Şimdi Ara

DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.037
Cevap
31
Favori
147.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Moribito

Cok uzun aradan sonra 4 saatlik tablet calismasi (Line art bana ait degil, ama full renklendirme bana ait)
     DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü

gayet güzel olmuş , eline sağlık

•  DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü

uzun zaman sonra çizmeye tekrardan başladım
  • yeni bitane

• yanlışlıkla 2 defa gönderdim mesajı , kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 28 Kasım 2012; 0:47:41 >
  • Niye artık kimse konuyla alakadar olmuyo :D
  • mesajım bulunsun aksama bakıcam deneıycem bıkac cızım
  • Arkadaşlar merhaba.Bende animeyle ilgileniyorum fakat çok yetenekli olduğum söylenemez :) Ayrıca parlaklığı,gölgelendirmeyi ve tonlamayı nasıl yapacağım konusunda sizden yardım almam gerekebilir.Paylaşmak istediğim birkaç resmim var,tarayıcı olmadan nasıl ulaştırabilirim buraya ? Tarayıcı şartsa bir mekandan ulaştırabilirim.Bu arada adımı eklemenizde fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: s3n1

quote:

Orijinalden alıntı: HellBridge

bu hangi animenin karakteri ?

devil may cry - dante

arkadaş öyle bir çizmişki bele bak kız gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: kirpisan

senin çizimler hentai yolunda yanlızken hentai çizmiyorsun değilmi?
  • edward a bayıldım eline sağlık hocam
  •  DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü

Major- Hellsing

bi çizimde benden tükenmez kalemle ancak bu kadar oluyor

• bende biraz yetenek var itachiyi çizmiştim herkez hayrran kalmıştı ama sonra hiç bir şey çizemedim animedene yapıcam kendimi geliştirmek için sizin gibi çizemiyorum
  • Arkadaşlar çeşitli kurşun kalemlerim var ama 0.7 uçlu fc kalemimle rahat ettiğim ve 0.7 ile ince yada kalın çizgileri rahat çizebildiğim için hep bu kalemle çizim yaptım. Yarın kırtasiyeye gideceğim, bir kaç sorum olacak.
    İnternette özellikle gazlı kalem ile alınan sonuçlara hayran kaldım bunun için önce çok az görünen bir kurşun kalemle çizim yapıp sonradan gazlıyla boyayabilirim diye düşünüyorum. Gazlı kalem olarak üstünden ikinci kere geçince kağıdı yıpratmayan ve renk tonunu yoğun boyamalarda farksız olan bir kaleme ihtiyacım var. Üstte dediğim gibi kağıtta iz çıkarmayan bu tarz bir kurşun kalem bilen varsa söylerse sevinirim. Sivri bir silgide alacağım, genel olarak her tür yardıma açığım biraz acilden.
  • Bu aralar çizime merak sardığımdan konuyu baştan aşağı okumaya karar verdim. Çizimleriniz çok güzel ellerinize sağlık. :) Bazı arkadaşların gün ve gün çizimlerinin nasıl güzelleştiğine de şahit oldum. Çizimde iyi değilimdir ama uğraşsam yaparım diye düşünüyorum. Aslında şunu çizebilsem yeterli bana daha ötesine gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: smd

Bu aralar çizime merak sardığımdan konuyu baştan aşağı okumaya karar verdim. Çizimleriniz çok güzel ellerinize sağlık. :) Bazı arkadaşların gün ve gün çizimlerinin nasıl güzelleştiğine de şahit oldum. Çizimde iyi değilimdir ama uğraşsam yaparım diye düşünüyorum. Aslında şunu çizebilsem yeterli bana daha ötesine gerek yok.

o zaman ben tavisye vereyim.normal 12 filan kuru boya kalemlerinden siyah olanı alın elinize (gölgelendirmeleri daha iyi çözmenizi sağlar) bu resmi yazıcıdan çıkartın, bir zigon (üst kısmı cam olsun yeterli) sehpanın üstüne bu resmi koyun, üstüne de tam hizalı şekilde bir temiz kağıdı sabitleyin,sehpanın altından şarjlı lambalardan biriyle kağıtlara ışık verin, ilk çizimin üstteki kağıda yansımasını göreceksiniz bu şekilde kopyalayın. daha sonra bakarak kopyalama yapmaya başlarsınız 1 haftada bu resmi orjinaline bakarak çizebilecek hale gelirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

Orijinalden alıntı: smd

Bu aralar çizime merak sardığımdan konuyu baştan aşağı okumaya karar verdim. Çizimleriniz çok güzel ellerinize sağlık. :) Bazı arkadaşların gün ve gün çizimlerinin nasıl güzelleştiğine de şahit oldum. Çizimde iyi değilimdir ama uğraşsam yaparım diye düşünüyorum. Aslında şunu çizebilsem yeterli bana daha ötesine gerek yok.

o zaman ben tavisye vereyim.normal 12 filan kuru boya kalemlerinden siyah olanı alın elinize (gölgelendirmeleri daha iyi çözmenizi sağlar) bu resmi yazıcıdan çıkartın, bir zigon (üst kısmı cam olsun yeterli) sehpanın üstüne bu resmi koyun, üstüne de tam hizalı şekilde bir temiz kağıdı sabitleyin,sehpanın altından şarjlı lambalardan biriyle kağıtlara ışık verin, ilk çizimin üstteki kağıda yansımasını göreceksiniz bu şekilde kopyalayın. daha sonra bakarak kopyalama yapmaya başlarsınız 1 haftada bu resmi orjinaline bakarak çizebilecek hale gelirsiniz.

Teşekkürler bilgi için. Ama sadece bu resmi değil de başka resimler de çizmek isterim. Bu güzellikte olsun yeter ama fazlasında gözüm yok. :) 1-2 çizim kitabı indirdim onları kurcalamaya başlayacağım bugün.

• Paylaşımda bulunan arkadaşlara teşekkürler hakikaten başarılı çalışmalarla dolu.
    Yeni çizimleri bekliyor olacağım.
  • Yaz beni yakında itachi ve erza çizimlerimi gönderirim. :)
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.