Şimdi Ara

#DH Bağlama Severleri ve İcracıları Klübü# (61 Kişi Olduk!) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
687
Cevap
14
Favori
48.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaybolmadım. Elimden geldiğince hala yardım etmeye çalışacağım
  • Daha önce duymamis olanlar icin benim de yeni duydugum bir sanatciyi paylasmak isterim . Kendisi Kirsehirli olup bozlaklari Neset Ertas'in terimiyle cok güzel havalandirir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: kurnaz34

icracılar bölümünde virtüöz niteliğine sahip isimlere yer vermeye çalıştık

Aşık Veysel çok önemli bir üstaddır fakat icra konusunda virtuoz dersek yanlış olur aynen Yudum gibi.

Aşık Veysel tabi ki virtüöz değil ama Yudum hakkındaki düşüncelerine katılmıyorum
  • Katılmamana saygı duyarım fakat virtüozlüğün tanımı sadece çalgısına hakim olmaksa o zaman evet, Yudum virtüozdur ama o zaman en az onun kadar hakim size binlerce kişi gösterebilirim. Virtüoz; çalım tekniği konusunda eksiksiz (bağlamada her tavrı sergileyebilen), kendinden öncekileri tekrarlamaktan çok, özgün bir teknik geliştirmiş olan kişidir. Örnek, Mehmet Erenler, Coşkun Güla,Okan Murat Öztürk, Çetin Akdeniz, Hasret Gültekin, Nebi Yaşar, Özkan Alıcı, Erol Parlak, Erdal Erzincan, Talip Özkan ilk aklıma gelenler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Ekle hocam.

Yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Ekle hocam.

Yazdım

Teşekkürler. :)
  • pazartesi inşallah ilk dersimi alacağım bağlamayı daha almadım tavsiyeleriniz veya önerileriniz var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: recaus

pazartesi inşallah ilk dersimi alacağım bağlamayı daha almadım tavsiyeleriniz veya önerileriniz var mıdır?

Bende yarın başlıyorum hocam.Nerede başlıyorsunuz?
  • Bende çok istiyorum ama ne kadar ve nasıl bi eğitim almalıyım ? Ayrıca solağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

Bende çok istiyorum ama ne kadar ve nasıl bi eğitim almalıyım ? Ayrıca solağım.

Solak olmanız birşey farkettirmiyor çünkü gitarın akine bağlamada solak ve sağlak olanlar arasında kasa farkı yoktur. Sadece telleri ve burguların yeri değişiktir.
  • ekle hem uzun sap hem bağlama ikisindede 3.yılım
  • bu arada kulaktan değil notayla çalıyorum
  • Önceki mesajlarda da yazmıştım kursa gidicem diye.Sonunda 2 hafta önce başladım.Şimdi nota değerlerini öğrendik, bir daha ki ders sanırsam sessiz değerleri öğreneceğiz(sus-es).Bağlamaya geçmemize daha yaklaşık 1-1.5 ay gibi bir süre var bu normal mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urfa_Lee

Önceki mesajlarda da yazmıştım kursa gidicem diye.Sonunda 2 hafta önce başladım.Şimdi nota değerlerini öğrendik, bir daha ki ders sanırsam sessiz değerleri öğreneceğiz(sus-es).Bağlamaya geçmemize daha yaklaşık 1-1.5 ay gibi bir süre var bu normal mi ?

1-1.5 sürmemesi lazım benim 2 hafta fln sürmüştü

haftada kaç saat ders görüyosun onada bağlı biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi famousekolll -- 17 Haziran 2012; 11:19:56 >
  • m4y sağol dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: famousekolll

quote:

Önceki mesajlarda da yazmıştım kursa gidicem diye.Sonunda 2 hafta önce başladım.Şimdi nota değerlerini öğrendik, bir daha ki ders sanırsam sessiz değerleri öğreneceğiz(sus-es).Bağlamaya geçmemize daha yaklaşık 1-1.5 ay gibi bir süre var bu normal mi ?

Haftada Pazartesi(2 saat), Cumartesi(2 saat) olarak görüyoruz.Yani toplamda 4 ders haftalık

• quote:

quote:

quote:

Haftada Pazartesi(2 saat), Cumartesi(2 saat) olarak görüyoruz.Yani toplamda 4 ders haftalık

valla ben tam hatırlamıyorum ama 1 hafta sürdü sanırım notaları notaların sazdaki yerleri fln birde kaç kişi var toplam kursta ve hepiniz yenimi başladınız ?

bu arada Urfa'lı mısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi famousekolll -- 17 Haziran 2012; 16:17:13 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla ben tam hatırlamıyorum ama 1 hafta sürdü sanırım notaları notaların sazdaki yerleri fln birde kaç kişi var toplam kursta ve hepiniz yenimi başladınız ?

Yakladik 10 kisiyiz suanda.Daha once bu kurstan ders almis arkadaslar cok memnun bakalim ins bizde memnun kaliriz.Evet hocam Urfa liyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yakladik 10 kisiyiz suanda.Daha once bu kurstan ders almis arkadaslar cok memnun bakalim ins bizde memnun kaliriz.Evet hocam Urfa liyim

hocam bizimde işte 2-3 oda var hepsinde 10 ar kişi oluyodu şimdi sadece 5 kişi var

hocam abimin eşide Urfalı ondan sordum

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.