< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi) (141. sayfa)
-
-
Merhaba,
telegram, wa ya da instagram grubunuz var mı bisiklet tur haberleri ile ilgili?
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaderizm -- 4 Ekim 2020; 17:13:34 > -
Vermese nolur hocam alu ve çelik kadrolar zaten ömür boyu gidiyor. Karbon ve kompozit gitmiyor ona da zaten kimse ömür boyu garanti vermez.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
haklısınız ama Bilemeyizki başına ne gelecek hocam, sonuçta meşhur bisiklet markalarının yol bisikletleri 7-8 binden başlıyor, az para değil
ömür boyu garanti insana markanın kendine güvendiği hissini veriyor. Demek ki malına ve hizmetine güveniyor ki veriyor.
trek ve specialezed veriyor diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Scott Speedster yol bisikletim vardı kadro ömür boyu kompanentler 2 sene garantiliydi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Emin olmamakla birlikte şuan Scott 5 yıl garanti veriyor kadro için.
ben şu an Fuji absolute 1.1d kullanıyorum satıp endurance yol bisiklet almak istiyorum. Gönlümde şunlar var
specialized allez elite (2019 )
trek domane al2 (2021)
scott speedster 30 (2020)
bu arada siz bisikletlerden anlıyorsanız aklıma takılan bir kaç soru var, konuyu çok kirletmemek adına pm atarsanız sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telegram gurubumuza bekleriz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X