quote:Orijinalden alıntı: ~Brother~Çok Seviyormus Maşallah toplam uyarı puanı 41 ceza bitti ama bu kırmızı meletler hala orada duruyor,gözümü alıyor
quote:Orijinalden alıntı: miller!!!toplam uyarı puanı 41 ceza bitti ama bu kırmızı meletler hala orada duruyor,gözümü alıyorAlıntıları Göster fazla iyimsersin şaka
quote:Orijinalden alıntı: AseLaLfazla iyimsersin şakaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: AseLaL fazla iyimsersin şaka ortaya bir kelime atıp daha sonra şaka sizden nefret ediyorum
quote:Orijinalden alıntı: miller!!!quote:Orjinalden alıntı: AseLaL fazla iyimsersin şaka ortaya bir kelime atıp daha sonra şaka sizden nefret ediyorum Alıntıları Göster bende bazen kendimden nefret ediyorum ne tesadüf bir başkasının nefret etmesi kadar doğal bişey yok diye düşünüyorum
quote:Orijinalden alıntı: AseLaLbende bazen kendimden nefret ediyorum ne tesadüf bir başkasının nefret etmesi kadar doğal bişey yok diye düşünüyorumAlıntıları Göster İlginç..
quote:Orijinalden alıntı: miller!!!İlginç..Alıntıları Göster Dh seni seviyor,peki sen Dh yi seviyor musun? DH anı yaşa(!)
quote:Orijinalden alıntı: Isbara ALPDh seni seviyor,peki sen Dh yi seviyor musun? DH anı yaşa(!)Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: Isbara ALPDh seni seviyor,peki sen Dh yi seviyor musun? DH anı yaşa(!)Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: FearFroMe Dh seni seviyor,peki sen Dh yi seviyor musun? DH anı yaşa(!) para ile satın alınamayacak şeyler vardır geri kalan herşey için DH
quote:Orijinalden alıntı: miller!!!quote:Orjinalden alıntı: FearFroMe Dh seni seviyor,peki sen Dh yi seviyor musun? DH anı yaşa(!) para ile satın alınamayacak şeyler vardır geri kalan herşey için DH Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: miller!!! quote:Orjinalden alıntı: FearFroMe Dh seni seviyor,peki sen Dh yi seviyor musun? DH anı yaşa(!) para ile satın alınamayacak şeyler vardır geri kalan herşey için DH Skandal!
quote:Orijinalden alıntı: Isbara ALPquote:Orjinalden alıntı: miller!!! quote:Orjinalden alıntı: FearFroMe Dh seni seviyor,peki sen Dh yi seviyor musun? DH anı yaşa(!) para ile satın alınamayacak şeyler vardır geri kalan herşey için DH Skandal!Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: FearFroMe quote:Orjinalden alıntı: miller!!! quote:Orjinalden alıntı: FearFroMe Dh seni seviyor,peki sen Dh yi seviyor musun? DH anı yaşa(!) para ile satın alınamayacak şeyler vardır geri kalan herşey için DH Skandal! ölmek istiyorum
quote:Orijinalden alıntı: miller!!!quote:Orjinalden alıntı: FearFroMe quote:Orjinalden alıntı: miller!!! quote:Orjinalden alıntı: FearFroMe Dh seni seviyor,peki sen Dh yi seviyor musun? DH anı yaşa(!) para ile satın alınamayacak şeyler vardır geri kalan herşey için DH Skandal! ölmek istiyorum Alıntıları Göster Tutan yok buyur
quote:Orijinalden alıntı: miller!!!en kestirme yol deniz sanırım Alıntıları Göster Cennet obruğundan atlamanı tavsiye ederim.
quote:Orijinalden alıntı: Isbara ALPCennet obruğundan atlamanı tavsiye ederim. Alıntıları Göster itende sen ol bari.
quote:Orijinalden alıntı: Isbara ALPSeni itmek bir şereftirAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: FearFroMe Seni itmek bir şereftir ALLAH razı olsun
quote:Orijinalden alıntı: miller!!!quote:Orjinalden alıntı: FearFroMe Seni itmek bir şereftir ALLAH razı olsunAlıntıları Göster Dediklerimi geri alıyorum imzanda "Bakırköy'den Kaçtım, Mutluyum..." Bunu görünce tırstım senden
quote:Orijinalden alıntı: Isbara ALPDediklerimi geri alıyorum imzanda "Bakırköy'den Kaçtım, Mutluyum..." Bunu görünce tırstım sendenAlıntıları Göster korma acımıyacak