Şimdi Ara

DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.037
Cevap
31
Favori
147.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BENDE BAŞLAYALI 2 AY OLDU AMOTÖR OLARAK ÇİZİYORUM.RESİM ÖĞRETMENİM ÇİZİMLERİMİ SEVDİ:d KENDİMİ GELİŞTİRMEM İÇİN NE YAPMALIYIM BU KULÜBE GİRERSEM EĞER HEM GELİŞMİŞ OLUCAM HEMDE SİZE YAKIŞIR Bİ ÇİZER OLMAK İSTİYORUM.GELİŞMEM İÇİN BANA TAVSİYE VERİN !!!
  • arkadaşlar neyle çiziyorsunuz normal 2b kurşun kalemlerle olur mu??
    biraz tavsiye bekliyorum 0 dan başlayacağım
  • Arkadaşlar, ben ve arkadaşım "What Was Left" adlı bir tqne manga yapıyoruz. Ben yazıyorum o çiziyor. Aranızda mürekkeple tonlama yapmayı beceren varsa benle pm den irtibata geçerse beraber yapabiliriz. Arkadaşım çizer sizde tonlarsınız... Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaJeNlue

ilk başlarda çizdiklerimi renklendiriyordur sonradan beceremediğimi görünce vazgeçtim ve karakaleme döndüm şimdilerde mürekkepli kalemler kullanıyorum umarım beğenirsiniz :)
     DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü
    Değişimi gözler önüne sermek için çizim sırası ile koydum :D
    Gruba eklerseniz sevinirim :)

Hocam mesela şu alıntıladığım 2 resmin siyah olan bölümlerini ne ile boyadınız şahsen ben yeni başladım şu anda elimde bi s bide m boyuntunda faber castel cd kalemi var( geçenlerde internette faber-castel manga set diye bişey gördüm bu cd kalemleriyle tasarımı aynı,kırtasiyede de o zannedip almıştım ama iyiler yani).m ile küçük alanları boyaması oluyorda büyük alanlarda tam işkenceye dönüşüyor bu yüzden böyle büyük alanları boyamak için başka bi kalem almak istiyorum ne önerirsiniz? Bide gri tonlar kullanmayı da düşünüyorum onlarıda hani şu keceli kalemler varya onlardan kullansam idare eder mi?Bu arada şimdi baktım mesajı atalı aylar olmuş ama belki forumdan başka biri öneride bulunur.

• Beyler bende sallama birşey yapıyorum 6 senedir hiç resim çizmedim, yazmak dışında elime allmadım kalemi, çok vurmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watashi wa L des.

quote:

Orijinalden alıntı: KaJeNlue

ilk başlarda çizdiklerimi renklendiriyordur sonradan beceremediğimi görünce vazgeçtim ve karakaleme döndüm şimdilerde mürekkepli kalemler kullanıyorum umarım beğenirsiniz :)
    Değişimi gözler önüne sermek için çizim sırası ile koydum :D
    Gruba eklerseniz sevinirim :)

Hocam mesela şu alıntıladığım 2 resmin siyah olan bölümlerini ne ile boyadınız şahsen ben yeni başladım şu anda elimde bi s bide m boyuntunda faber castel cd kalemi var( geçenlerde internette faber-castel manga set diye bişey gördüm bu cd kalemleriyle tasarımı aynı,kırtasiyede de o zannedip almıştım ama iyiler yani).m ile küçük alanları boyaması oluyorda büyük alanlarda tam işkenceye dönüşüyor bu yüzden böyle büyük alanları boyamak için başka bi kalem almak istiyorum ne önerirsiniz? Bide gri tonlar kullanmayı da düşünüyorum onlarıda hani şu keceli kalemler varya onlardan kullansam idare eder mi?Bu arada şimdi baktım mesajı atalı aylar olmuş ama belki forumdan başka biri öneride bulunur.

Siyah bölümleri Kalın uçlu Stabilolar ile boyamıştım ama resim kağıdı boyutu büyük 35*50 o yüzden çabuk bitiyorlar daha küçük yerlerde kullanıcaksan öneririm görüntüsü şöyle bişeyhttp://www.pilotfish-images.co.uk/Pens/Stabilo_Pens/Pen68_Black.jpg ama geçen kırtasiyede bakınırken yeni birşey buldum Lantu Cd marker iki ucu var kalın ve ince iki tarafıda gayet iyi ama kağıdın arkasına kadar gidiyo boyası yani seçim senin.Ben gri bölgelerde kara kalem uyguladım renkli keçeliler pek hoşuma gitmediği için ama sen deneyebilirsin.

