Şimdi Ara

DGS Mİ LYS Mİ BİLEMİYORUM LÜTFEN YARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıllık fizik tedavi mezunuyum 1 seneye yakındır da bir hastanede çalışıyorum.Dgs ile 4 yıllığa tamamlama şansım var ama meslek hem zor hem de artık hiç cazip değil.Dgs ile 3 yılda bitirme şansım var.Bu sene lys ye de girdim ve Türkçe Öğretmenliği kazandım.Öğretmenlik hep hayalim olan bir işti o yüzden yazdım açıkçası şimdi kazanınca da gitmek istiyorum.

Ftr ye tamamlama işi de ilerde yurt dışına çıkabilme şansım olur diye cazip geliyor.Türkiye de meslek çok kötü durumda ama avrupa da falan gayet revaçta.Sizce ftr seçip yurt dışına çıkabilir miyim.Bunun şansı nedir sizce ? Bir ütopya uğruna öğretmenlikten vazgeçmek istemiyorum.Bu arada ftr yi de %75 ya da %50 burslu okuyacağım ailem onay veriyor hatta ftr ya da hemşireliğe gitmem için diretiyorlar.

Sizce ne yapmalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t.t.b001 -- 12 Ağustos 2017; 9:27:43 >

• Ftr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin için en hayırlı yol DUİM kardeş. FTR bitik meslek. Eskidendi o 5-10 milyar maaşlar. Hemşirelikte yapılacak iş değil. Hastanenin bütün ameleliğini sen yapıyorsun. Öğretmenlikte okunmaz. En iyisi DUİM.
  • turaciokan T kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 yıldır bu sektördeyim 1 yıldır da çalışıyorum fizyoterapistlik iş açısından artık çok zor durumda.Şansı olup iş bulan da 2.5 lira civarı anca alıyor.Yapılan işte inanın çekilecek çile değil.

Ne için ftr dediniz ?
  • t.t.b001 kullanıcısına yanıt
    Onlar hala FTR yi 5 yıl önceki gibi sandıığı için öyle diyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.U.N.O -- 12 Ağustos 2017; 11:44:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.