Kendimce genel bir anime önerisi yapmak istiyorum. Yeni başlayanlara hem popüler hem de iyi olan seriler (Steins Gate hariç Shounen) Shingeki no Kyojin Steins;Gate Death Note Hunter x Hunter (2011) FMA Brotherhood One Piece (Çok uzun bir şey izleyim derseniz) Her türden genel öneriler Great Teacher Onizuka NHK ni Youkoso! Clannad (Bu pek iyi değil ve sıkıcı gelebilir ama ikinci sezonu olan After Story çok iyi bir dram olduğu için yazdım) Rurouni Kenshin (Samuraylara ilginiz yoksa çok iyi gelmeyebilir ama geçmişi anlatan ova'ları çok güzeldir) Natsume Yuujinchou 3-gatsu no Lion Hajime no Ippo Anohana Kenpuu Denki Berserk (1997) (2016'da çıkan devamı aşırı kötü) Ghost in the Shell: Stand Alone Complex (2002) (Derin bir anime, ufak bir Atatürk göndermesi bile içeriyor) Seirei no Moribito Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu Sora yori mo Tooi Basho Nodame Cantabile Monster (Sıkıcı gelebilir ama sağlan animedir) En iyi olduğunu düşündüğüm Anime: Ginga Eiyuu Densetsu (Legend of the Galactic Heroes) @maybe4you tarafından yapılan inceleme Not: Şimdiye kadar bana en mantıklı gelen top list anidb'de çünkü otaku ve fan etkisinden mal,anilist gibi yerlere kıyasla arınmış bir site, özelliklede average listesi adı üstünde ortalama, öneri arayanlar bakabilir, raiting listesi de iyidir. Ama anime konusunda zevkler kişiden kişiye göre çok değişebildiği için sizin için en iyi toplist kendi yaptığınız da olabilir :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 1 Nisan 2021; 17:51:33 > |
DH Anime - Manga Öneri Başlığı (80. sayfa)
-
-
Genel Film Önerileri
Hotaru no Haka
Kono Sekai no Katasumi ni
Kimi no Suizou wo Tabetai
Koe no Katachi
Ookami Kodomo no Ame to Yuki
Hotarubi no Mori e
Perfect Blue
Kaze no Tani no Nausicaä
Kaze Tachinu
Mononoke-hime
Sen to Chihiro no Kamikakushi
(ilk izlediğimde beğenmemiştim birazcık derin ve sıkıcı gelebilecek bir anime ama oscar alan tek anime)
Son 4 Miyazaki filmiydi, diğer Miyazaki filmleri ve diğer Ghibli Stüdyo filmlerine de göz atmak isteyebilirsiniz ama genelde daha çok çocuklara hitap edecek bir hava var filmlerde özellikle totoro ve ponyo.
-
narutonun oğlunu izleyin borutoyu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
selam ben anime ye yeni başladım daha önce sadece death note izledim ve büyülendim. bu yüzden buna benzer animeler arıyorum ve bana yardımcı olurmusunuz ama +18 olmasın şimdiden teşekkürler
-
death note'daki gibi akıllı bir ana karakteri sahip ama daha çok alternatif tarih hikayesi anlatan "Code Geass" öneririm
-
D&R'da manga satıldığını gördüm geçen gün. Ama maalesef seçenekler çok kısıtlı.
-
Şuraya harika birer bilim kurgu ve fantastik kurgu serileri bırakayım, ikisi de romandan uyarlanmış:
-
Merhaba yıllarca Kore dizisi izledikten sonra bir de Japonlar ne yapmiş ona bakalım dedim.
Sadece Great Teacher Onizuka ile Anohana'yı izledim.
Final yapmış fazla popüler olmayan ve en fazla 40-50 bölümü olan animeler önerir misiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Shinsekai Yori
Zetsuen no Tempest
Sora Yori mo Tooi Basho
Jinrui wa Suitai Shimashita
Haibane Renmei
Tokyo Magnitude 8.0
Hepsi de güzel animeler bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
son izlediğim 2 anime ikisi de efsaneydi....
-
İngilizce okumayı seviyorsanız Manga Plus 2023 yılına kadar ücretsiz yapmış manga okumayı.
anime tcManga Plus Tüm Serilerin Yayımını Ücretsiz Yaptıhttps://anime.tc/manga-plus-ucretsiz-okumayi-yapti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kikiemre61 -- 30 Ocak 2022; 19:59:10 > -
Rurouni Kenshin mi Attack on Titan mi izliyim.
-
İkisini de izleyin. Tür ve hikaye olarak birbirinden oldukça farklı ilerliyorlar. Tabi şu saatte Atack on Tinan seyretmek çok zaman alabilir. O yüzden rurouni kensinle başlamanızı tavsiye ederim.
-
Merhaba beğendiğim animeler
Slam Dunk (benim için efsanedir)
Death Note
Full Metal Alchemist
One Punch Man
Shingeki no Kyojin (son izlediğim anime) Ara ara çok sıkıldım, beni en çok heyecanlandıran hep Levi'nin sahneleri oldu. Burada sevmediğim şey karakterlerin hareketli bir durumda sürekli düşünüp şimdi ezdim geçtim falan demesi (içten konuşma) ben orada anlıyorum ki ters bir şey olacak.
Bana ne tavsiye edersiniz. Başka animeler de izledim de bunlar kadar sarmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 17 Ocak 2024; 22:29:1 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X