) :260 tl
  • Adıyamana uzun bi yolculuk yaptım yaklaşık 900 km yol geldim bide geri dönecem 81 binde araç 80 bin km bakımını inşallah dönünce yaptıracam
  • araç suan 82 bine geldi bakıma bıraktım.

pazarteside Allah nasip ederse bi İzmire gidip gelecem

85 bini devirmiş olurum.

değiştirme vakti geldi
  • 85 bini devirdim.

satlığa çıkardım.
    Araç hem ufak gelmeye başladı.
    hem şehir dışlarında yoruyor.
    bide dizel araç lazım işini aldığım bir iki yere giremiyor lpg li diye
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.