Şimdi Ara

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi) (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
123
Favori
171.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Scott CR1 30
    Ankara
    Eklerseniz memnun olurum arkadaşlar
  • dünya turundan döndüm beni de ekleyin
  • Akıllı saat sahibi olup strava ile sorunsuz kullanan var mı arkadaşlar ?
  • Serkant Yakıt
    Lapierre Audacio 300 (Modlu)
    İstanbul
    Eklerseniz sevinirim. Sarıyer tarafındayım.
  • Çanakkale Bisiklet Turu 2018 katılmak isteyenler için
    https://www.canakkalebisikletturu.com/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de katılmak istiyorum

BTWIN Rockrider 540
    Antalya Merkez
    Yaş 13

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up

konuyu hortlatayım yaz geldi yaz

bisiklete binenler kimler bakalım
  • İstanbul Beylikdüzü'nde hemen hergün bisiklet turundayım. Beykent'ten, yaşam vadisine oradan bizimkent ve büyükşehir'e dalıp içerlerde turluyorum. Haraketli sürücüyüm dağ bisikletimle zıplayıp uçacak yer bulduğum an son sürat dalıp uçarım Gopro için kafa bandı alıp videolar eklemeye de başlicam
  • Kartaldan gebzeye biskletle gidilir mi görüşünüz nedir (hafta sonları sadece )? Bir de nasıl gidebilirim en iyi yol nedir e5e paralel?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala aktifse, benide eklerseniz sevinirim.

İstanbul/Avcılar 21

İmzamı ekledim bile
  • Wp grubu var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm bisiklet dostlarına selamlar
    Bu sene 5. düzenlenecek olan mersin caretta bisiklet festivaline sizleri de yanımızda görmekten memnun kalacağız.
    festival şehir turu, deniz turu, ana, tali, kum, çakıl yolları; düzlük, tırmanış doğa ile iç içe sohbet muhabbet, arkadaşlık, dostluk, eğlence burada festivalde güvenlik önlemi olarak büyükşehir bld. desteği ile polislerimiz, zabıtalarımız, askerlerimiz koruyacak; olumsuz sağlık durumlarında ambulansımız; bisiklet arızalarında servisimiz; taşıma için süpürge araçlarımız eskortluk edecektir. yemeklerimiz sıcak, soğuk, taze olarak kırmızı et, balık, tavuk ve vejeteryan menülerimiz olup festival fiyatına dahildir. fiyat geçen sene 40tl'di. Amacımız maddiyat olmayıp mersinimizi, caretta kaplumbağların nesline dikkat çekmek ve eğlenmek.

organizasyon hazırlanmakta olup facebook sayfamızda güncel haberlerimizi takip edebilirsiniz.

https://www.facebook.com/events/1800382153602309/

• 2005 yılında bisiklet ile yaptığım kaza sebebi ile kafatasım kırıldı, ölümden döndüm. Ama bu bendeki bisiklet sevdasını bitirdi mi? Tabii ki hayır.
    13 yıl aradan sonra bugün Carraro Sportive 225 ile yeniden iki teker üzerine binerek belki bu kez ölüm fermanımı imzalamış bulunmaktayım.
    13 yıl önce kullandığım bisiklet ise bu aldığım jet olsa gerek. Buna bisiklet diyenin gözü kör ola bu başka bir şey.
  • Merhaba;

Geçen sene ikinci el aldığım Sedona 711 ile aranıza katılabilirim.

Kütahya'dayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tastarakay

2005 yılında bisiklet ile yaptığım kaza sebebi ile kafatasım kırıldı, ölümden döndüm. Ama bu bendeki bisiklet sevdasını bitirdi mi? Tabii ki hayır.
    13 yıl aradan sonra bugün Carraro Sportive 225 ile yeniden iki teker üzerine binerek belki bu kez ölüm fermanımı imzalamış bulunmaktayım.
    13 yıl önce kullandığım bisiklet ise bu aldığım jet olsa gerek. Buna bisiklet diyenin gözü kör ola bu başka bir şey.
  • Hafta sonu gelse de bisiklet sürsek.
  • katılmadığım tek şey;
    •Ekonomik ve sosyal bir spordur, "ekonomik" kısmı
    özellikle downhill yapıyorsan asla ekonomik olamaz :)
  • yarbayım kask ya da fullface olsaydı muhtemelen kafatasınız kırılmazdı ekipman çok önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyilmazlar

yarbayım kask ya da fullface olsaydı muhtemelen kafatasınız kırılmazdı ekipman çok önemli
    çok haklısınız çok.
  • Grup ölmüş gibi var mı istanbul anadolu yakasında birlikte pedallamak isteyen?
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.