Şimdi Ara

DH Asus Republic of Gamers Kulübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.202
Cevap
24
Favori
231.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hmm bu süfer oldu hocam, bunu araştırıp deneyeyim hemen, beni de kullanıcalara ekleyebilirsiniz, aslında başlığı da G73JH kullanıcıları diye değiştirsek iyi olur benim laptop da G73JH-BST7. notebookreview'dan bulduklarımı ben de çevireyim.

quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

Arkadaşlar ses konusunda başka bir forumda aldığım cevap :

quote:

toslink to 3.5mm kabloyu kulaklik cikisina bagladigimda ucunda kirmizi lazer gorundu kablonun optik cikis ucunu yamaha 7.1 reciever ima bagladigimda ise cihaz gelen sinyali aninda tanidi. dolby digital ve dts i sorunsuz bir sekilde verdi. kablo icin link
    urun.gittigidiyor.com
    Sayfa Bulunamadı - Gittigidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/TOSLINK...QQidZZ24768473

macbook lardada kulaklik cikisi ayni zamanda optik cikis veriyor. macintosh bunu ozellikler arasinda belirtiyor , asus ise garip bir sekilde mutavezi davranip bu ozellikten bahsetmiyor

Ben denenemedim, ilanla da bir ilgim yok. Böyle bir cihazdan 5.1 alınamaması saçma olurdu zaten
    Bu arada kullanıcılara beni de ekleyebilirsiniz.

İngilizcesi iyi olanlar için notebookreview forumlarını şiddetle öneriyorum, asus bölümüne girerseniz cihazla ilgili sayısız paylaşım bulabilirsiniz. Boş zamanımda yararlı olabilecek bazı yazıları Türkçe'ye çevirerek buradan paylaşacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: havacivaci

hmm bu süfer oldu hocam, bunu araştırıp deneyeyim hemen, beni de kullanıcalara ekleyebilirsiniz, aslında başlığı da G73JH kullanıcıları diye değiştirsek iyi olur benim laptop da G73JH-BST7. notebookreview'dan bulduklarımı ben de çevireyim.

quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

Arkadaşlar ses konusunda başka bir forumda aldığım cevap :

quote:

toslink to 3.5mm kabloyu kulaklik cikisina bagladigimda ucunda kirmizi lazer gorundu kablonun optik cikis ucunu yamaha 7.1 reciever ima bagladigimda ise cihaz gelen sinyali aninda tanidi. dolby digital ve dts i sorunsuz bir sekilde verdi. kablo icin link
    urun.gittigidiyor.com
    Sayfa Bulunamadı - Gittigidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/TOSLINK...QQidZZ24768473

macbook lardada kulaklik cikisi ayni zamanda optik cikis veriyor. macintosh bunu ozellikler arasinda belirtiyor , asus ise garip bir sekilde mutavezi davranip bu ozellikten bahsetmiyor

Ben denenemedim, ilanla da bir ilgim yok. Böyle bir cihazdan 5.1 alınamaması saçma olurdu zaten
    Bu arada kullanıcılara beni de ekleyebilirsiniz.

İngilizcesi iyi olanlar için notebookreview forumlarını şiddetle öneriyorum, asus bölümüne girerseniz cihazla ilgili sayısız paylaşım bulabilirsiniz. Boş zamanımda yararlı olabilecek bazı yazıları Türkçe'ye çevirerek buradan paylaşacağım

ben notebookrewiev sitesinde de belirttim , suan g73JH modeli icin 1920x1080 lcd getirtiyorum.
    155 dolara mal olacak. degisimi kendim yapıp resimleri yollayacagım o sitede.

• Bu ürüne 2. hdd takmak için hdd bracket almayı düşünüyorum, yurtdışından kargo fiyatı uygun olan bir ürün bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı acaba :)
  • G73JH olan tum modelleri bekleriz....
    Tr olsun Abd olsun...
  • Beni de ekleyebilirsiniz kulübe.
  • Arkadaşlar pc hoşuma gitti acaba türkiyede nerden alırız ve fiyatı ne kadar ve yurt dışında fiyatı ne kadar link atarsanız sevinirim;)
  • internette ve türkiyede nerede bulabiliriz bu laptopu ?
  • Bu modelin tekrar geleceğini zannetmem. Dün PCLabs'de okuduğum bir haberde G73JW modelinin Avrupa'da piyasaya sürüldüğü yazıyordu. Belki o model bir süre sonra Türkiye'ye gelebilir. Zaten daha gelişmiş bir seri olduğu için onu beklemenizde fayda var.

