Şimdi Ara

DH ANKARA KARNAVALI 22.12.2012 (Cepa Avm)Gerçekleşti!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
9
Favori
3.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Asonas

Saat güncellenmiştir Tarih saat uyumundan ötürü 22.12.2012 saat: 12.00 'da

Önceki mesajlarınızı ve ilk mesajınızı düzenleseniz çok iyi olur insanlar şaşırabilir bir de listeye eklenmesi gereken farklı kişiler de var hackingmem'den sonra.
  • Kıyamın ertesi günü...
    Sağ çıkarsak buluşma olur ehueheue...
    Hadi baaalım C.tesine ilk 10'a sıcak çikulat'a ve çokonat var Buluşmada ilk 10 yanıma gelenlereeee....
    Ve buluşmaya katılanlar arasında ufak bir kura ile hediye çekilişi olacak küprizzz...

• quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

Önceki mesajlarınızı ve ilk mesajınızı düzenleseniz çok iyi olur insanlar şaşırabilir bir de listeye eklenmesi gereken farklı kişiler de var hackingmem'den sonra.

Ben göremedim.Gelemeyecek kişileri yazmadım zaten.Yardımcı olursan sevinirim.Şuan işteyim gözden kaçmış olabilir.
  • quote:

quote:

quote:

Ben göremedim.Gelemeyecek kişileri yazmadım zaten.Yardımcı olursan sevinirim.Şuan işteyim gözden kaçmış olabilir.

zeus2002
    muskeder
    Saahin Bunlar isimlerini belirtmişler ancak listede yoklar bir de bir önceki mesajınızda saate 1:00 yazmışsınız onu da düzeltin lütfen her ne kadar bir sonraki mesajınızda belirtmiş olsanız da doğru saati.Bir de ilk mesajınızı düzenleyip tarih ve saati eklerseniz daha iyi olur.

• Uygundur saat 12 de ön kapıda büyük buluşma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • saat 7'ye kalir misiniz? Dershane var birazcik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada 22 Aralıkta hava sıcaklıgı En Düşük: -7 En Yüksek: 2 derece diyor. Sıkı giyinin
  • quote:

Kıyamın ertesi günü...
    Sağ çıkarsak buluşma olur ehueheue...
    Hadi baaalım C.tesine ilk 10'a sıcak çikulat'a ve çokonat var Buluşmada ilk 10 yanıma gelenlereeee....
    Ve buluşmaya katılanlar arasında ufak bir kura ile hediye çekilişi olacak küprizzz...

Beni yazmamışsın ya :) İlk geleceklerden biri benim emin olabilirsin Corratec Taal'im ile orada olacağım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

zeus2002
    muskeder
    Saahin Bunlar isimlerini belirtmişler ancak listede yoklar bir de bir önceki mesajınızda saate 1:00 yazmışsınız onu da düzeltin lütfen her ne kadar bir sonraki mesajınızda belirtmiş olsanız da doğru saati.Bir de ilk mesajınızı düzenleyip tarih ve saati eklerseniz daha iyi olur.

Dostum sen uyarıda bulundun ama bir şeyi farkettim.Mobil cihazdan bakılınca listeyi tam göstermiyor dh forumu ilginçtir.:) Sende yaptığım düzenlemeleri görmemişsin.Bende dün cep telimden baktım güncellenmemiş liste görünüyor.Tabi birde cacheleri temizlemek gerek ;)...
    Lisetede atlama yok.Saatte güncellenmiş herşey tamamdır.

• Bi 50 kişi olamadık iyi mi? Koskoca Ankara'dan bakalım listeye yazdıranlardan kaç kişi gelecek...
    Ey ahali büyük küçük dinlemeden atlayın gelin...Şenlik var şenlik...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

zeus2002
    muskeder

Dostum sen uyarıda bulundun ama bir şeyi farkettim.Mobil cihazdan bakılınca listeyi tam göstermiyor dh forumu ilginçtir.:) Sende yaptığım düzenlemeleri görmemişsin.Bende dün cep telimden baktım güncellenmemiş liste görünüyor.Tabi birde cacheleri temizlemek gerek ;)...
    Lisetede atlama yok.Saatte güncellenmiş herşey tamamdır.

Dün kontrol ettiğimde düzgün gözüküyordu şu an problem yok.

• tarih ve saat bana uygun değil arkadaşlar. listeden silebilirsiniz.
  • Evet arkadaşlar gelecek olanlara duyurulur...
    Yukarı.
  • yaş sınırı var mı beyler?
  • dershaneden 1.20 çıkıyorum yetişemem büyük bi ihtimal ama dershane çıkışı cepaya uğrayacam belki görürüm sizi tabi gitmezseniz
  • Kaldır beni listeden...

işiniz gücünüz yokmu daha merkezi bir yer seçemediniz mi keçiörenden cepaya gelcem de nolcak...

bizim zaten her sene iftar buluşmamız oluyor oraya gelirsiniz ;)
  • Pazar olsa iyiymiş ctesi gelmem zor ama gelmeye çalışırım
  • 22 Aralık. Dediğim gibi üni dolayısıyla Ankara da değilim, ancak Ocak 17 den sonra orada olabilirim. Gelemeyeceğim maalesef, iyi eğlenceler herkese.
  • Arkadaşlar kesin gelecek olan var değil mi? Tam katılım olmasada kalan sağlar bizimdir.Biz eğlenmemize bakarız.
  • Arkadaşlar batıkent tarafından gelecek olanlar bende araç var alabilirim gimsadan.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.