Şimdi Ara

DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.037
Cevap
31
Favori
147.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla senin diğer çizimlerini görünce daha iyi şeyler bekliyordum referans kullanmadan kafadan çizmede bayağı zayıfsın anlaşılan
  • Arkadaşlar uzun zamndır çizemiyorum siizn çizimleri görünce gaz geldi muhteşemsiniz.

ayrıca ilk sayfalardaki çizimlerle bu son çizimleri karşılaştırdığımda bayya ilerleme kaydettiğimizi gördüm bu çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: burkak

Arkadaşlar uzun zamndır çizemiyorum siizn çizimleri görünce gaz geldi muhteşemsiniz.

ayrıca ilk sayfalardaki çizimlerle bu son çizimleri karşılaştırdığımda bayya ilerleme kaydettiğimizi gördüm bu çok iyi

Evet herkezde ilerleme var. Ama bu aralar daha az resim çiziyorlar anlaşılan...
  • Ben tekrar çizmeyi denedim sonuç hüsran tabii ki de fakat çalışmaya devam,eski çizdiklerimi aradım hepsi uçmuş.
  • Herkese tekrar selamlar!

Valla o kadar yogunku universite su siralar, hic vakit yok maalesef! Cidden ozledim cizmeyi
  • Ben de bu konu da çok muzdaribim, sadece 1 resim ekleyebildim şimdiye kadar.
    Oysa ki suluboya ya geçince resim yağdıracaktım gruba.
  • Çizemeyen herkes üniverste okuyo sanırım bu ara geneli yoğun ünilerin..

Bölümler ne arkadaşlar?? ben süleyman demirel teknik öğretmenlikte okuyorum.
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaaRa.

quote:

Orijinalden alıntı: burkak

Çizemeyen herkes üniverste okuyo sanırım bu ara geneli yoğun ünilerin..

Bölümler ne arkadaşlar?? ben süleyman demirel teknik öğretmenlikte okuyorum.

Ben 9.Sınıfta Okuyorum.

Ben de.. (9. Sınıf)

• @GaaRa.

Bu arada Kira (Yagami)'nin senim imzandaki hallerine benzer bir çizim yaptım. Başta birşeyler sallıyordum, gözlerini karartayım dedim. Basit birşey oldu ama, idare eder. Bugün yükleyeceğim. Aslında "Ichigo Kurosaki" oldu biraz. Ama duruşu çok güzel oldu. Neyse, birkaç saat içinde eklerim, yani en kısa zamanda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Layne -- 15 Mart 2010; 18:41:13 >
  • Rastgele ve hızlıca çizmeyi denemiştim, bunları çizdim. Daha sonra da kitap ayracı gibi birşey yaptım. Burada pek güzel çıkmadı ama bana göre çok güzel oldular, tarayıcıdan rekler çok koyu geçmiş..
    Bahsettiğim şeyler:
     DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü

Diğer resim 15 dakikadır yüklenmiyor. ImageShack'e yüklüyorum. Acaba resimde mi bir problem var?
  • bende 9 um benim bildiğim sınavlar her okulda aşağı yukarı aynı zamanda başlıyor ki şuan tam sınavların ortasındayz belkide bundandır
  • Ben de dokuzum ama benim eklememe sebebim yapmamam değil ben genelde başına oturupta ciddi çizim yapmam.Okul kitap ve defterlerim full resim doludur derste sürekli çizdiğimden onları da beğenmediğimden yüklemem genelde
  • bikaç saate 5 one piece çizimimi eklicem
  •  DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü
    evet biliyorm yüzler pek benzemiyor ama elimden gelen bu nami nin zaten hiçbiyerinin kendisiyle alakası yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Hagaren
    Rastgele ve hızlıca çizmeyi denemiştim, bunları çizdim. Daha sonra da kitap ayracı gibi birşey yaptım. Burada pek güzel çıkmadı ama bana göre çok güzel oldular, tarayıcıdan rekler çok koyu geçmiş..
    Bahsettiğim şeyler:

Diğer resim 15 dakikadır yüklenmiyor. ImageShack'e yüklüyorum. Acaba resimde mi bir problem var?

Kitap ayracı fikri güzel. Başka site dene ...

quote:

Orijinalden alıntı: Kuro no Shinigami
    evet biliyorm yüzler pek benzemiyor ama elimden gelen bu nami nin zaten hiçbiyerinin kendisiyle alakası yok

2. resim gayet iyi benzemiş ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuro no Shinigami

sukeee en beğndiğim ilk resim oldu

• Bir de bu vardı:

Tsubasa..:D Rastgele bulduğum bir mangadan rastgele çizdim bunu. Başka bir Tsubasa sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Layne -- 15 Mart 2010; 22:15:50 >
  • @_-mustapha-_
    tutorial yararlı olmuş hocam bi kaçını çalıştım fakat yaza kadar ekstra bişey yapacak zamanım yok
    sınavdan sonra kitabı alıp başlayacağım kısmet olursa
    @Hagaren
    Fma çizimlerin harika
    @Kuro no Shinigami
    ilk resimdeki Luffy çok iyi 2. resimde güzel fakat Naminin yüzü
    biraz sorunlu olmuş başka bi problem yok

Bu da benden olsun, yeni çalışmalarım değil hiçbiri, zaten geçen gaza gelip 2-3 çizim yapmıştım onlardan biri
    Bu arada yaş 20

• Mihawk gerçekten güzel, bir resim eğitimi aldın mı sen? Çizgi değerlerini iyi kullanıyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.