Ben Eylül ayı ortasında Türkiye'de satılan G73JH-TY199V modelini aldım, henüz kastığı bir oyun olmadı. Çok çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristam

Bu modelin tekrar geleceğini zannetmem. Dün PCLabs'de okuduğum bir haberde G73JW modelinin Avrupa'da piyasaya sürüldüğü yazıyordu. Belki o model bir süre sonra Türkiye'ye gelebilir. Zaten daha gelişmiş bir seri olduğu için onu beklemenizde fayda var.

Ben Eylül ayı ortasında Türkiye'de satılan G73JH-TY199V modelini aldım, henüz kastığı bir oyun olmadı. Çok çok memnunum.

yeni seride gtx 460 var hd 5870 yerine ama 460 daha zayıf kalıyor 5870 e göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazeus

quote:

Bu modelin tekrar geleceğini zannetmem. Dün PCLabs'de okuduğum bir haberde G73JW modelinin Avrupa'da piyasaya sürüldüğü yazıyordu. Belki o model bir süre sonra Türkiye'ye gelebilir. Zaten daha gelişmiş bir seri olduğu için onu beklemenizde fayda var.

HD5870 ile GTX460 arasında opsiyon olabilir diye düşünmüştüm ama yok sanırım. Öyleyse kötü bir durum gerçekten.

Belki Asus ithalatçısı ile iletişime geçilirse onlar sizi G73JH modelinin satıldığı bir mağazaya yönlendirebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristam -- 15 Ekim 2010; 13:14:03 >

• quote:

quote:

1gb 5870 mi daha iyi yoksa 1.5gb gtx460 mı acaba? biliyorsan yazar mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: unhappyboy

quote:

quote:

Bildigim kadariyla 1gb tan sonra 1.5 olmus 2 olmus farketmez diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: unhappyboy

quote:

quote:

hangisi daha iyi konusu hala muallakta şu şekilde izah ediyim gtx 460 daha az isiniyor çok iyi oc oluyor ısınma olayında asusun jh de sorunları gidermesinden kaynaklanıyor büyük ihtimalle eski oyunlarda hd 5870 %3 -%12 arası daha iyi ama tessellation kullanıldığı durumlarda 460 öne çıkıyor kısaca yeni nesil Dx11 oyunlarında 460 daha iyi

@tugay289 1.5 - 2 olması ancak büyük ekran plazma yada lcd tv baglarsan fark eder yoksa cihazıon kendi ekran kullanımında bi fark yaratmaz zaten göz boyamaktan öte 460 1.5GB fabrika çıkışı

• Notebookcheck
    Mobile Graphics Cards - Benchmark List
    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

burda puan farklarını bulabilirsin

• bu laptopu avrupadan getirttiremezmiyiz. bestbuyda hala ürün mevcut. 1.400 $
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme
    bu laptopu avrupadan getirttiremezmiyiz. bestbuyda hala ürün mevcut. 1.400 $

Yeni ürün çıkacakmis acaba o ne zamana çıkar ve ekran kartı hakkında farklı yorumlar var;)
  • yeni ürünün bundan ucuz olacağını sanmıyorum. daha pahalı olacaktır. şuanki fiyat yaklaşık 1900 tl yapıyor. bu da mükemmel bir fiyat bence. umarım fiyat arttırımına gitmezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme
    yeni ürünün bundan ucuz olacağını sanmıyorum. daha pahalı olacaktır. şuanki fiyat yaklaşık 1900 tl yapıyor. bu da mükemmel bir fiyat bence. umarım fiyat arttırımına gitmezler.

Yurt dışından alınca türkiye garantisi var mi
  • arkadaşın birisi türkiyede ki asus yetkili servisi ile görüşmüş. türkiyede de garantisi devam eder şeklinde bi açıklama yapmışlar.
  • Asusun resmi websitesine bakarsaniz her urununde 1 yillik global garanti veriyor.
    Turkiyede Ankara ve Istanbul Asus servisleri buna dahil.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.