Şimdi Ara

DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.037
Cevap
31
Favori
147.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teknikkonular

Resmin orjinaline bakınca neredeyse birebir iyi iş çıkarmışsın tekrardan eline sağlık..

@-mustapha-, kara kalemin kadar iyi değil

Olsun o kadar . Daha ilk çalışmam. Yavaş yavaş

•  DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü

Ben de deniyeyim dedim. Uzun zaman sonra iyi dönüş oldu. Ağızda, sağda kalan saçta ve arkadaki gözde sorun var. Olsun napalım :D
  • Slm bende aranıza katılabilir miym gerçi kötü çiziyorm glaiba
    Buda Fairy Tailden Erza
     DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü

Taracıdan tekrar ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sneaky Step -- 4 Aralık 2010; 20:49:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperXp

Ben de deniyeyim dedim. Uzun zaman sonra iyi dönüş oldu. Ağızda, sağda kalan saçta ve arkadaki gözde sorun var. Olsun napalım :D

Saçta dikkat etmen gereken bi yer var.Mürekkeple geçirirsen güzel bişi olucak

• DH TyphooN aslında çok kötü değil.
    Fakat görüntü çok kötü yoksa 3. sınıf bir Casio marka makina mı kullandın, hani şu Z serilrinden?
  • quote:

DH TyphooN aslında çok kötü değil.
    Fakat görüntü çok kötü yoksa 3. sınıf bir Casio marka makina mı kullandın, hani şu Z serilrinden?

Markası casioydu ama o kadar kötü bi makine değildi bi dahakini taratıyım o zaman
  • Bunu herkes yapabilir mi? Yoksa özel bir yetenek mi gerektiriyor bu çizim işi?
  • biraz yetenek geri kalan azim hani ne derler bilirsin azimle .. duvarı delermiş bizimkide o hesap sadece gayret edip devamını getirmen lazım hani başlayıpta "ya işte yapamıyorum, olmuyor" diyip bırakmamalı kim anasının karnında öğrendiki bu işi?

derken uzun bir aradan sonra yeni çalışmayla dönüyorum aranıza.. geçen mangayı okurken gördüğüm kare beni gaza getirdir ve bir gazla başladım ama 2 saatten fazla sürdü tek sorun kunai de benim beceriksizliğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thend -- 7 Aralık 2010; 4:15:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DH TyphooN

quote:

DH TyphooN aslında çok kötü değil.

Markası casioydu ama o kadar kötü bi makine değildi bi dahakini taratıyım o zaman
    llah.
    Eyvallah, bir de saç ve elbise çizgilerin çok kalın...

Gözdeki orantısızlık dışında yüz çizimin fena değil.

@Doppelgangbanger thend'in dediği gibi... tek katılmadığım ona, bu konuda hiç yeteneği olmayan insanda, sadece azimle iyi noktalara gelebilir.

Sadece objeyi iyi görüp analiz edecek bir zeka seviyesi yeter.

@thend, ellerine sağlık. Çok iyi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: thend

biraz yetenek geri kalan azim hani ne derler bilirsin azimle .. duvarı delermiş bizimkide o hesap sadece gayret edip devamını getirmen lazım hani başlayıpta "ya işte yapamıyorum, olmuyor" diyip bırakmamalı kim anasının karnında öğrendiki bu işi?

derken uzun bir aradan sonra yeni çalışmayla dönüyorum aranıza.. geçen mangayı okurken gördüğüm kare beni gaza getirdir ve bir gazla başladım ama 2 saatten fazla sürdü tek sorun kunai de benim beceriksizliğim

Söylemek istediğim şey, özel bir yetenek, hatta çizim yeteneği olmasa bile, çalışarak, profesyonel çizimler yapılabilecek seviyeye gelinebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 7 Aralık 2010; 15:59:29 >

• Itachi denemem yorumlarınızı bekliyorum
  • Yeni...

• @Doppelgangbanger; gelinebilir, bunun için dediğim gibi devamını getirmesi lazım ve teknikkonuların dediği gibi "Sadece objeyi iyi görüp analiz edecek bir zeka seviyesi yeter. "

@teknikkonular;sağol hocam

@DH Typhoon;biraz orantı sorunu olmuş, ilk sayfada çizim teknikleri var aslında önce bir iskelet gibi,cin ali gibi bir şekil çiz sonra üstüne karakteri çizmeye başla orantı sorununu azaltırsın böylelikle

@RoronoaZoro; gerçekten başarılı olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thend -- 8 Aralık 2010; 0:54:51 >

• @DH TyphooN;

Sözünüzü dinledim, keçeli kalemden geçirdim.

Biraz büyük, sonra küçültülmüş halini göz kamaştırmasın diye koyarım.. Birkaç düzenleme yaptım. Arkadaki göz yatay olarak diğeri ile eşitti onu azalttım falan. Daha hoş oldu =)

Edit : Allahım başka bi linki koymuşum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draglino -- 11 Aralık 2010; 1:24:16 >

• @AlperXp; gerçekten güzel olmuş

rastgele başladığım biranda karşımda bunu buldum

• Yakın zamanda ben de başlayacağım bu tarz çizimlere. Güzel bir hobi öyle değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Yakın zamanda ben de başlayacağım bu tarz çizimlere. Güzel bir hobi öyle değil mi?

tabiki güzel bir hobi sıkılmadığın sürce sorun yok . + olarak kendini çize çize geliştiriyosun. mesela önceden hiç kafamdan bişe çizemezdim, çizdiğim bişeye benzemezdi. çize çize kafamdan karakterler çizmeye başladım tek önemli olan sıkılmaman. düzgün bir çizim için en az 2 saat gerekiyor. full metal alchemistten bir karakterin taslağını çıkardım gölgelendirmeler kaldı ama çok üşeniyorum 2 haftadır

• quote:

@AlperXp; gerçekten güzel olmuş

@thend, sanki biraz dudakta problem var gibi ama yine de sevdim ellerine sağlık.

@RoronoaZoro, ZonaRo gibisin ellerine sağlık..

@DH TyphooN, çizgilerini sevmiyorum
    Hani şu gözle burun arasında çizgiler var ya o tarzda olursa daha güzel olacak kanımca...

• quote:

quote:

@AlperXp; gerçekten güzel olmuş

@thend, sanki biraz dudakta problem var gibi ama yine de sevdim ellerine sağlık.

@RoronoaZoro, ZonaRo gibisin ellerine sağlık..

@DH TyphooN, çizgilerini sevmiyorum
    Hani şu gözle burun arasında çizgiler var ya o tarzda olursa daha güzel olacak kanımca...

özenseydim daha iyisi olabilirdi ama uğraşmadım o kadar teşekkürler

• Sanırım bunu koymamıstım. Epeyi eski cizimlerden, karakter bana aittir.

@vasto lorde
    Ulqi... cizimin cok güzel olmus.

@thend
    Sende iyi isler cıkarmıssın.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.