• Deidara kendi çizimim:

orjinali:

bu kadar benzetebildim
  • Beyler ilk karakterim, hayatımda hiç çizim yapmadım daha önce dediğim gibi, vurun kırın eleştirin beni ne olur
    fotoğrafta kötü çıkmış bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob Dylan -- 12 Şubat 2013; 15:15:19 >
  • Arkadaşlar en kolay silinen kalem hangisidir?
  • quote:

Arkadaşlar en kolay silinen kalem hangisidir?
    Kardeşim benim bildiğim kadarıyla H'ye doğru gittikçe kolay siliniyor,B'ye doğru iz bırakıyordu.Deneyimi olan arkadaşlar da buna cevap verse iyi olur.
  • Bende bişeyler çizmek istiyorumda , youtubeda manga çizimleri anlatan bir adam var , onun elinde tonunu istediği gibi ayarladığı göz kalemine benzeyen yumuşaklıkta bastırınca kopkoyu olan bir kalem var onu nerede bulabilirim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkörtılReyiz

Bende bişeyler çizmek istiyorumda , youtubeda manga çizimleri anlatan bir adam var , onun elinde tonunu istediği gibi ayarladığı göz kalemine benzeyen yumuşaklıkta bastırınca kopkoyu olan bir kalem var onu nerede bulabilirim acaba ?

Kimden bahsediyorsun. youtube da çok kişi var manga çizimi anlatan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nutrega

quote:

Bende bişeyler çizmek istiyorumda , youtubeda manga çizimleri anlatan bir adam var , onun elinde tonunu istediği gibi ayarladığı göz kalemine benzeyen yumuşaklıkta bastırınca kopkoyu olan bir kalem var onu nerede bulabilirim acaba ?

Mark Crilley onun elindeki kalemden yada benzerinden istiyorum resim kalemleri çok sert çalışmam için
  • quote:

quote:

quote:

Mark Crilley onun elindeki kalemden yada benzerinden istiyorum resim kalemleri çok sert çalışmam için

--pencil: PRISMACOLOR BLACK PC935
    --ink: MICRON PIGMA O8
    --flesh tone marker: PANTONE 162-T (TRIA)
    --watercolor: WINSOR & NEWTON, GRUMBACHER
    --paper: STRATHMORE SMOOTH BRISTOL "

kullandığı kalem PRISMACOLOR BLACK PC935 ama türkiyede yok sanırım. bulursan banada söyle.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kullandığı kalem PRISMACOLOR BLACK PC935 ama türkiyede yok sanırım. bulursan banada söyle.

Abi allah kahretsin ya :D Elindeki kaleme aşık oldum ben manga hariç normal resimlerde çiziyorum videoları izlerken kaleme aşerdim resmen , hafif dokunuşlarla gri tonlar bastırınca simsiyah koyuluk ve yağımsı gibi olduğundan resim kalemlerinin bıraktığı çizik çizik boşluklarıda bırakmıyor . Mıcron PIGMA bulunurda Prismacolor'a benzeyen birşeyler bulacağım artık hafta içi kadıköyde bakınayım biraz :)

• Konu öldü ölecek sanırım.. :)

Diğer resimlerim için: mertozel.deviantart.com/gallery

Genellikle eski resimlerim var (hemen hemen yenilere anca gelebildim), vaktim oldukça çekip atmaya çalışıyorum.

•  DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü
  • Arkadaşlar uzun zamandır özeniyordum çizmeye sınavlara çalışmaktan zaman kalmıyordu merak ettim çizsem nasıl bişe olur ahada aşağıdaki gibi oldu. İlk denemem bu küçük çizdüm zaten baya.

Merak edenlere çizerken fine uçlu dolma kalem kullandım.

• Hiç hayalden çizen yok mu arkadaşlar? Bu grubu gördüm şimdi benim de ilgimi çekti akşama bir şeyler karalar karakter tasarımı vs. yapıp yarın atarım buraya.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Abi allah kahretsin ya :D Elindeki kaleme aşık oldum ben manga hariç normal resimlerde çiziyorum videoları izlerken kaleme aşerdim resmen , hafif dokunuşlarla gri tonlar bastırınca simsiyah koyuluk ve yağımsı gibi olduğundan resim kalemlerinin bıraktığı çizik çizik boşluklarıda bırakmıyor . Mıcron PIGMA bulunurda Prismacolor'a benzeyen birşeyler bulacağım artık hafta içi kadıköyde bakınayım biraz :)

Bulabildinmi?

Ben Ebaydan almayı düşünüyorum bu kalemlerden de, Eğer Türkiyede var ise boşuna iki hafta beklemeyim.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.