Sizce DH 2002 2005 Arasi 2005-2007 arasi 2008 den sonra neden böyle oldu ?
MuOnline bölümü yenilikleri için YöneticiLeri (ModLar Degil) Mail gönderin muonline bölümünü yeni kurallar Yeni yöneticiler Benzeri etkinlikler gerek 2005 2007 deki gibi aynen
sevmediğin hangi kural var ?
bana kalırsa şuan bütün kurallar güzel. ve yeni kuralada gerek yok.
yeni istediğin bir kural varsa bahset onun hakkında düşüncelerimizi söyleyelim.
şu server tanıtım konusu saçma yabancılara özene özene bu hale geldi bu ülke
quote:
Orijinalden alıntı: h4pp3
site xxxmu.com exp 500 drop 50
okby
Bumudur yani server tanıtmak. Ardından fazla zaman geçmeden hemen damlar şu tarz postlar;
abi +10 basıcam ama rate'in % kaç olduğunu bilmiyorum. ( Server yöneticisi görücekte, isterse cevap vericekte player gidip +10 basıcak.) abi 2 tane soulum var +7 basıcamda rate'in % kaç olduğunu bilmiyorum. ( Server yöneticisi görücekte, isterse cevap vericekte player gidip item'ini +7 yapıcak.) abi cry wolf event'ina giricem ne zaman açılacağını bilmiyorum. ( Server yöneticisi görücekte, isterse cevap vericekte player gidip crywolf event'ina giricek.)
Biz bir nebzede olsa bu tarz sıkıntıları gidermeye çalıştık. Hiç böyle post görmedim ben demeyin. Alayının örneklerini alt post a sıralayabilirim. Size göre özentilik, diğerine göre saçma, öbürüne göre gereksiz. Ama benim için mantıklı. Varsa daha mantıklı fikirleri olan buyrun postları bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Xoßi
quote:
Orijinalden alıntı: h4pp3
site xxxmu.com exp 500 drop 50
okby
Bumudur yani server tanıtmak. Ardından fazla zaman geçmeden hemen damlar şu tarz postlar;
abi +10 basıcam ama rate'in % kaç olduğunu bilmiyorum. ( Server yöneticisi görücekte, isterse cevap vericekte player gidip +10 basıcak.) abi 2 tane soulum var +7 basıcamda rate'in % kaç olduğunu bilmiyorum. ( Server yöneticisi görücekte, isterse cevap vericekte player gidip item'ini +7 yapıcak.) abi cry wolf event'ina giricem ne zaman açılacağını bilmiyorum. ( Server yöneticisi görücekte, isterse cevap vericekte player gidip crywolf event'ina giricek.)
Biz bir nebzede olsa bu tarz sıkıntıları gidermeye çalıştık. Hiç böyle post görmedim ben demeyin. Alayının örneklerini alt post a sıralayabilirim. Size göre özentilik, diğerine göre saçma, öbürüne göre gereksiz. Ama benim için mantıklı. Varsa daha mantıklı fikirleri olan buyrun postları bekliyorum.
Doğru söylüyorsun. Forum içinde yarışmalar yapılırsa ama daha zevkli bir hal alır bencede.
Kişiler haricinde mevcut forumdan memnunum.Forumda öncesinde "server var mı?" konuları açılıyordu.Günümüze bakınca birkaç çatlak ses hariç güzel gidiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme