Şimdi Ara

DH ANKARA KARNAVALI 22.12.2012 (Cepa Avm)Gerçekleşti!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
9
Favori
3.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelmeyi çok isterdim, hevesliydim ama finaller öncesi Konya'ya döndüm 2 gün önce. Finaller için Ankara'ya geleceğim yeni yılda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asonas

Arkadaşlar batıkent tarafından gelecek olanlar bende araç var alabilirim gimsadan.

İsmini yazdıranlara PM gönderdiniz mi gelip gelmeyeceklerini öğrenmek için acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben geleceğim :) değişen bir şey yok saat ve tarih oldukça uygun :) tabi saat 14:15 de KentParka geçmeliyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 21 Aralık 2012; 12:14:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazar günü olsa iyiydi
  • 7 de gelebilirim anca ismimi sil istersen.istersen kalsin farketmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: WorldGrooveMove

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

2 konumuz var ve bomba gibi hazırlanıyoruz çok güzel bir buluşma olur umarım
    Yasin, 19 Abidinpaşa

Eski buluşmalardan bir örnek

Lan o bağıran Mahmutmuymuymuş Diyorum nereden tanıyorum sesi.

Yaz beni de 4. buluşmaya Batıkent'ten katılacağım. Malum taşındık. Keçiören'den ilk defa gidcek olan olursa adam ayarlarım bana ulaşsın.

Edit: Şimdi gördüm de saçlarımın uzun haliymiş videodaki hey gidi

Cok guzel ifsa ettin beni

• Ali İhsan 17 Etlik. Ailevi bir aksiligim cikmazsa gelecegim.

Edit: Sorun çıkmadı gelecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göze Kaçan Sigara Dumanı -- 21 Aralık 2012; 21:11:09 >
  • Bi uğrarım belki Pm alıyım,saati

• Bir şeyler yiyecekmiyiz?
  • Yiyebiliriz gibi.İlk gelenlere katılanlara çokomel var Çokonat var çokanat ehuehue...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

Orijinalden alıntı: Asonas

Arkadaşlar batıkent tarafından gelecek olanlar bende araç var alabilirim gimsadan.

İsmini yazdıranlara PM gönderdiniz mi gelip gelmeyeceklerini öğrenmek için acaba

Yok dostum yav pm sistemi çalışmıyor hata kodu veriyor yoksa herkese gönderecektim olmadı.Aksiliğe bak.
  • Son listemiz güncellenmiştir.
     DH ANKARA KARNAVALI 22.12.2012 (Cepa Avm)Gerçekleşti!!!
  • Bir arkadaş 10 gün sonra 31 yaşına giriyor ama yaşa 30 yazmış
  • Herkese tek tek ö.m gönderilmiştir. Artık kimler gelir kimler gelmez bilemiyorum.
  • O arkadaş 31'inden gün alacak daha girmeyecek... 31-12-1981

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asonas -- 21 Aralık 2012; 22:29:54 >
  • B.kentte olanlar için Gimsadan servis kalkıyor ona göre bana ulaşsın gelecek olanlar :
  • Hocam beni de kaldırırsanız.Sonradan yazdırdı gelmedi diye ayıp olmasın.Ters düşüyor.
  • Millet dökülüyor yav...Özeldende gelemeyecek olanlar listeden adının kaldırılmasını istedi. :(
    Neyse kalan sağlarla güzel vakit geçiririz.
  • WorldGrooveMove ile bisikletlerle batıkentten geliyoruz. Beni de listeye alabilirsiniz. Çokanatlar için erkenden ordayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RegExp -- 22 Aralık 2012; 0:09:23 >
  • İyi eğlenceler gençlik, böbrekleri benim yerime Alper abi alır artık sizden, gazeteye sarıp getirin.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.