Şimdi Ara

#DH Bağlama Severleri ve İcracıları Klübü# (61 Kişi Olduk!) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
14
Favori
48.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni de ekleyebilirsin hocam kısa sap çalıyorum
  • Uzun sap bağlama çalıyorum. Ekleyebilirsiniz.
  • Kısa sap çalıyorum hocam yavaş yavaş tel takmayı falan da öğrendim. Eklerseniz sevinirim.
  • Beni de ekleyin. Uzun sap...
    Notadan çalıyorum, programla akort ediyorum, bir saatte tel değiştiriyorum.
  • Sözde Cumartesi günü "nihayet" bağlama derslerine başlıyoruz :) Notadan korkuyordum hallettim basitmiş bakalım bağlama zorlayacak mı :)
  • Eklermisin benide ? :)
  • İlk bağlama dersimizi geride bıraktık ilk olarak 3-4 nota gösterdiler.Bakalım inş, Cumartesi günü bayağı nota alışırız.İlerlemeyi yazacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urfa_Lee

İlk bağlama dersimizi geride bıraktık ilk olarak 3-4 nota gösterdiler.Bakalım inş, Cumartesi günü bayağı nota alışırız.İlerlemeyi yazacağım

Kolay gelsin hocam. İlk başlarda zor olabilir. 1-2 senede gayet akıcı şekilde çalmaya başlarsınız.

Benimde gitarın en alt teli bend kurbanı oldu. Çalarken pat koptu. Hayatta en gıcık kaptığım 2-3 şeyden birisi. Tutup yere vurasım geldi. Sonra bağlama geldi aklıma. Bu aralar bağlamayla takılıyorum. Eski günlerdeki gibi Gitara tel almam lazım. Daha öğrenmem gereken çok şey var.

Birde konservatuarda çalgı yapımı bölümü diye bir bölüm öğrendim. Tam benlik meslek. Ciddi ciddi düşünmeye başladım bu aralar.

• Beni de ekler misin? (çöğür)
  • arkadaşlar profesyonel olarak bağlama çalan arkadaşlarımızdan video bekliyorum..
  • beni de ekle kardeşim, bağlama&saz candır kandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Again

beni de ekle kardeşim, bağlama&saz candır kandır.

Nickten anladığıma göre benim gibi birisi daha

@rewolwer_ Yarın çeker atarım bir tane. Aslında profosyonel sayılmam ama birkaç kere sahneye çıkmışlığım vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

quote:

Orijinalden alıntı: Angry Again

beni de ekle kardeşim, bağlama&saz candır kandır.

Nickten anladığıma göre benim gibi birisi daha

@rewolwer_ Yarın çeker atarım bir tane. Aslında profosyonel sayılmam ama birkaç kere sahneye çıkmışlığım vardır.

Aynen Death/Thrash bir yere kadar arada bu guzel muzikleri de dinlemek lazim

-Jason Becker'i severim he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rewolwer_

arkadaşlar profesyonel olarak bağlama çalan arkadaşlarımızdan video bekliyorum..

3. sayfaya eklemiştim bi ara.
  • Bu nicki yeni kaptım bu arada

Jason Becker çok sevdiğim müzisyenlerden biridir. Altitudes, Temple Of Absurd gibi insan işi olmayan parçalar yazmış, Marty Friedman'la Cacaphony gibi akıl almaz bir grup kurmuştur. Kısacası neo-classic metali bana sevdirmiştir. Şuan ALS hastalığından dolayı sadece gözlerini oynatabiliyor. Böyle büyük yeteneklerin hastalıklardan dolayı engellenmesi beni çok üzüyor. Özellikle Serdar Ortaç, Demet Akalın, Hadise, Emre Aydın gibiler makinesiz rahat rahat nefes alabiliyorken.
  • Ben neden yokum? Yaklaşık 10 yıldır çalıyorum. (Bir kaç enstrüman daha var)

Bu arada kendi çapımda çalıyorum. Profesyonel dersem ustalara hakaret etmiş olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yerbay. -- 10 Ağustos 2012; 1:56:18 >
  • Çakıyorum hocam seni de. Hemde italik harflerle
  • Şu sıralar en çok çaldığım parçalar; Yağcılar Zeybeği, Çandarlı Zeybeği, Hicaz Mandıra. Kesinlikle öneriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

arkadaşlar profesyonel olarak bağlama çalan arkadaşlarımızdan video bekliyorum..

Ellerinize sağlık hocam çok güzel çalıyorsunuz :) Kaç senedir bu işi icra ediyorsunuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urfa_Lee

quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Ellerinize sağlık hocam çok güzel çalıyorsunuz :) Kaç senedir bu işi icra ediyorsunuz acaba?

Teşekkür ederim.
    Bağlamaya 96 senesinde başladım, ondan önce de ritim (darbuka) ile uğraşıyordum, orglar yaygınlaşmamışken düğünlere giderdim :)
    Az sonra bir video daha yükleyeceğim, bu sefer uzun saplı bağlama olacak.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.