Şimdi Ara

--->Dh 2011 Kasa Corolla Clubu<--- (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
2
Favori
31.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spoiler taktırmıştım spoilerin ucu hafiften kalktı gidip servise tekrar yapıstırdım tutması içinde bant yapıstırdılar 2-3 kaldı çıkarıyım derken spoilerin boyası kalktı + birde o yapıskanlar bagajın üstünden çıkmıyor. mahvoldu arkası ya bu kadar olur. Bursa akkoyunludan aldım keske cavdarlıdan alsaydım ilk aldığımdada 3 gün beklemiştim getirip son günü yanımda taktılar 3 gün o araba orada bekliyor niye takmıyosonuz yani. gidip boyatacam tekrar rüzgarlığı. spoiler için 2. gidişim olacak.
    çok kızmış durumdayım
  • alp bey müsait vaktiniz olursa aracınızın bir fotoğrafını görebilmemiz mümkünmü dür ? (spoiler haliyle)
  • quote:

Orijinalden alıntı: efendhi

quote:

Orijinalden alıntı: mcfacia07

1000 bakımında sadece bagaj havuzunu alabildim .d

Nasıl alabildin sözlerimi vardı ki bende 1000 bakımınagidicem yakında aynı taktiği yapayım :)

Abi daha önceden söz vardı gibi biseydi pederin amiri ile beraber aldık onda var bizde yoktu dedik adama tanıdıktı zaten utandı flan şu anda veremem ama 1000 bakımında gel çok ucuz fiyata vereyim dedi bizde pek üstüne gitmedik çünkü adam bize baya bir indirim yaptı .d
  • merhaba arkadaslar bugun 2011 corolla comford extra benzinli arabamı aldım.arabayı aldıgım eleman 97 oktan benzin kullan dedi bende 97 aldım .siz kac oktan kullanıyorsunuz arabanızda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: taribo01

merhaba arkadaslar bugun 2011 corolla comford extra benzinli arabamı aldım.arabayı aldıgım eleman 97 oktan benzin kullan dedi bende 97 aldım .siz kac oktan kullanıyorsunuz arabanızda?

ben 95 oktan alıyorum foruma sordum 95 dediler
  • quote:

merhaba arkadaslar bugun 2011 corolla comford extra benzinli arabamı aldım.arabayı aldıgım eleman 97 oktan benzin kullan dedi bende 97 aldım .siz kac oktan kullanıyorsunuz arabanızda?

Hayırlı olsun. Hangi bayiden aldınız acaba ? Bizde sipariş verdik henüz gelmedi de . (gerçi biz eskişehir deyiz:)
    Yanında hediye alabildiniz mi ?
  • arkadaşlar 3 hafta önce aldığım arabamı memnuniyetsizlikten dolay sattım. listeden beni silebilirsiniz. ayrıntılı bilgi almak isteyen arkadaş olursa özel mesaj yazmaya çalışırım. burda fazla ayrıntıya girip kimsenin moralini bozmak istemiyorum. hepinize kazasız hayırlı sürüşler dilerim. saygı ve sevgilerimle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim026

quote:

Hayırlı olsun. Hangi bayiden aldınız acaba ? Bizde sipariş verdik henüz gelmedi de . (gerçi biz eskişehir deyiz:)
    Yanında hediye alabildiniz mi ?

adana onatçadan aldım.yanında bir sey vermediler cok bastırdım ama tok satıcılar.birde peynir ekmek gibi corolla satıyor adamlar sırada bekliyor millet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpp89

quote:

alp bey müsait vaktiniz olursa aracınızın bir fotoğrafını görebilmemiz mümkünmü dür ? (spoiler haliyle)

--->Dh 2011 Kasa Corolla Clubu<---

spoilerin boyası kalktı onun hali size önerim yaparsanız bantları 1 günden fazla tutmamanız.

kerim buda senin istediklerin galiba. spoiler taktırmayı düşünenler için kesinlikle öneririm.

buda rüzgarlığın resmi düşünenler için.
    Saygılar.

Spoilere pek içim ısınmadı güzel durmuyor sanki sizinde görüşlerinizi bekliyorum .d rüzgarlığıda oldum olası sevmem .d ama zevk meselesi tabiki .d

