Bildirim
DH KUTSAL ANTİNATALİZM KARDEŞLİĞİ (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benide yazın 30. Dereceden üstad antinatalist olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 13 Şubat 2022; 21:38:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Natalist mi? Dostum burasi ANTİ natalizm kardesligi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi okuyun hocam gözünüz kamaşmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bro editledigin yaziyo ama mesajin altinda ;)
Neyse ekliyorum antinatalizm kardeşliği öyle yuce bir kardesliktir ki öyle muazzam bir donusumdur ki kalan her sey onemsizdir
-
Doğduğum güne lanet olsun
-
Keşke ötenazi yasal olsa omg
Nasıl gidiyor kardeşlik. Ben iyice konuyu günde 3-4 kere kontrol eder oldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bunu zaten paylaşmıştın hocam birkaç mesaj üstte
İngilizce olması sorun olmazsa arada bir şeyler paylaşırım ben de
-
-
Yaz kral
-
5200 kişi tıkamış 189 cevap ama 25 üye mi sadece!!!111birünlemünlem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ötenazi savunuculuğu bu saçma sen iyi bir hayat elde edersen senin soyundan gelecek adam da 1-0 önde başlamış olur kişiye bağlı bu (ben doğmak istemezdim ama doğdum çektiğim zorluğu başkasına yaşatmamak için hiç var olmamayı değil iyi bir aile ortamı garantilemeyi doğru buluyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ötenazi ne alaka? Ben onu da savunurdum müslüman olmasam ama zerre alakasi yok antinatalizm ile
Ötenazi kitlesel bir sey değildir bir kisi 9 cocuk dogurup sonda ötenazi yaparsa antinatalizme karsi gelmis olur mesela
Mesele insanlari öldürmek aci cektirmek değil yegen mesele yeni aci potansiyelleri dogurmamak
Ötenaziyi gönüllü ölüm olarak kullanamadım ki mantık benzerliğinden dolayı kullandım
Doğacak yeni çocuğun acı çekip çekmemesi ailenin maddi durumuna ve huzuruna bağlıdır insan bu ortamı sağlayabilirse rahatlıkla ürer ve düzgün insanlar da yetiştirir
Ayrıca teknoloji sayesinde artık doğmadan önce çocuğun hasta doğup doğmayacağı erkenden anlaşılıyor ve alınıyor
Yani huzurlu ve maddi olarak güçlü bir aile her türlü iyi çocuk yetiştirir sağlık huzur para üçlüsüyle yetişen bir çocuğun mutsuz olup acı çekme ihtimali yok denecek kadar az
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Acı cekmeyen hicbir insan yoktur 1 TANE BİLE
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X