Şimdi Ara

DGS-TYT LÜTFEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba ben bu sene üniversite sınavına girdim tyt puanım 238 ayt puanım 160 yani ayt barajını geçemedim lisede hemşirelik mezunuyum ve şuanda özel bir hastanede hemşirelik yapıyorum ve bu sene sınava mezundan girdim artık bu yorucu süreçten çok sıkıldıgım ve bunaldıgım için 2senelik saglık bölümüne (ameliyathane ve anestezi) gibi saglık alanlarını tercih etmeyi düşünüyorum daha sonrasında dgs ile 4 seneye tamamlayıp üniversiteyi bitirmeyi hedefliyorum Ama çevreme sordugumda herkes bu sene sınavın çok zor oldugunu ve dgs sınavının artık kolay bir sınav olmayacagını ve tekrardan mezuna kalıp sınava 1 sene daha hazırlanacagımı söylüyorlar sizce ben 2 senelik bir bölümü tercih edip dgs ile 4 senelige tamamlamalımıyım yoksa tekrardan üniversite sınavına hazırlanmalımıyım bu sene hem çalışıp hem okudum zor oldu işten çıkmayı düşünmüyorum çünkü şuanda iyi bir konumdayım amacım sadece ayt barajını geçip daha yüksek puanlarda alıp %50 hemşirelik yazmak çalışıp okumayı göz önünde bulundurup degerlendirirseniz sevirinim BİRDE DGS HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ??? Üniversite sınavından daha mı zordur dahamı kolaydır hem çalışıp hemde okuyup kazanabilirmiyim teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum lütfen bu konuda yardımızına çok ihtiyacım var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.