Şimdi Ara

#DH Bağlama Severleri ve İcracıları Klübü# (61 Kişi Olduk!) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
14
Favori
48.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca bir şey sormak istiyorum.
    Arkadaşlarım sesimin iyi ve bağlamayla güzel gideceğini söylüyolar. bunun yanında iyi derece bağlama çalmayıda biliyorum ama gelin görün ki bağlamayı elime alınca dilim tutuluyo.
    Güzel söylesem güzel çalamıyorum güzel çalsam güzel söyleyemiyorum ve bağlamanın sesime göre nasıl akordlanacağını da bilmiyorum. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
    şimdiden teşekkürler hatta kendi çaldığım çeşmi siyahım ın youtube linkinide verebilirim
    https://www.youtube.com/watch?v=qWSCCjvFt34
  • Bu da benim 39 tekne 4 e yarma oyma dut kısa sap bağlamam.8 aydır bekliyorum kendisini gelseydi bir hayırlısıyla.Bu arada beni de gruba dahil edin lütfen

#DH Bağlama Severleri ve İcracıları Klübü# (61 Kişi Olduk!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 19 Mart 2014; 13:48:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Bu da benim 39 tekne 4 e yarma oyma dut kısa sap bağlamam.8 aydır bekliyorum kendisini gelseydi bir hayırlısıyla.Bu arada beni de gruba dahil edin lütfen

Güle güle kullanın.
    Arka taraftaki fiyat listesi gerçek mi hocam?
    Uçmuş bunlar yav.
    Yarma diye 1800 TL fiyat istiyorlar. Sanki herşey teknede bitiyor.
    Bu arada resimleri s-image yaparsanız sayfa da bozulmamış olur.

• Evet hocam fiyatlar onlar.Ve sıraya giriyorsun yaptırmak için.Biraz pahalı ama cidden işin ustası.Uzun süreli de garantisini vermekte.Yaprak 41 tekne yaptırmıştım 6 ay sonra geri aldı sorgusuz sualsiz.
  • quote:

Bu da benim 39 tekne 4 e yarma oyma dut kısa sap bağlamam.8 aydır bekliyorum kendisini gelseydi bir hayırlısıyla.Bu arada beni de gruba dahil edin lütfen

hayırlı olsun şimdiden hangi sazevinde yaptırıyorsunuz ve ne kadar geldi size?

• Teşekkür ederim.Çorum Güven Saz evinde yaptırıyorum.1800 liraya mâl oldu.
  • quote:

Teşekkür ederim.Çorum Güven Saz evinde yaptırıyorum.1800 liraya mâl oldu.

internet sitelerindeki tüm bağlamaların videolarını izledim şahane tınılar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsEsLee_

quote:

Evet gerçekten öyle ortamda akustik değil atölyede çekim yapılıyor genelde.Mithat usta gerçekten işini biliyor çok detaycı ve teknik gerçekten.Sitedekiler nispeten eskidir face sayfasındakiler güncel ordan da bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 19 Mart 2014; 16:17:12 >
  • quote:

quote:

quote:

Evet gerçekten öyle ortamda akustik değil atölyede çekim yapılıyor genelde.Mithat usta gerçekten işini biliyor çok detaycı ve teknik gerçekten.Sitedekiler nispeten eskidir face sayfasındakiler güncel ordan da bakabilirsiniz

face grubunun linki var mıdır paylaşabilir misin?

• quote:

quote:

quote:

quote:

tabi
    https://www.facebook.com/pages/G%C3%BCven-Saz-Evi/189824511188743?fref=ts

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tabi
    https://www.facebook.com/pages/G%C3%BCven-Saz-Evi/189824511188743?fref=ts

teşekkür ederim.

• Arkadaşlar merhaba
    alevi şarkılarında o müzik arasında ki tüm tellere vurularak yapılan akorları nereden bulabilirim? solfejleri var mı bu seslerin? nitekim bağlamayı kendim öğrendim ve çalarken kimi yerlerde yeri geliyo yapmak istiyorum ama yapamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
  • kısa sapta parmakları geliştirebileceğim egzersiz paylaşımı yapabilecek var mı? internettekiler tatmin etmiyor.
  • Enstrumani asil pahali yapan sey ustasidir. Ustanin en buyuk farki enstruman ciktiktan sonraki destegi.

Mesela kotu bir ustadan aldiginiz baglama hem ses ve iscilik olarak tatmin etmez, hemde enstrumaninizin basina birsey gelirse muhattap alacak birisini bulamassiniz. Ancak iyi bir luthier her zaman enstrumanina sahip cikar hemde bir ariza durumunda enstrumani en iyi sekilde tamir eder cogu zaman para bile almaz.

Enstruman omurluktur. Ben her zaman imkanlari zorlayarak iyi enstruman almaktan yanayim. Sonuc olarak bekledikce eskiyen birsey degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kısa sapta parmakları geliştirebileceğim egzersiz paylaşımı yapabilecek var mı? internettekiler tatmin etmiyor.

İnternettekiler tatmin etmiyosa bence kursa gitmelisiniz.
    Çünkü internettekiler ya kulaktan görerek ya da notayla öğretiyor.
    İşin sırrı, sık sık ve sabırla tekrardır.
    Bunun yanında, canlı canlı görerek, sorarak ve dinleyerek öğrenmek süreci hızlandırır.
    Bu dediğimi ister özel ya da toplu ders alarak yahut herhangi bir koro, bağlama atölyesi, müzik merkezi gibi yerlerde ahbap edinerek yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

kısa sapta parmakları geliştirebileceğim egzersiz paylaşımı yapabilecek var mı? internettekiler tatmin etmiyor.

İnternettekiler tatmin etmiyosa bence kursa gitmelisiniz.
    Çünkü internettekiler ya kulaktan görerek ya da notayla öğretiyor.
    İşin sırrı, sık sık ve sabırla tekrardır.
    Bunun yanında, canlı canlı görerek, sorarak ve dinleyerek öğrenmek süreci hızlandırır.
    Bu dediğimi ister özel ya da toplu ders alarak yahut herhangi bir koro, bağlama atölyesi, müzik merkezi gibi yerlerde ahbap edinerek yapabilirsiniz.

Tatmin etmemekten kastın tam anlamıyla geliştirici egzersiz yok zamanda erdal Erzincandan ders alırken öğrendiğim egzersizlerden farklı olanlarını denemek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar ben aranıza Bursa dan katılıyorum. Beni bu gruba eklerseniz çok sevinirim.

Elektro Saz - Uzun Saplı Saz - Kısa Saplı ( Bağlama. ) çalıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16_MJT_05

Merhaba arkadaşlar ben aranıza Bursa dan katılıyorum. Beni bu gruba eklerseniz çok sevinirim.

Elektro Saz - Uzun Saplı Saz - Kısa Saplı ( Bağlama. ) çalıyorum.

hosgeldin hocam ben de bursaliyim.

bu arada elektro baglama almak icin baglamami satiyorum:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-uzun-sap-maun-baglama-158866281/detay/

dh uyelerine indirim yapilir

• Benide ekleyin kısa-uzun iksinide çalıyorum
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.