Şimdi Ara

DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.037
Cevap
31
Favori
147.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çizimim iyidir de pek çizmiyorum. Ss'lerinizi görünce gaza geldim gittim bugün 2B, 4B, 6B, 8B kalemler aldım. Başlarım yakında
  • Valla ustalar Bende çiziyorum fakat Burdaki çalışmalr mükemmel ötesi. çizim dersleri felan mı alıyorsunuz ?
  • [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • Giderek büyüyoruz. Toplanıp bir manga mı çizsek.
  • Ben photoshoptan çiziyorum arkadaşlar. Sorun yoksa beni de eklemenizi isterim çünkü Anime çizmek çok sevdiğim bir hobi benim için. Ayrıca resim çizmek öğretilebilecek ya da doğumdan gelecek birşey değil arakadaşlar. Başta iğrenç çiziyordum, şimdi de çok mükemmel çizdiğimi söyleyemem fakat kendinizi çizerek geliştirirsiniz. Çizmeyi bırakmayın =) Photoshop gibi programlarla tabletle çizmek, ölçüleme ve yanlış çizim gibi konularda kolaylık sağlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazekage
    Valla ustalar Bende çiziyorum fakat Burdaki çalışmalr mükemmel ötesi. çizim dersleri felan mı alıyorsunuz ?

Seninde çizimlerini bekliyoruz. İlk sayfada dediğim gibi iyi kötü farketmez zamanla kendimizi geliştiriyoruz. Bende kendi adıma konuşayım. Ben sadece "Çizimin Sırları" kitabıyla kendimi geliştirdim. Ama çalışınca her şey olur, yapamam deme ...

quote:

Orijinalden alıntı: No Şuga
    Giderek büyüyoruz. Toplanıp bir manga mı çizsek.

Evet. Bir hafta olmadan hem 19 kişi olduk hem de 3.sayfaya kadar geldik . Manga fikri güzel de önce plan lazım ...

quote:

Orijinalden alıntı: AlperXp
    Ben photoshoptan çiziyorum arkadaşlar. Sorun yoksa beni de eklemenizi isterim çünkü Anime çizmek çok sevdiğim bir hobi benim için. Ayrıca resim çizmek öğretilebilecek ya da doğumdan gelecek birşey değil arakadaşlar. Başta iğrenç çiziyordum, şimdi de çok mükemmel çizdiğimi söyleyemem fakat kendinizi çizerek geliştirirsiniz. Çizmeyi bırakmayın =) Photoshop gibi programlarla tabletle çizmek, ölçüleme ve yanlış çizim gibi konularda kolaylık sağlar...

Çizimlerini en kısa zamanda bekliyoruz. Seni de ekledim. Aramıza hoşgeldin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-mustapha-_ -- 23 Şubat 2010; 21:09:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaizoku 

@s72293 sağolun hocam.

bu da yeni çizimim

DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü

gittikçe iyi çizmeye başlıyorsun...
  • Maalesef fazla birşey beklemeyin benden :D Kağıtta çizip pcye aktardığım çizimlerim yok şu anda. Pc de de alışık değilim çizmeye =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaaRa.

Grimmjow

Alucard

Alucard'ın Ağzı Ve Kolu Problemli.

Konuya girmemişim uzun zaman oldu ellerine sağlık hacım

• Pek vaktim olmadığı için baştan savma oldu . Yine de karşınızda Allen Walker !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Şuga -- 23 Şubat 2010; 23:24:25 >
  • Sawada Tsunayoshi

(1 saati asti diyebilirim bu calisma, dogru acilari yakalamak uzun surdu, ama sonradan sikilinca sonlara dogru golgelendirmede biraz savdim )

(Hareket Referansi)

• oha diyorum size ya yuh.. bende çizmek istiyorum ama çizdiğim resimleri görseniz berbat dersiniz ki o da iltifat olur. nasıl çiziyorsunuz allah aşkına kursa filanmı gidiyorsunuz .özellikle ilk mesajdaki @Mustapha arkadaşı ayrı bir tebrik etmek istiyorum. hocam bunun sırrı nedir? kursa filanmı gidiyorsun? ben de düşünmeye başladım resim kursuna yazılmayı.aslında hayal gücüm baya kuvvetlidir ama çizemiyorum işte beceriksizlik.. doğuştan var bende bu resim çizmeye karşı bişeylik =)
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin5555
    Bende çizmek istiyorum ama çizdiğim resimleri görseniz berbat dersiniz ki o da iltifat olur. nasıl çiziyorsunuz allah aşkına kursa filanmı gidiyorsunuz .özellikle ilk mesajdaki @Mustapha arkadaşı ayrı bir tebrik etmek istiyorum. hocam bunun sırrı nedir? kursa filanmı gidiyorsun? ben de düşünmeye başladım resim kursuna yazılmayı.aslında hayal gücüm baya kuvvetlidir ama çizemiyorum işte beceriksizlik.. doğuştan var bende bu resim çizmeye karşı bişeylik =)

Sağol ...

Yukarda da dediğim gibi daha önce kursa gitmedim sadece aldığım bir kitabı adım adım takib ettim. Seni de ekledim iyi kötü çizimlerini bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-mustapha-_ -- 24 Şubat 2010; 18:02:30 >

• [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaaRa.

Bi De Yetenekli Değildiniz.

O kadar da değil.

quote:

Orijinalden alıntı: metin5555

oha diyorum size ya yuh.. bende çizmek istiyorum ama çizdiğim resimleri görseniz berbat dersiniz ki o da iltifat olur. nasıl çiziyorsunuz allah aşkına kursa filanmı gidiyorsunuz .özellikle ilk mesajdaki @Mustapha arkadaşı ayrı bir tebrik etmek istiyorum. hocam bunun sırrı nedir? kursa filanmı gidiyorsun? ben de düşünmeye başladım resim kursuna yazılmayı.aslında hayal gücüm baya kuvvetlidir ama çizemiyorum işte beceriksizlik.. doğuştan var bende bu resim çizmeye karşı bişeylik =)

Resim kursuna giden biri olarak cevap verim.
    İlk gittiğimizde bize "araştırma çizgileri" ni gösterdiler.
    Bu çizgiler ince ve silik çizgilerdir. Ve sana resim çizmesini öğretebilir.
    Kaplanmete bunun örneklerini göstermiş.
    2.aşama figürü doğru görebilmek.

• [Deleted by Admins]
  • Evet 4 ay karakalem gördüm, sonra lavi(çini mürekkebi).
    Şimdi de suluboya ya geçeceğiz, 1 ay sonra yağlıboya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular
    Evet 4 ay karakalem gördüm, sonra lavi(çini mürekkebi).
    Şimdi de suluboya ya geçeceğiz, 1 ay sonra yağlıboya...

O zaman siz karakalemi iyice öğrenmişsinizdir. Sizden de karakalem anime bekliyoruz ...

@Gaara. son alucard çalışmana biraz gölgelendirme yapsan daha güzel olur(Özellikle saça). O resmi ışık açıkken flash'la çekmişsin. Çizdiklerini çekerken ya flash'ı ya da ışığı kapatmanı tavsiye ederim ...

Burada amacım seni kötülemek değil kendini geliştirmene yardımcı olmak.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.