Birde alp hocam sizin kapı direkleri siyaha kaplı değilmiydi

• yok değildi benim bildiğim makyajsız kasalarda siyahtı ama siyah olan makyajlıda gördüm. orjinalinde gri benimki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpp89 -- 24 Aralık 2010; 18:42:30 >
  • Geçmiş olsun . Boya konusunda ne deseniz haklısınız. Bence rüzgarlik tarzında büyük spoiler taktırmayın. Bu gerçekten güzel , hem abartidan uzak hem sade.
  • dediğiniz gibi sade ve şık. bundan biraz büyük olsa inanın düsünmezdim bile çok estetik olmuş.
    rüzgarlığı spor amaçtan çok kullanım için taktırdım.
  • ya şaka maka ben bu debriyaja neyim halen alışamadım. yokuşlarda problem yaşıyorum bendemi var bu sadace anlamış değilim
  • alışırsınız , herkes alışır. süre süre alışırsınız. abimde caddy vardı, ben de ona ilk bindiğim zamanlar hep stop ettirirdim. Alıştıktan sonra bir problem kalmıyor.
    Her aracın debriyaj kavraması ne bileyim fren tepkileri gaz pedalı tepkileri farklıdır.
  • dün yokusta el freniyle kalktım ya. alışırım inş. connecte alışmıstım bende. 1.8 motor kullandım hep simdi 1.4 araba çok bağırması lazım garip oluyor alışınca geçer.
  • merhaba arkadaslar bir sey sormak istiyorum anahtarı cevirip marşa bastıgınızda sizin araba hemen calısıyor mu?benim araba hemen calısmıyor srs hava yastıgı ısıgı yanıyor sonunce calısıyor yoksa mars almıyor tık diye bir ses geliyor.arabada arıza mı var acaba.srs ısıgı iki uc saniye bekleyince sonuyor ondan sonra calısıyor araba.calıstıktan sonra bir daha yanmıyor srs.arabayı alalı 5 gun oldu yardımcı olur musunuz?
  • quote:

merhaba arkadaslar bir sey sormak istiyorum anahtarı cevirip marşa bastıgınızda sizin araba hemen calısıyor mu?benim araba hemen calısmıyor srs hava yastıgı ısıgı yanıyor sonunce calısıyor yoksa mars almıyor tık diye bir ses geliyor.arabada arıza mı var acaba.srs ısıgı iki uc saniye bekleyince sonuyor ondan sonra calısıyor araba.calıstıktan sonra bir daha yanmıyor srs.arabayı alalı 5 gun oldu yardımcı olur musunuz?

yeni nesil dizel arabalarda (benzinliyi bilmiyorum) hep öyledir zaten. kontağı bir kademe çevirirsin bekelrsin 2-3 sn sonra tam çevirir motoru çalıştırırsın.
    Anladığım kadarıyla sorunun bu ama normal birşey bu arabanın özelliği. sadace toyotada değil benim bildiğim 2000 model üstü tüm araçlarda bu böyle.
    eski araban sanırım düşük model birşeydi yanılıyormuyum?

• quote:

Orijinalden alıntı: alpp89

quote:

merhaba arkadaslar bir sey sormak istiyorum anahtarı cevirip marşa bastıgınızda sizin araba hemen calısıyor mu?benim araba hemen calısmıyor srs hava yastıgı ısıgı yanıyor sonunce calısıyor yoksa mars almıyor tık diye bir ses geliyor.arabada arıza mı var acaba.srs ısıgı iki uc saniye bekleyince sonuyor ondan sonra calısıyor araba.calıstıktan sonra bir daha yanmıyor srs.arabayı alalı 5 gun oldu yardımcı olur musunuz?

yeni nesil dizel arabalarda (benzinliyi bilmiyorum) hep öyledir zaten. kontağı bir kademe çevirirsin bekelrsin 2-3 sn sonra tam çevirir motoru çalıştırırsın.
    Anladığım kadarıyla sorunun bu ama normal birşey bu arabanın özelliği. sadace toyotada değil benim bildiğim 2000 model üstü tüm araçlarda bu böyle.
    eski araban sanırım düşük model birşeydi yanılıyormuyum?

araç benzinli hocam dizel olsa anlarım da benzinli corollası olan arkadaslar cevap yazarsa sevinirim

• Beni de listeye ekleyebilirsiniz. Sözleşmeyi imzaladık. Yan kapı koruma bandı hediye edildi onu kabul etmedik.onun yerine park sensörü ve bagaj havuzu hediye aldık.Ayrıca trafik seti de verecekler.(ilk yardım çantası galiba). Aracı nasipse yılbaşından sonra plakasıyla beraber teslim alacağız. (1.4 d-4d elegant)
  • quote:

Beni de listeye ekleyebilirsiniz. Sözleşmeyi imzaladık. Yan kapı koruma bandı hediye edildi onu kabul etmedik.onun yerine park sensörü ve bagaj havuzu hediye aldık.Ayrıca trafik seti de verecekler.(ilk yardım çantası galiba). Aracı nasipse yılbaşından sonra plakasıyla beraber teslim alacağız. (1.4 d-4d elegant)

Kazasız belasız sürmeyi Allah nasip etsin. Hayırlı olsun diyeyim. ilk yardım cantasını zaten her arabaya veriyorlar üstünde trafik seti ve yangın tüpüde var. bagaj havuzu iyi olmus..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.