Şimdi Ara

## DH - Bilgisayar Mühendisleri Odası ## (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.173
Cevap
49
Favori
101.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekler misiniz hocam? Düzce üniversitesi ikinci öğretim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelthedevil

Odtü itü boun bilkent koç sabancı dışında okumayın. İlla okurum derseniz de mühendisim diye ortada gezmeyin ayrıca aç kalmayı göze alın.

Ya boş konuşma sanki herkes odtü mezunu.
  • atılım üniversitesi bu sene kazandım
  • benide eklermisiniz Çankaya Üniversitesi- Bilgisayar Mühendisliği bu yıl 3. sınıfa geçicem
  • odtü bilgisayar 2017 mezunuyum, eklerseniz güzel olur paslaşırız
  • İstanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliği hazırlık öğrencisiyim. Beni de eklerseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapac

odtü bilgisayar 2017 mezunuyum, eklerseniz güzel olur paslaşırız

Hocam merhaba bende bu sene 3.sinifim siz mezun oldugunuza gore suan durumlar nasil is sektorunde maaslar olsun calisma sartlari olsun ayrica daha cok hangi alanda is alimi yapiyorlar ?

• uguroz89 U kullanıcısına yanıt
    abi şimdi ne yapıyosunuz hayat nasıl geçiyor:) eski yorumları görünce bir iç çekmemek mümkün değil. Umarım keyfiniz yerinizdedir. Bende şuan Bilgmüh. ing hazırlık öğrenciyisiyim
  • yeditepe
  • @vukat reis bize bi pm atsana
  • Bahçeşehir Üniversitesi Bilgisayar Müh. eklerseniz sevinirim.
  • Hocam bende bu sene sınava girdim bahçeşehir yüzde yüz burslu gelecek gibi. Tavsiye eder misiniz? hocaları nasıl, öğrenci ortamı nasıl özel okul olduğundan biraz çekiniyorum çok fazla zengin züppe kılıklı insan var mı? Birde iş bulma durumları nasıl mezunlar iyi yerlerde kolay iş buluyor mu?
  • ekleyin hocam gebze teknik üni. 1.sınıfa yeni geçtim hazırlığı bitirdim
  • Merhaba arkadaslarım bu bilgisayar muh olanlar kendi işleri dışında kendi isterse ayrıyeten kazanmak için program felan kodlayabiliyor mu? Zamanı oluyor mu böyle şeyler için? Hani diyelim ki çalıştığı yerde ona bir görev veriliyor onun yanında mobil programlama felan yapabiliyor mu?

• Bahçeşehir Bilgisayar Müh. Ekleyin hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala aktifse sakarya üniversitesi ekleyin hocam :)
  • Mezun durumda görünen herkesi ekledim...
  • Yazılım nasıl öğrendiğinizi söyleyebilir misiniz,yardımcı olabilir misiniz mühendislik okumuyorum da bana da lazım yazılım programları ( r,Python,SQL,Şaş,spss vs )

• yeditepe terk olarak benide ekleyin.
  • İstanbul Altınbaş Bilgisayar müh. 4. sınıf benide ekleyin arkadaşlar. Yazılım konusunda ve okulum hakkında paylaşım yapabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.