Şimdi Ara

DH ASOSYALLER KULÜBÜ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
793
Cevap
15
Favori
37.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH ASOSYALLER KULÜBÜ

(En Son Oy Tarihi: 5.1.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: Hevesli50

quote:

Orijinalden alıntı: Soap Mactavish8

quote:

Orijinalden alıntı: Senjeu

Yaz benide, o belirtiler beni çok iyi anlatıyor.

Edit: 06.00 da yatıp 18.00 da kalkarım ve bu süreç hep bilgisayar başında geçer.

Helal dostum bendensin

Bendensiniz.yalnız bi kötü yanı var.bayram günü herkesin yanında hortlak gibi etrafa bakıyorum

ben bayram gecesi uyuyamıyorum bayram namazına uyumadan gidiyorum uykulu uykulu namaz kılıyorum o kötü oluyor

• insan gerçekten erken uyanınca yapacak bişey bulamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • benide ekleyin lütfen kulübe
  • Özelliklerin hepsi bnde var ekle kardeş
  • özellikler sanki benim için yazılmış.yaz hocam listeyi şenlendirelim.kendimi anca internettte ifade edebiliyorum maddesi listeye eklesek olmaz mı?
  • Ekle kardeş
  • Ekle ulan ekle
  • Genellikle yalaka olmayı becerememiş kişiliğinden ödün vermeyen bu yüzden arkadaş çevresi az fakat kaliteli olan yeri geldiğinde asosyal ile karıştırılan antisosyal kişilik suçlamasına maruz kalan insan tiplemesi diyebilirim.

Asosyal demek , günün çoğunluğunu okul dışında bilgisayarda geçirmek demek .
    Asosyal demek , arkadaşları dışarı çağırdığında ( annem hasta , babam işte , annem kızdı , parası olmasına rağmen param yok diyip ) dışarı çıkmak yerinde evde takılandır .
    Asosyal demek , aslında çok neşeli ancak öz güveni olmadığı için konuşma kıtlığı olmak demek.
    Asosyal demek , bir kızın yanında eli ayağına girip konuşamamak demek bunun üzerine kendini kızlardan iğrendirip evde bilgsayarına adamasıdır.
    Asosyal demek , bilgisayarı ile yada televziyonu yada yada tetrisi ile mutlu olan demektir.
    Asosyal demek , telefonuna avea , turkcell vs. kurumlar dışında mesaj gelmeyen demektir.
    Asosyal demek , yalnızlık demektir .

Ama ASOSYALLİK MUTLULUKTUR !

• ekle hocam
  • ekle hocam

• @siyagriyus

Maddelerinizi Asosyallik nedir başlığında ekledim ana mesaja ,teşekkrler

@Tahir26

Maddeni ekledim
  • tum belirtiler benim asosyal oldugumu gosteriyor ekle beni de yonetici kardes

• Hocam ekle beni de 3 aydır hiç kimse beni aramadı bende hiç kimseyi
  • Asosyslim insanlar beni aptal biri gibi görürmü

• biraz düşündüren bi soru,benim düşünceme göre hayır,asosyallik yaşam tarzıdır ve herkes buna saygı duymalıdır.diğer arkadaşlardan da cevaplarını bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 4321barış1234

Asosyslim insanlar beni aptal biri gibi görürmü

Beni apta gbi gören yok misal ateistler aptal diye mi düşünğyorsun seçim işte
    Not:ate değilim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyagriyus

Genellikle yalaka olmayı becerememiş kişiliğinden ödün vermeyen bu yüzden arkadaş çevresi az fakat kaliteli olan yeri geldiğinde asosyal ile karıştırılan antisosyal kişilik suçlamasına maruz kalan insan tiplemesi diyebilirim.

Asosyal demek , günün çoğunluğunu okul dışında bilgisayarda geçirmek demek .
    Asosyal demek , arkadaşları dışarı çağırdığında ( annem hasta , babam işte , annem kızdı , parası olmasına rağmen param yok diyip ) dışarı çıkmak yerinde evde takılandır .
    Asosyal demek , aslında çok neşeli ancak öz güveni olmadığı için konuşma kıtlığı olmak demek.
    Asosyal demek , bir kızın yanında eli ayağına girip konuşamamak demek bunun üzerine kendini kızlardan iğrendirip evde bilgsayarına adamasıdır.
    Asosyal demek , bilgisayarı ile yada televziyonu yada yada tetrisi ile mutlu olan demektir.
    Asosyal demek , telefonuna avea , turkcell vs. kurumlar dışında mesaj gelmeyen demektir.
    Asosyal demek , yalnızlık demektir .

Ama ASOSYALLİK MUTLULUKTUR !

Asosyallik bu kadar iyi anlatılamazdı.Bu arada yaz benide

• ekle benide
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4321barış1234

Asosyslim insanlar beni aptal biri gibi görürmü

O insandan insana göre değişir. Her insan bunu anlayacak olgunlukta değil.
    Listeye beni de ekleyin. Ben bu aralar tuhaf bir psikolojideyim. Kimlik bunalımı yaşıyorum. Bir tarafım değişmem gerektiğini söylüyor, bir yanım olduğum gibi kalmam gerektiğini
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.