Şimdi Ara

DGS Hazırlıkta Denemenin Önemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dgs hazırlıkta sizde nasıl bir çalışma yolu izlenmeli deneme ağırlıklı mı gidilmeli?

• matematik için temel eksiğin varsa önce hızlıca konu anlatımlı ygs matematik kitabı bitir. ya da tyt oldu adı sanırım onu bitir. sonra piyasadaki bütün dgs denemelerini haftada en az 2-3 tane çözerek ilerle. Çözemediklerini çözdür mutlaka. soru bankası bence temel attıktan sonra vakit kaybı. konuyu öğrenmek için soru bankası çöz ama hızlanmak ve sınava hazırlanmak için mutlaka bol bol deneme çöz.

ayrıca dgs için son ay mutlaka çıkmış ygs tyt matematik tğrkçe sorularının hepsini çöz. başkaları ales tarzı sonavları da çözün diyordu ben tam bilmiyorum eğer ösymnin klasik tarzındaysa onları da çöz. ösym nin yaptığı her matematik türkçe sorusunu çöz ama anlayarak çöz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçeyi bilmem, matematik için konuşuyorum. Konu anlatımını hızlı bitir. Çalışırken ezberleme; soruları yorumlayarak çözüm yolu üretebilecek kıvama gelirsen çok rahat edersin.

DGS-ALES-KPSS matematik birbirlerine çok benziyor. Bazen birinde çıkmış soru bile diğer sınavda karşına çıkabiliyor. Konuları bitirdikten sonra birkaç senenin çıkmış sorularını deneme niyetine çözüp soru tiplerini gör. Piyasadaki saçma kaynaklarla vakit kaybetmemek için bunu yapmak önemli, ben yapmadım ama keşke yapsaydım dedim.

Hedef yüksekse hızlı okuma alıştırması yapmayı ihmal etmemek gerek, yine yapmayıp pişman olduğum bir konu.
  • Arkadaşlar kendi dgs sürecimden bahsettim. İlginizi çeker ise buyrun :)
    Miray Yazkanyoutube
    DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) - Benim DGS Sürecim
    https://www.youtube.com/watch?v=qn0Vkw9Ze-M&t=189s

• Alıcan yedi iklim yayınlarını oturup çalışıcan. Bunun bir özel formülü yok. Sihir bekleme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.