< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
DGS Son 22 Günde Yetişir Mi Hedef Bilgisayar Mühendisliği (2. sayfa)

-
-
Çalışmalarında başarılar dilerim. Ben de bu sene Web Tasarım ve Kodlama bölümünü bitirdim. Örgün eğitimde İlahiyat okuyorum, 4 yıllık bölüm bitirip muvazzaf subay olmak istediğim için devam ediyorum. Yaş sınırı olmasaydı DGS ile Bilgisayar Mühendisliği'ne geçiş yapmak istiyordum
-
8.sinif soru Bankası niye çözdün ki şimdiye kadar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdiye kadar değil aslında , biraz gecikmemin sebebi okulda ki C# .net web api dersleri ile alakalıydı o biraz uğraştırdı.
Birde PISA soru bankası olduğu için normal bir soru bankasından daha zor bir soru bankasıydı. Biraz uzun sürmesi ondandı yani ÖSYM tarzından daha zor bir soru tarzına sahipti. Yani normal bir 8. sınıf soru bankası değil. Uluslar arası sınav sistemine uygun olduğu için zordu.
Problemler kısa fakat anlaşılması zordu özellikle beni sonda zorlayan kısım şu üçgenlerle alakalı olan kısımdı aşırı zorlamıştı trigonometrik oranları görmediğim haşde trigonometrik oranlar çıkıyordu cevaplarda :D Beynimden kıvılcım geldiğini hissetmiştim açıkçası.
Bu zamana kadar 8'de çözmedim yani sıfırdan başladığım için 20k dan fazla soru çözmüşümdür , birde elimde not kağıtlarıda var yani videolardan çıkardıklarım var.
Soru bankası en son baktığım yerdi.
Evrensel 9. sınıf soru bankasına bakınca ÖSYM tarzı sorular biraz daha kolay geldi gözüme açıkçası.
PISA'da sadece yorum yapman yeterli değil dikkatte ölçüyor hemde aşırı. ÖSYM ise yorum yapsan yeterli diyor.
-
Neden bir tane dgs denemesi çözüp sonucu görmüyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denemeleri son 15 güne saklıyorum yani konuların hepsi tamam olunca , şu an onları harcamak istemiyorum pek. Harcarsam eksiklikleden dolayı baya moralim bozulu başaracaksam bile başaramam.
-
Kardeşim tek tavsiyem var 22 gün içerisinde problemleri ıskalamayacak şekilde yapacak seviyeye gelmek.
Bende dgs ile geçiş yaptım. Problemler çok önemli nokta atışı yaparsan istediğin yer gelir.
Problemler haricini her türlü yaparsın klasik seviyede sorular.
Ayrıca denemelere hemen başla konu öğrenmek için bekleme kesinlikle matematik soru çözerek öğrenilir konu dinleyerek değil.
-
son 30 gün kala test çözmeye başlamıştım ciddi olarak.o zamana kadar ara ara bakıyodum temelim vardı konu nerdeyse çalışmadım.Son 30 gün test çözdüm matematik sadece.
4.3 k yapmıştım sayısalda sıralama olarak.2016 dgs. 39Doğru 2 yanlışım vardı.Makine Mühendisliği kazandım.
-
Yetisir niye yetismesin, sen elinden geleni yap her sey guzel olur. Aksilik olmaz mi olur sinavda basin agrir cisin gelir ters gidecekse bir seyler onada yapacak bir sey yok. Sonraki sene denersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X