Şimdi Ara

DH...Bim...Masalsı öykü...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yağmurlu bir sonbahar akşamıydı. Elimde kahvem konuları geziyordum. Genellikle ilgimi çeken bölümlerde takılırdım. Biraz diğer bölümlere yönelmek istedim. O da ne ? yorum yazarken bana ilham veren marşmellov'um bitmişti. Bilgisayarı açık bıraktım. Facebook ve Donanım Haber ekrandaydı. Üzerime bir hırka aldım. Altımda pijama niyetine giydiğim eşofmanım üzerimde ise kazak vardı. Cüzdanıma baktım. Bozuk param yoktu. Bütün paramı yanıma aldım ve anahtarımıda alarak evden çıktım. Tabiki Bim'e gidicektim. O güzel mor paketli marşmellov'u gözümün önünde canlandırıyordum. Biraz yağmurda yürüdüm. Ayağımda terlik , her yağmur damlasını topuklarda hissediyordum. Biraz sonra caddeye çıktım. Bim ... İşte oradaydı tüm maviliği ile. Bembeyaz kapı lambaları ile şubenin önünü bile aydınlatmıyordu. Kapıyı güç bela iteledim açtım. İçeride yine o tarifi olmayan koku vardı. İyice içime çektim. Mağaza soğuktu. Kapının yayı bozuktu , sürekli giren çıkanlar bütün güçlerini orada sarfedip kenardaki dinlenme koltuklarına oturuyorlardı. Benimde g*tüm ayrılmıştı ama oturamazdım. Biraz yeni gelen ürünlere baktıktan sonra marşmellov reyonuna yöneldim. İşte oradaydı ! hemen 2 paket aldım. Tam kasaya doğru gidecekken le cola gülümsedi bana. Al beni iç beni diyordu. Onuda aldım. Elbetteki patitolardan almamak olmazdı. Elim dolu kasaya yöneldim. Bi dünya şey almıştım ama toplam 4 lira tutmuştu. Elimdeki bütün 20 lirayı uzattım. Kasiyer tip tip baktı. Sıradakiler ise vay görgüsüz diyorlardı. Bozuk param yoktu napayım... Kadın kasadaki tüm bir liraları elime saydı. İşte o anda sıradakiler helal olsun vay be senin gibiler kaldı mı kızım yav dediler. Bense olaylardan hiçbişey anlamamıştım. Bimin son derece ince poşetlerinden aldım 2 tane. Kız az kalsın beni dövecekti. Dükkandan çıktım. basamaklar yine kaygandı. Yavaşça indim. Evime doğru giden sokağa yöneldim. Karşıdaki migros'a baktım. İnsanlar neşe içerisinde havaya para saçıyorlardı. Bense cebimde birsürü bir milyonla zar zor yürüyordum. Şangır şungur şangır şungur bir sağa bir sola. O anda karşımda belirdi o... ah ah saçlarını dağıtmıştı , yanakları al aldı. Hemen kaçıcak delik aradım. Bulamadım lanet olsun belediyenin eştiği çukurlardan başka yer yoktu. Mecbur yürüdüm , yürüdüm. Selam vermemek olmazdı. Selam naber dedim. Beni başta tanımadı. Sonra he iyi senden naber dedi. Cevabımı umursamıyordu zaten. İyi ne olsun dedim. Baştan aşağı süzdü beni. Lanet okudum. Görüşürüz dedi , uzaklaştı... Bense kadere küskün eve yürüdüm. terlikli , çakma adidas esofman, adiolas yazan kazak... Neyse dedim ve poşedime sarılarak eve gittim. Bilgisayarın başına oturdum . marşmellov paketimi açtım ve birkaçtane aldım. Şimdi yorum yazmaya hazırdım. Hemen birkaç yoruma dayalı konu gözüme çarptı. Uzun uzun destansı bir sekilde yorum yazarken bir yandanda le cola mı yudumluyor arada bir patito dan alıyordum. Nihayet yorumum bitmişti. Artık tamam butonuna basabilirdim. Fareyi götürdüm ve bastım. O da ne ? "anlık bir hata oluştu" şoka uğradım. Geri tuşuna basmamla yazıyı kopyalamam bir oldu. yine aynı sayfayla karsılasıyordum. Yazdıklarımın boşa gittiğini düşündüm ama bir umut vardı. O da taslaklara kayıt etmiş olmasıydı. Diğer bölümlere baktım yine aynı hatayı veriyordu. Citizen sayesinde tüm kodları ögrenmiştim. Kursa falan gitmeme gerek yoktu. Sağolsun bize tüm forum kodlarını ezberletmişti. Facebook'da bakındım biraz. Sonrasında ise tekrardan baktım ve foruma yeniden erişim sağlanıyordu. Hemen o konuya gittim tam yorumlayacaktım ama konu çoktan silinmişti. Yani yazdıgım onca yazı havaya uçmuştu. Tam o sırada şimşek odamı aydınlattı. Bitmek üzere olan marşmellov ve le colam umutsuzca bakıyordu. Hemen patitonun dibinde kalanları yedim ve le colanın hepsini içtim. Uyumam gerekiyordu... Son kez cevaplanan mesajlar kısmına baktım. Yine çalısmıyordu...

edit : linkini bulamadım bir arkadasımız bimle ilgili bir konu açmıştı ondan esinlendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 28 Kasım 2012; 22:29:10 >

• o kadar yazdım yorumsuz kaldı vay arkadaş.
  • Okumadım ama güzel gibi duruyo
  • Anlık olmayan bir hata oluştu.

Güzel olmuş,elinize sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler arkadaşlar

eksiklerimide yazarsanız sevinirim
  • fena değil,ama sonunu beğenmedim.uyuyarak büyüdüm kısmını sil bence saçma olmuş orası
  • güzel olmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tim_Robbins

fena değil,ama sonunu beğenmedim.uyuyarak büyüdüm kısmını sil bence saçma olmuş orası

tamamdır
  • güzel olmuş ama aksiyon yok neyse güzel yinede akıcı
  • Gayet Kaliteli Eline Saglik

• Güzel olmuş,bu marshmellow'dan aldım bir ara hoşuma gitmemişti ama tadını hatırlayamıyorum 2-3 oldu alsammı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SADRETTİN UMMAN -- 2 Kasım 2012; 20:56:59 >
  • Beğendim

• Güzel olmuş.
  • teşekkürler arkadaşlar.
  • güzel hocam
  • Süper :D Üşenmedim
  • sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: febelsa

Okumadım ama güzel gibi duruyo

bunu görür görmez gülmeye başladım duramıyorum

edit: güzel olmuş bu arada sende ışık var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermaeus Mora -- 2 Kasım 2012; 21:49:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: assassin34

quote:

Orijinalden alıntı: febelsa

Okumadım ama güzel gibi duruyo

bunu görür görmez gülmeye başladım duramıyorum

edit: güzel olmuş bu arada sende ışık var

Sağol Hocam

• Uzun olsaydı daha iyi olurdu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.