Bildirim
DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü (10. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Arkadaşlar çok iyi gidiyorsunuz. Hepinizi tebrik ederim. Çalışmaya devam ... -
Bu arada tüm resimlerde çok önemli bir hata var. Yarın açıklayacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: metin5555
dün akşam 2.30 saat filan sürdü bu çalışmam. öncekine göre ben daha iyi buldum sizinde yorumuzu bekliyorum
resim saçını tam göstermiyodu o yüzden saçını ayarlıyamadım pek
Hiç fena değil. Ama tek ton.
Ayrı bir kağıda şu skalayı yaparsan sanırım ton ayrımlarını daha iyi görebileceksin.
Bunu yaparken en koyuda güçlü bir şekilde tonlayacaksın (bastıracaksın kalemi ), en açıkta da en hafif şekilde...
-
[Deleted by Admins] -
-
quote:
Orijinalden alıntı: GaaRa.
quote:
Orijinalden alıntı: metin5555
dün akşam 2.30 saat filan sürdü bu çalışmam. öncekine göre ben daha iyi buldum sizinde yorumuzu bekliyorum
resim saçını tam göstermiyodu o yüzden saçını ayarlıyamadım pek
Eğer Bu Sasuke'yse O Parmakların Ne Olduğunu Tam Anlamadım.Aslında bu İtachi İse De Geçerli.
Ayrıca İtachi'yse Alın Koruyucusunu Çizmeyi Unutmuşsun.
hocam resmin orjinali bu :
kişi uchiha sasuke o yüzden çizik atmadım alnına
-
[Deleted by Admins] -
aslında çizmiştim ama sildim pek beğenmedim çizerim tekrar -
Ve biraz kafadan çizmiş, resmi dikkatli incelememiş.. -
quote:
Orijinalden alıntı: teknikkonular
Ve biraz kafadan çizmiş, resmi dikkatli incelememiş..
dikkatlilikten değilde mesela resimde kafası yana dönmüş biras ama ben kafayı düz çizdim ister istemez .yana döndüremiyorum yani -
[Deleted by Admins] -
Beyler meraktan soruyorum yaşınız kaç???
benim 17 -
Benim 15... -
Mesela ortadaki parmak 2 kaşın ortasına kafa bandının ortasına denk geliyor. Parmaklar resme göre çok ince, sembol öyle değil. Göz bebekleri çok küçük kalmış resminde.
İyi incelersen tamı tamına çizersin. -
[Deleted by Admins] -
quote:
Orijinalden alıntı: GaaRa.
quote:
Mesela ortadaki parmak 2 kaşın ortasına kafa bandının ortasına denk geliyor. Parmaklar resme göre çok ince, sembol öyle değil. Göz bebekleri çok küçük kalmış resminde.
İyi incelersen tamı tamına çizersin.
Tamam Yeterince Eleştirildi.Öğrenmiştir Heralde Nerde Hata Yaptığını.Gitmeyin Üstüne.
Benim Yaşım 16.
Hocanın lafı, kendi hatalarımızı görürsek gerisi kolay.
-
quote:
Hocanın lafı, kendi hatalarımızı görürsek gerisi kolay.
Kesinlikle katılıyorum ... Hatalarımızı söylemek birbirimizi ayıplak istediğimizden değil ... -
teşekkürler beyler yorumlar için hatalarımı anladım zaten bu 2. resmimdi giderek daha iyi çizmeye başlıyor gibiyim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X