Şimdi Ara

DFM succe kullanıcıları (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
10
Favori
264.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim araba 13 000 de aldım succe yi şuan 60 000 de yagını suyunu ve arada balatalar harici masraf yapmadım arabamın hiç bir yerinden ses filan gelmiyor okuduklarıma göre amasörler sıkıntıymış arabayı hor kullanmama ragmen daha hiç sıkıntı yok yorumları okurken ben bu arabaya mı biniyorum diye düşünce geldi allakası olmayan yorumlar
  • Arkadaşlar araba düzeldi servis ışığıda motor lambasıda yanmıyor.Servisin payı varmı emin değilim:)Direksiyon ağırlaştı toplamıyor direksiyonmafsalı dediler servis 260 tl fiyat çekti çinden getirttim 80 tl.
  • Succe`nin Polis araci bile var, gecen haberlerde gördüm.
    kolay gelsin , takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer07

Arkadaşlar araba düzeldi servis ışığıda motor lambasıda yanmıyor.Servisin payı varmı emin değilim:)Direksiyon ağırlaştı toplamıyor direksiyonmafsalı dediler servis 260 tl fiyat çekti çinden getirttim 80 tl.

Parçaları Çin den nasıl getirtin? Belki bize de lazım olur.
  • 100 bini geçmek üzereyim bakıma sokacam yine :) şimdilik çok şükür bi sorunum yok gibi. biyerden hafiften su kaçırıyor bakıma sokuncu bu sefer
    acelem yok güzelce baktıracam. eskisi gibi de elemanların elinede vermem.
  • apqa kullanıcısına yanıt
    Çinde iş yapıyorum oğlum orada postayla geliyor gümrüğe takılmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu gaz kesme sorunu çözülmedi araba artık daha sık yapıyor ve tamamen yığılıyor.çözemedi servis bugün yine bıraktım servise mecburen yazılım kimsede yok dışardaki ustalar yazılımı bulamıyor. rezalet bir durum.
  • İstanbulda servis tavsiyesi bekliyorum.memnun olan varsa lütfen bildirsin.salı istanbula gidecem gidebilirse araba.
  • quote:

İstanbulda servis tavsiyesi bekliyorum.memnun olan varsa lütfen bildirsin.salı istanbula gidecem gidebilirse araba.

lpg nin markası ne
  • Atiker bugün servis komple gazkelebeği değişecekk olmazsa komple gaz pedalıda dedi fiyat 1700 tl başka yere baktıracam olmazssa getirtecem çinden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Atiker bugün servis komple gazkelebeği değişecekk olmazsa komple gaz pedalıda dedi fiyat 1700 tl başka yere baktıracam olmazssa getirtecem çinden

bi atiker servisine götür düzelme ihtimali var :)
  • bugün tamircimi değiştirdim iyi usta dediler 100 bin bakımını yaptırdım

yapılanlar
    trigier seti,kasnakları felan,
    kayışlar
    filtreler
    balatalar
    motor yağı,
    ıvır zıvır bakımları
    radyatör tamiri( delikti su kaçırıyodu)
    yağ filte kovan kapağı

