Şimdi Ara

DH 2010 MuOnLine Amaci Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2005-2007 arasi
    2008 den sonra neden böyle oldu ?

MuOnline bölümü yenilikleri için YöneticiLeri (ModLar Degil) Mail gönderin muonline bölümünü yeni kurallar
    Yeni yöneticiler Benzeri etkinlikler gerek 2005 2007 deki gibi aynen

• sevmediğin hangi kural var ?

bana kalırsa şuan bütün kurallar güzel. ve yeni kuralada gerek yok.

yeni istediğin bir kural varsa bahset onun hakkında düşüncelerimizi söyleyelim.
  • şu server tanıtım konusu saçma yabancılara özene özene bu hale geldi bu ülke
  • quote:

Orijinalden alıntı: h4pp3

şu server tanıtım konusu saçma yabancılara özene özene bu hale geldi bu ülke

site xxxmu.com
    exp 500
    drop 50

okby

Bumudur yani server tanıtmak. Ardından fazla zaman geçmeden hemen damlar şu tarz postlar;

abi +10 basıcam ama rate'in % kaç olduğunu bilmiyorum. ( Server yöneticisi görücekte, isterse cevap vericekte player gidip +10 basıcak.)
    abi 2 tane soulum var +7 basıcamda rate'in % kaç olduğunu bilmiyorum. ( Server yöneticisi görücekte, isterse cevap vericekte player gidip item'ini +7 yapıcak.)
    abi cry wolf event'ina giricem ne zaman açılacağını bilmiyorum. ( Server yöneticisi görücekte, isterse cevap vericekte player gidip crywolf event'ina giricek.)

Biz bir nebzede olsa bu tarz sıkıntıları gidermeye çalıştık. Hiç böyle post görmedim ben demeyin. Alayının örneklerini alt post a sıralayabilirim. Size göre özentilik, diğerine göre saçma, öbürüne göre gereksiz. Ama benim için mantıklı. Varsa daha mantıklı fikirleri olan buyrun postları bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

quote:

Orijinalden alıntı: h4pp3

şu server tanıtım konusu saçma yabancılara özene özene bu hale geldi bu ülke

site xxxmu.com
    exp 500
    drop 50

okby

Bumudur yani server tanıtmak. Ardından fazla zaman geçmeden hemen damlar şu tarz postlar;

abi +10 basıcam ama rate'in % kaç olduğunu bilmiyorum. ( Server yöneticisi görücekte, isterse cevap vericekte player gidip +10 basıcak.)
    abi 2 tane soulum var +7 basıcamda rate'in % kaç olduğunu bilmiyorum. ( Server yöneticisi görücekte, isterse cevap vericekte player gidip item'ini +7 yapıcak.)
    abi cry wolf event'ina giricem ne zaman açılacağını bilmiyorum. ( Server yöneticisi görücekte, isterse cevap vericekte player gidip crywolf event'ina giricek.)

Biz bir nebzede olsa bu tarz sıkıntıları gidermeye çalıştık. Hiç böyle post görmedim ben demeyin. Alayının örneklerini alt post a sıralayabilirim. Size göre özentilik, diğerine göre saçma, öbürüne göre gereksiz. Ama benim için mantıklı. Varsa daha mantıklı fikirleri olan buyrun postları bekliyorum.

Doğru söylüyorsun. Forum içinde yarışmalar yapılırsa ama daha zevkli bir hal alır bencede.

• Kişiler haricinde mevcut forumdan memnunum.Forumda öncesinde "server var mı?" konuları açılıyordu.Günümüze bakınca birkaç çatlak ses hariç güzel gidiyor.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.