Bildirim
DH KUTSAL ANTİNATALİZM KARDEŞLİĞİ (13. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
WE CAN END THE ENDLESS PAINNNNNNNNNNNNNNNNNNN
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Noldu hocam
Painlendim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yakışıklı olmamayı başarısız özgüvensiz olmanın bahenesini 'var olmak benim suçum değildi ki diyip' üzerinizden atıyor olabilirmisiniz acaba
-
Olm bu felsefe böyle basit bir şey değil nasıl bir kafan var senin
https://forum.donanimhaber.com/hayat-fakirsen-igrenctir--151700054#151701367
paran yoksa üremek intihar oğlu intiharrrrrrrrrrr
-
Türümüzün geleceğini tehlikeye mi atıyor
-
evet. mesajımın ilerleyen kısımlarında sebebini farklı senaryolar ile anlatmaya çalıştım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türümüzün geleceği antinatalistlerin umrunda değil.
Şu playlistdeki videoları izle öğren.
https://www.youtube.com/playlist?list=PL4-hm4j4D58SIwqoCsLQIlSef3ECSzWnz
-
antinatalistlerin ne düşündüğü hakkında pek bir araştırma yapmış değilim. yukarıda konu sahibin yazdığı bir yazıyı paylaşayım size.
"İssizligi azaltip bitirecek emegin degerini katlayacak tek yol antinatalizmdir"
ben de yukarıda yazılanları inceleyerek ona göre cevaplar sunmak istedim. çin'in tek çocuk politikasından falan bahsetmiş. çin'de emeğin ne kadar değeri var? hükümet zengin de, bunun ne kadarı halka yansıyor? üstte uzun uzun anlattım zaten neden tüm dünyanın zenginleşemeyeceğini. ütopyalar ne kadar kulağa hoş gelse de maalesef pratikte uygulamak imkansız oluyor.
eğer antinatalizm aslında insanlığın geleceğini umursamayıp ekonomik sonuçları iyice düşünüp kabullenmiş bir görüş ise takipçilerine de saygı duyarım. hiçbir dayanağı olmayıp sadece "her insan ölmeli hüü dünya hayvanlara kalsın çicekler böcekler olsun" diyen insanlara bile saygı duyarım ben. ancak antinatalizm işsizliği bitirip emeğin değerini katlayacak mutlak yoldur diyen bir kişiyle karşılaşırsam elbette o görüşe karşı ilk izlenimlerim olumsuz yönde ilerler, saçmaladıklarını düşünür ve kendimi o görüşten olabildiğince soyutlarım. ekonomi böyle işlemiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X