650 TL işçilik yazmış usta dedim sen napıyon 1765 TL tutmuştu

1700 TL ödedim bide burdan kazık yedim bakalım
  • 22 yıldır araba kullanıyorum. Succe alalı 6 ay oldu, 50.000 Km de aldım ve yaklaşık 7.000 Km yaptım, en son uzun yol olarak tek seferde 800 Km mesafe katettim, şehiriçi-şehirdışı, sıkışık trafik, bozuk yol, virajlı, yağmurlu hemen her ortamda aracı denedim, sadece karlı yolda kullanmadım. Gelelim araca ilişkin görüşlerime. Bu fiyata bu özelliklerde araç bulmak Türkiye'de mümkün değil, bu açıdan tartışmaya gerek yok. Benzer konfora yakın araç fiyatları en az 45.000-TL. Yakıt ekonomisine gelince ben uzun yolda toplam 4 yolcuyla 100 Km de 8 Lt LPG yaktım, bunun altına inmek mümkün değil, şehir içinde ise 11-12 Lt sarfiyatı var. Aracın yol tutuşu çok iyi, güç bakımından ise yeterli, zaten bu tip araç tercih edenin güç aramasının bir anlamı yok. Uzun yolda sürücü koltuğu 3-4 saat sonra rahatsız etmeye başladı. Yine uzun yolda hız sabitleyici aradım doğrusu, bir süre sonra ayak yoruluyor, zaten bu özelliği de olsa bir üst sınıfa geçebilir. Karoserin kalitesini ancak 5-6 yıl sonra anlayabilecez, çürüme yaparmı şu an için bir şey diyemiyorum. Klima açınca belirgin bir güç kaybı var, bunu da aracın ağırlığıyla motoru orantılarsak normal karşılayabiliriz. Sürgülü kapı kolları zamanla problem çıkaracak gibi, kırılmasını beklemeden daha iyisiyle değiştirmekte fayda var. Aracın aerodinamik yapısından dolayı arkaya fazlaca su, toz vs attığından arka silecek fıskiyesi zaman zaman tıkanıyor, küçük bir iğneyle açmak basit bir çözümü. İlk zamanlar motor biraz gürültülü gibi geldi fakat zamanla alıştım sanırım, şimdi rahatsız etmiyor, yine de motor boşluğuna ekstra bir sacdan parça koyup sesi azaltmayı düşünüyorum. Ön park lambaları zaman zaman yanmıyordu, yeni beyaz ampul taktırdım hem daha şık oldu hem sorun halloldu. Bir de arka farlar az da olsa buhar yapıyor henüz onun çaresine bakamadım, çok da önemli değil. Aracın ticari olmasından dolayı vergi yükü ve kışlık lastik zorunluluğu var, ancak bu konfora ben o vergi farkını hiç düşünmeden veriyorum. Yine ticari olmanın dezavantajı olan muayene problemini de sorun etmiyorum. Şimdilik bu kadar.

• dfm nin 2014 modelleri mart yada nisanda gelecek dediler, bir 2 bayiyi aradığımda bu cevabı almıştım

mart da geçti nisanda geçti halen gelmedi sanırım. bilen varmı yine telefon ediyim en iyisi

100 binde araç en sonunda kapı kolunu kırmayı başardılar.
  • Merhabalar. dfm succe aracımın gps sd kartı kayboldu. yuvası boş. kartın içindeki bilgileri kopyalayıp yardımsever bir arkadaş bana gönderebilir mi?

Yada daha farklı bir önerisi olan arkadaş varsa çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
  • Forumdan e-mail gönderemedim, normal bir e-mail adresi verirsen göndereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezgin_K

Forumdan e-mail gönderemedim, normal bir e-mail adresi verirsen göndereyim.

özelden mail adresimi yolladım. çok teşekkür ederim Sezginbey.
  • Bende kartı kopyaladım ama çalıştıramadım kopya olunca çalıştırmadı benim teyp, ben evde kendim haritasını güncelledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackmaster` -- 17 Mayıs 2014; 12:13:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackmaster`

Bende kartı kopyaladım ama çalıştıramadım kopya olunca çalıştırmadı benim teyp, ben evde kendim haritasını güncelledim

kartı kopyaladığın zaman çalışmıyor. bende denemiştim olmadı.

güncellediğin yerin linki varmı, benim navigasyon uydu bulmuyor. açılıyor ama hiç hareketlilik yok bi güncelleyim belki çalışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend1982 -- 17 Mayıs 2014; 17:03:17 >
  • http://www.infonav.com.tr/ - Burdan güncelleyebilirsin arabadan seri numarasını fln alman gerekıyor nasıl alabileceğini gösteriyor 3 hak veriyor hatırladığım kadarıyla benım 2 hakkım kaldı.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.