Şimdi Ara

Dh Ailesi Olarak Quadcopter Topluyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
5
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumu uzunca bir süre bırakmıştım şimdi geri döndüm eğer quat toplamak isteyen arkadaş varsa yardımcı olabilirim
  • RC araç aldım kargo parası ödeyerek 5 günde adrese teslim edildi
  • hayırlı olsun ne aracı aldınız acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: incici_Caps

hayırlı olsun ne aracı aldınız acaba

Teşekkürler 2 adet Basher BSR BZ-222 1/10 2WD Racing Buggy (Ready-To-Run) gümrük verglerdendi 650 rocket power tekne filan
  • Merhaba,

Toplama işinin avantaj ve dezavantajlarından bahseder misiniz?
  • toplama işi hobby olsa gerek hobby king malesef 2 tane almış olduğum 4 wd aracı yollayamadı hem kampanya yapıyıo hemde mesaj atıyo stoklarımızda yanlış yaptık isterseniz iptal edin yuh artık dalga geçiyolar insanlarla kampanya yap sonra vazgeç yok öle
  • quote:

Orijinalden alıntı: igneli

Merhaba,

toplama ile daha sonra çok rahat upgrade yapabiliyorsunuz ve daha ucuza geliyor eğer yurt dışından toplarsanız
  • quote:

quote:

Merhaba,

toplama ile daha sonra çok rahat upgrade yapabiliyorsunuz ve daha ucuza geliyor eğer yurt dışından toplarsanız

Daha once topladiginiz quadlarin fotograflari var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Daha once topladiginiz quadlarin fotograflari var mi?

malesef ama hobbykingdeki plastik 250 likten topladım hatta bu ay slash aracım satılınca bi 450 lik toplayacağım
  • Bunları soruyorum çünkü bende toplamayı düşünüyorum ama tek başıma yapabileceğimi hiç sanmıyorum.

6 Kollu, otomatik pilotu olan (havada asılı durabilen), kameranın sağa sola aşağı yukarı hareket edebilmesini sağlayan bir quat toplamak istiyorum. Sizce mümkün mü?

Edit: Standart alet edavet dışında başka aletlere ihtiyaç var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igneli -- 20 Aralık 2015; 15:50:24 >
  • quote:

Bunları soruyorum çünkü bende toplamayı düşünüyorum ama tek başıma yapabileceğimi hiç sanmıyorum.

6 Kollu, otomatik pilotu olan (havada asılı durabilen), kameranın sağa sola aşağı yukarı hareket edebilmesini sağlayan bir quat toplamak istiyorum. Sizce mümkün mü?

Edit: Standart alet edavet dışında başka aletlere ihtiyaç var mı?

Lehim makinası vs varsa çok rahat yapılabilir eğer ilk multirotorunuz ise 6 rotor ile başlamayin derim f450 tarzı birşeyler baslayın

• f450 hoşuma gitti :)

Sipariş için hangi siteleri kullanıyorsunuz?
  • Hobbyking ebay aliexpress vb

• Hocam mesajımı alıntılamadığınız için cevap yazdığınızdan haberim olmadı.

Bir quat toplamak için gerekli metaryaller nelerdir. Linklerle birlikte verirsen biraz fikrimiz oluşabilir. İlk başta hangilerini temin etmeliyiz. Günde 1 saat çalışma ile ne kadar zamanımızı alır.

Allah nasip ederse kafamda ki soruları oturtup işe koyulmak istiyorum hafiften
  • Yukarıda gerekli olan parçalar var 250 lık için eğer oyalanmadan yaparsanız 2.5 saatinizi bile almaz ben 50-55 dakikada toplamıştım rahmetliyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vueenox -- 25 Aralık 2015; 0:03:00 >
  • Parçalar elinize ulaştımı hocam.

İlk mesajı güncellerseniz bizim içinde güzel olur. Ciddi ciddi düşünüyorum ama güven toplayamadım bi.
  • quote:

Parçalar elinize ulaştımı hocam.

İlk mesajı güncellerseniz bizim içinde güzel olur. Ciddi ciddi düşünüyorum ama güven toplayamadım bi.

yukarıda belirttim parçalar elime ulaştı toplayıp saniyesinde ilana koydum ama eğer toplayacaksanız detaylı olarak yardımcı olurum
  • quote:

quote:

yukarıda belirttim parçalar elime ulaştı toplayıp saniyesinde ilana koydum ama eğer toplayacaksanız detaylı olarak yardımcı olurum

Hocam diyorum ya toplayacam ama guvenim yok diye. Eger siz yapmis olduklarinizi bizimle paylasirsaniz bizi daha fazla cesaretlendirmis olursunuz.

Hele ucus videolarini falan bi gorsek tadindan yenmez l

• igneli kullanıcısına yanıt
  • quote:

quote:

quote:

Hocam diyorum ya toplayacam ama guvenim yok diye. Eger siz yapmis olduklarinizi bizimle paylasirsaniz bizi daha fazla cesaretlendirmis olursunuz.

Hele ucus videolarini falan bi gorsek tadindan yenmez l

ben cihazı satalı çok oldu ama yemin ederimki uçuyor (bal reklamı)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.