Şimdi Ara

DGS ile Boğaziçi bile çok kolay (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
3
Favori
3.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nidera

Siz başka amaçla okumuşsunuz demek :D Ben, hedefi çok yüksek olanlara bir geçiş aşaması olarak tanıttım.

Meslek Liselerin geneli böyle ben hayatımda hiç okumak istemedim başka imkanım olsa emin ol liseyi bile okumazdım matematik fizik bana acayip mide bulandiricı geliyor ailem 2 yıllık bitirdiğime dua ediyor 4 yıllık bizi aşar hayatımda elime kitap alıp ders çalışmışlıgım toplasan 20 30 dkdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunsparce D kullanıcısına yanıt
    Ben de meslek lise çıkışlıyım ama 400 puanı beğenmeyip mezuna kalıyorum bak.
  • Nidera kullanıcısına yanıt
    kardo şimdi 2 yıllık bitirdik ardından dgs de kazandım tekrar 4 yıllık mı okicam yoksa 3.sınıftan mı devam etcem.
    her üniversite dgsden alıyormu?
    sınav puanları nasıl hesaplanıyor ve okul puanlarını nasıl ögrenecem?
    sınav sorlarını nerden bulurum
  • Üniversiteden üniversiteye değişiyor, araştırıp öğrenebilirsin ancak. Yönetmelik değişti artık hepsi 1'Den başlayacak diyordular ama hala devam eden var. Her üniversite almaz, genelde devlet üniversiteleri alıyor. Sınav puanlarını belli sitelerden YGS-LYS'De olduğu gibi hesaplayabilirsin. Formulünü mü istiyorsun anlamadım. Sınav soruları da ÖSYM'nin sitesinden bulunabilir.
  • hocam bu konuda cahil görüyorum seni dgs ile kazanan adamlar mat2 bilmez mat1 yarım yamalak bilir bak boğaziçini kazanmış olsa bile fizik diye bir şeyden habersizdir genel kimyası 0 dır ve o kişi boğaziçi odtü itü kazansa bile ultra seviyede zorlanmaktır yaşları 21 22 olur çoğunun kazananların yaş ilerlemiş gereken donanım yoktur ve zorlanırlar ama büyük azimdir takdir edilesi çabada olanlar vardır velsahıl ygslys ile kazanmakla dgs ile kazanmak arasında ucurum vardır sahsen ben ilkini tercih ederim
  • 2011 yılında intibak sınıfı kaldırılmıştı. yani 2yıl ön lisanstan sonra lisans eğitimine 1. sınıftan başlıyordun. bir yıl da ingilizce hazırlık okuduğunu düşünürsek 7 yıl 😄
    sonradan bi değişiklik oldu mu bilmiyorum.

• Onurlu Bir Adam kullanıcısına yanıt
    Cahillikle ne ilgisi var bunun ben zor durumda kalmış ve başka çaresi olmayan kişiler için öneriyorum kardeşim. Herkes senin gibi olmayabilir.
  • Nidera kullanıcısına yanıt
    önerdiğin şey dağın görünen yüzü bende arkasından bahsettim mesele bu çok iyi bir insansın dostum seni tebrik ediyorum
  • Bir ilçedeki yazılımla alakalı bir bölümden odtü bilgisayara geçen duymuştum dgs de bayağı üstün bir başarısı vardı mümkün müdür

• AquaSs kullanıcısına yanıt
    Tabii ki mümkündür. Normal YGS-LYS de o bölümü okumaya kalksan sosyal olsun fenin tamamı olsun bunlara da çalışman gerekecek ama DGS'de bunlar tamamen olmayacak mesala. Demek istediğim çok basit.
  • Ben şunu merak ediyorum.Mesela ODTU kimya mühendisliği seçtim. Boğaziçine geçiş yapılabilir mi,yapılırsa nasıl yapılır?

• ayrıca dgs türkçe matematik şeklinde ve ygs'den bile kolay (lys konuları yok zaten) rakiplerin de lisans kazanamayıp önlisans okumuş olanlar.

biraz ince görülmesi gereken bir iş biraz da cesaret istiyor. benim kuzenim boğaziçi işletmeye önlisans açıköğretim bankacılık okuyarak girdi lys'si 30 bindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vamos Bien -- 13 Temmuz 2016; 20:19:22 >
  • Vamos Bien V kullanıcısına yanıt
    30 binden iki yıllığa girdi değil mi benim dediğim gibi? Tebrik ederim bu arada.
  • 2016kpsslise kullanıcısına yanıt
    tamda üstüne basmışşın bu konuyu herkes bilmez yani bu demek oluyor ki meslek ve teknik liseden çıkan arkadaşlarımız için çok çok önemli. mümkün olduğunca araştırın dgs kolay emin olun başarırsınız umarım
  • quote:

30 binden iki yıllığa girdi değil mi benim dediğim gibi? Tebrik ederim bu arada.

30 binden boğaziçi felsefeye girdi aynı anda açıköğretime kaydoldu o iki senede hazırlığı geçti ve felsefe birinci sınıfı okudu bazı derslerini işletmede saydırdı.
    İki üniversitede birden nasıl okudu?
  • quote:

İki üniversitede birden nasıl okudu?

http://ikinciuniversite.anadolu.edu.tr/
  • karamsargenç K kullanıcısına yanıt
    Ya bak nasılda düşünüyor beni ya

Bu meşhur bölümü biliyordum da, ikinci üniversite olarak okunabildiğini yeni öğrendim. İlginçmiş.
  • Dgs resmen bug ı ösym' nin. Bizim okulda, Odtü' de, dgs ile inşaata eem e gelen baya kişi var, hatta biri yakın arkadaşım. 60 soruda 45 mat 15 Türkçe ile kendisi Odtü inşaatta şu an, bir diğer yakın arkadaşımsa 3 sene hazırlanarak geldi aynı bölüme :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.