Şimdi Ara

DH ASOSYALLER KULÜBÜ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
793
Cevap
15
Favori
37.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH ASOSYALLER KULÜBÜ

(En Son Oy Tarihi: 5.1.2021)
Giriş
  • Bir süre önce imzalar değişsin mi anketi vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,klübümüz kurulalı tam1 yıl oldu ve tam 308 kişiyiz. tüm üyelere teşekkür ederim

• asıl biz teşekkür ederiz
  • biz teşekkür ederiz. asosyaller için gayet güzel mekan ama aktif değil nedense hiç kimse yorum yazmıyor keşke sohbet falan etsek
  • sohbet

• isim için PM
  • Ekle 331 e mavi renkli olsun

• Beni yaz
  • Haklısınız,aktiflik sorununa çözüm bulamadık.öneriniz varsa deneyebiliriz

• herkes neden asosyal olduğunu yazabilir , isteyerek mi asosyal olduğunu yazabilir , bütün gün naptığını yazabilir. ne bileyim sen daha iyi bilirsin sen asosyaller kulübünün kurucususun
  • yaz lan yaz çabuk beni nasıl yazmassın hide acele et.
  • Fikir için teşekkür ederim.Ben başlayayım o zaman:
    yaşadığım yere gelince assyal oldum. 5.sınıfta geldim buraya okulların apanmasına 2 ay vardı .neyse geçti 2 ay ama hiç arkadaşım yok.bilgisayarımda yok .tatil bitmeden 20 gün önce pc alındı bana.3-5 gün geçmeden internet geldi.birde 4.sınıfta psikolojik hastalık geçirdim.o dönemde ne gördüysem bağımlısı oldum ve bilgiayarda bunlardan biriydi.2 yıl boyunca ağladım bilgisayar için .bilgisayarı bulunca dururmuyum.uyandğımda yüzümü bile yıkamadan kahvaltıya kadar pc ile vakit geçirdim böylece burayı buldum falan derken.birde bakmışım çevremde imse kalmamış.yalnız pc ve ben .şimdi diyecekler iyide sende sosyofobi var .biraz ama böyle olmayı kendimde istedim.kendim kaşındım yani.sizlerden bekliyorum hikayeleri

• ben daha önce de yazmıştım ama tekrar edeyim. daha önce arkadaşlarım vardı fakat afyonun bir ilçesine taşındık iş sebebiyle ve afyonluların ne mal olduğu belli olduğu için hiçbiriyle arkadaşlık kuramadım. 8.sınıftan beri de doğru düzgün arkadaşım yok. şimdi lise 3'e geçtim. yazın evde canım sıkıldığı için bankada bursumla , harçlıklarla biriktirdiğim parayla da gittim bir oyun laptopu aldım. aslında ben kendim istemedim asosyal olmayı ama kişisel özelliklerimden dolayı (çekingen , sakin) herhalde pek de sosyal olamıyorum. sosyalliğe karşı değilim karşıma cana yakın da bir insan çıkmıyor. daha önce arkadaşlarım vardı ama sürekli tayin sebebiyle taşındık ve hepsini geride bıraktım. yalnızlıktan dolayı bazen kendi kendime konuşurum ama halimden çok da şikayetçi değilim.

evden dışarı pek çıkmadığım ve genelde bilgisayar karşısında oturduğum için oruç tutmakta da zorluk çekmiyorum o yönden avantajlıyım

• Up

• beni de ekle:)
  • Benide yaz
  • yaz benide yeniyim

özgüvensizlik yürüyememe gibi olaylar yok ama aile konar göçer gibi olduğu için pek çevrede yok malesef
  • Yaz benide, o belirtiler beni çok iyi anlatıyor.

Edit: 06.00 da yatıp 18.00 da kalkarım ve bu süreç hep bilgisayar başında geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senjeu -- 25 Temmuz 2013; 2:15:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senjeu

Yaz benide, o belirtiler beni çok iyi anlatıyor.

Edit: 06.00 da yatıp 18.00 da kalkarım ve bu süreç hep bilgisayar başında geçer.

Helal dostum bendensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soap Mactavish8

quote:

Orijinalden alıntı: Senjeu

Yaz benide, o belirtiler beni çok iyi anlatıyor.

Helal dostum bendensin

Bendensiniz.yalnız bi kötü yanı var.bayram günü herkesin yanında hortlak gibi etrafa bakıyorum

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.