Aslen istanbulluyum ama 3 yıldır Adana da yaşıyorum.
12 Aralık Cumartesi günü buluşalım diyorum. Hem o zamana kadar gelecek kişi sayısı artar, hemde herkes kendini o güne ayarlar. Mekan olarakta Trip, Kaktüs gibi yerler uygun olur diye düşünüyorum. Çünkü kalabalık gelen gruplar için rahatça oturulacak yerler ve mekan olarakta güzeller. Uyarmı herkese?
quote:
Orijinalden alıntı: omer1990
12 Aralık Cumartesi günü buluşalım diyorum. Hem o zamana kadar gelecek kişi sayısı artar, hemde herkes kendini o güne ayarlar. Mekan olarakta Trip, Kaktüs gibi yerler uygun olur diye düşünüyorum. Çünkü kalabalık gelen gruplar için rahatça oturulacak yerler ve mekan olarakta güzeller. Uyarmı herkese?
Öğleden sonra ya da akşam gibi olursa bana uyar Kaktüs güzeldir iyidir kazıktır ama napalım Aslında bi kebapçıya gitmek var
Benide ekle hacı çukurova.
quote:
Orijinalden alıntı: L.J
quote:
Orijinalden alıntı: omer1990
Öğleden sonra ya da akşam gibi olursa bana uyar Kaktüs güzeldir iyidir kazıktır ama napalım Aslında bi kebapçıya gitmek var
Muhabbetmi edilecek yemek mi yenilecek? Eğer yemek yenmek isteniyorsa Hasan Usta'ya falan gidebiliriz. Aslında en güzeli akşambuluşmak ama herkese uyarmı onu bilmiyorum. Evet yokmu başka gelen?
nargile içmeye falan gitsek ya? muhabbet ederiz ne güzel...
beyler ben gelirim ama ayın 25.'den sonra müsait olurum yaw İşlerim yoğun bu aralar... Gelecek vatandaşlar kesin belirtse herkesin müsait olduğu ortak bi gün ayarlardık...
Ekleyiniz Çukurova/Adana Koop.
quote:
Orijinalden alıntı: Blitzkrieger
nargile içmeye falan gitsek ya? muhabbet ederiz ne güzel...
Bende nargile için Kaktüs yazmıştım zaten kendimi düşünerek
cukurova
quote:
Orijinalden alıntı: Mcann
quote:
Orijinalden alıntı: L.J
Adananın yarısı bizim bilünmü kirve? Ekle allanı Çukurova / Toros Mh. 23 yaşındayım yimbeşş senedir bu mahallede oturuyoz
Toros mahallesinde tam olarak nerde oturuyosun bende oralardayım
Semt Pazar alanı, Çukurova Petrol(PO) nun karşısındaki apartman. Sen neresindesin?
Buluşalım diyen arkadaşların bir kaçı dışında hiç birinden haber çıkmadı.
Bu başlığa mesaj atan herkese PM gönderdim, fakat kimse geri dönmedi.
Demek gitmemiş o PM çünkü bana PM gelmedi:)
Banada pm gelmedi..
Ben tek tek herkese PM gödnerdim ve mesaj gönderildi dedi. Şimdi giden kutusuna baktım sadece bir kaç kişiye gitmiş. Çok ilginç.
adanalayılak
buluşmada yalan oldu sanki gelecem diyenler sustu kaldı...
beyler gideceksek okulların tatil olduğu zaman gidelim malum genelde 15-25 yas agırlıklıyız.Ayrıca nargile falan olursa olmaz herkesin eğlenebileceği temiz,ferah,güvenli bir mekan olsun
Cumartesi-Pazar okullar tatil
Evet artık gelecekler "Ben geliyorum" diye belirtsin kimler geliyor bakalım. 3-4 kişide olsa buluşacağız biz.