< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
DH KUTSAL ANTİNATALİZM KARDEŞLİĞİ (9. sayfa)
-
-
Çok sıkıcı bomboş filmdi.
-
İzlerim teşekkürler. En son "You don't know Jack" izlemiştim fena değildi. Bir Mar Adentro değildi ama özelliği onun gibi gerçek bir hikayeden alınmış olması. Biyografi gibi yani. Bir doktor terminal hastalıkları olanlara ötanazi yaparken bir yandan da bunun hukuki mücadelesini veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUBJECT 101 -- 10 Ocak 2022; 17:47:9 > -
O filmi ilk defa duydum ben de ona bakayım teşekkürler
-
Herkes beğenecek diye bir kaide yok. Sıkıcı olması, beklentine ve filmdeki karakterlerle empati yapamamana bağlı.
-
En başta empati yapamayacağımı zaten anlamıştım ama intihar konusunu nasıl işlemişler diye baka baka bitirdim.
-
-
Çocuğunu devlet okulunda surundurdukten sonra tip okutamayinca gelen pismanlik hissi
ANTİNATALİZMİ SONUNA KADAR YAYMALİYİZ OZELLİKLE BİZİM GİBİ FAKİR ULKELERDE
SUANDA GUNEY KOREDE MESELA UREME NEREDEYSE 0A İNDİ
NEDEN
ADAMLAR ZEKİ ABİ ZEKİ GLOBAL PANDEMİNİN ORTASİNDA COCUK YAPMAYACAK KADAR BEYNİ VAR ADAMİN
BİR DE YURDUNDAN KACAN AFGANLARA SURİLERE BAK...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar hayat pahalılaşsın fakirler analarına babalarına kızsın neden fakir olmanıza rağmen beni dünyaya getiriniz diye. Mutlularsa da ağlamasınlar yaşasınlar. Banka hesabında en az bir milyon olmadan, varlığı birikmişi olmadan dünyaya çocuk getirenlerin yaptığı büyük ayıptır. Fakirler tutup zenginlere kızmasın, ortalama insanların önünü kesmesin, tehdit edip bıçak savurmasın gidip anasına babasına kızsın binicek araban yoktu neden beni yaptın diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen omg sokakta bicak cekenler yuzunden cocukken psikolojim bozuldu daha 10 yasimda bu tarz tipler üremesin diye toplama kamplari planlamistim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de önüm çok kesildi. Fakirlere başta üziliyordum da şimdi banane amk diyorum yapan ben değilim yapın diyen ben değilim yapmayın diyince kötü olan benim. Üreyin amk yiyecek yemeğiniz içecek suyunuz yokken üç dört beş altı yapabildiğiniz kadar yapın. Denizlinin çocuk üretme mahallelerinde 5-6 yaşında oğlan çocukları kız çocukları donsuz geziyor rezalet amk birisi de çıkıp demiyor ki ulan beni gecekonduda yaptılar halim ortada ben anamın babamın yaptığını yapıp bu dünyaya bir bağımlı daha getirmeyeceğim. Öğrencilik hayatımda hamilelere otobüste çok yer vermiştim şimdi banane amk diyorum (artık arabam var otobüse binmiyorum) senin ücretsiz izine çıkacak gücün yoksa, hamile hamile otobüslerde perişan olacak kadar fakirsen, taksiye verecek paran dahi yoksa, araban vs. Yoksa neyine güvenip çocuk yapıyon sabah 8den beri okulda olan ordan çıkıp akşama kadar kalacağı dershanesine giden çocuk bana yer verir diyip bana mı güvendin amk. Herkes çocuk yapmasın diyoruz biz kötü oluyoruz neymiş çocuk yapmasınmışmış. İstediğiniz kadar yapın sizin gibi fakir fukara insanlar meydana getirin bir de üstüne zenginlere sövün zenginlerin önünü kesin bana mı güvendiniz lan beter olun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam siz de çok dolmuşsunuz kardeşliğimize katılmak ister misiniz?
-
Yazın hocam ayıptır günahtır geçen gün pediatri alerji polüne üç çocuklu bi aile geldi bebekte alerjik semptomlar oluyor diye çocuğun küfe ve sigaraya alerjisi çıktı hoca evin duvarlarında küf oluyor mu rutubet gibi dedi kadın başta utandı sonra evet dedi çocuğun bulunduğu ortamda sigara içiliyor mu çocuğun sigaraya maruziyeti var mı dedi ona da evet dedi eşim evde içiyor dedi hoca balkona çıksa veya pencereye üflese olmaz mı dedi kadın bizim evde pencere yok dedi amk. Evi havalandırmak için apartmanın merdivenlerine bakan ana kapıyı açıyorlarmış akşamları açık kaldığı oluyormuş hayata bak amk ellerinde üç tane çocuk yazık günah hamilelik süresince folik asit takviyesi yok demir takviyesi yok iyot takviyesi yok et yiyecek gücü zaten yok çocukların hepsi gebelikte iyot eksikliğine bağlı mental retarde yazık günah çektikleri acıya baba kişinin umrunda değil hoca evde sigara içmeyin diyor he he bile demiyor dik dik suratına bakıyor hocanın sanki hoca yüzünden fakirler. Zengindin de ben mi cebinden paranı aldım amk. Siyasete girmeyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
fakirlerin bir kısmı kötü kalpli ve kendinden iyilere kötü gözle bakıyor doktora dik dik bakmak ne demek adam olmasa gebereceksiniz tavra bak
tabi doktor tersoluk yapmıyorsa bazı doktorlar çok ters
-
@hamza5806 beni listeye eklememekle neyi amaçlamaktadır, neyi arzulamaktadır?
-
-
üstad beni de ekler misin
-
derhal kral
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X