Şimdi Ara

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
123
Favori
171.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de eski bir bianchi var yenilemek istiyorum ama iyi bir bisiklette pahalı oluyor,acaba bana şöyle genellikle şehir içi kullanacağım fazla pahalı olmayan iyi bir bisiklet önerecek olan varmı?

Beyler bisiklet parçalarından anlayan birisi varsa bana pm ile ulaşabilir mi bikaç sorum olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Kıro -- 24 Mayıs 2012; 0:26:58 >
  • Bu da benim bisikletim..

Original Holland Gazelle Classic

57" Kadro Boyu
    28/622X19 Çift Kat Alüminyum Jant ve Krom Nikel Teller
    Shimano Nexus 7 Vites
    Kapalı Zincir Muhafaza
    Dinamolu Kısa ve Uzun Aydınlatmalı Ön Far ve Arka Stop Lambası

Görüntüsü nostaljik, sürüşü keyifli ve akıcı bir şehir bisikleti.

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)  DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi) DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)  DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)  DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)  DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)

Gazelle 1892 yılında kurulmuş, Hollanda merkezli bir bisiklet firmasıdır. Dünyanın birçok ülkesine ihracatı olan, özellikle şehir bisikletleriyle nam salmış bir bisiklet üreticisidir. 2010 yılında, Gazelle en güvenilir bisiklet markası, yine aynı yıl Amerikan Reader's Digest dergisi tarafından da yılın markası ödülünü almıştır.

•  DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)
     DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmWaTs -- 13 Haziran 2012; 23:07:24 >

• Konu çok güzel gidiyor
  • bi şey sormak istiyorum. 150 tl lik bisikletle 1000 tl lik bisiklet arasındaki fark nedir. ikisininde tekeri , pedalı var, bastımı gaza gider mi gider, şöförüde var ıhım pardon

vallahi bilmediğim için soruyorum amacım eleştirmek değil.
  • Beyler 100-200(fakirim)arası bir bisiklet önersenizse(2.el-1.el fark etmez)Bursa da kullanıcam çok fazla dağlık yerde değil düzlük-hafif yokuş olan yerlerde sürücem
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

Arkadaslar kac yildir bisiklete bnmiyorum.bu yaz yeniden baslamayi dusunuyorum.zamaninda 150tl ye almistim yani oyle kaliteli bir sey degil.zinciri yok bisikletin zaten bu yuzden birakmistim.yeni zincir kac tl dir ve fatih çapaya yakin bisikletci biliyor musunuz?

bisikletin arkada kaç dişlisi var? fiyatlar biraz ona göre değişiyor. eğer single ise 8-10 a bulursunuz, 6-7 vitesli ise 15-20 civarı, 8 ise 30 civarı, sanmıyorum ama 9-10 lu ise 50 civarından başlar genelde fiyatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

Bu da benim bisikletim..

Original Holland Gazelle Classic

57" Kadro Boyu
    28/622X19 Çift Kat Alüminyum Jant ve Krom Nikel Teller
    Shimano Nexus 7 Vites
    Kapalı Zincir Muhafaza
    Dinamolu Kısa ve Uzun Aydınlatmalı Ön Far ve Arka Stop Lambası

Görüntüsü nostaljik, sürüşü keyifli ve akıcı bir şehir bisikleti.

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)  DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi) DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)  DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)  DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)  DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)

Gazelle 1892 yılında kurulmuş, Hollanda merkezli bir bisiklet firmasıdır. Dünyanın birçok ülkesine ihracatı olan, özellikle şehir bisikletleriyle nam salmış bir bisiklet üreticisidir. 2010 yılında, Gazelle en güvenilir bisiklet markası, yine aynı yıl Amerikan Reader's Digest dergisi tarafından da yılın markası ödülünü almıştır.

Bisikletiniz çok güzel. Güle güle kullanın. Ben kız arkadaşımla bakarken bu markaya da bakmıştık fakat çok pahalı gelmişti. Ömür boyu garantili mi kadroları bunların? Ya da çok mu hafif? Tam olarak avantajı nedir söyleyebilir misiniz?

• Bmx sürüyorum.(Hareket bisikletleri)1500 tl toplamıştım ki daha bir hafta önce kadroyu dağıttım olur olmadık bir şekilde.Yeni kadroyu bekliyorum
  •  DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)
    Resimde gordugunuz bianchi apache model bisikleti kullanıyorum,her ne kadar suspansiyonlar kilitleneniliyor olsa da 17 kiloyla hızlanmak zor oluyor

http://www.bianchi.com.tr/urunler.aspx?kat=2&akat=2&urunid=194

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 24 Mayıs 2012; 1:12:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir sorun çıkmazsa 1 aya kadar alacağım.

Trek FX 7.3
     DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi)
  • İyi güzel de sürmek için ya insanların arasına dalacaksın ya da arabaların arasına.İkisi de problem oluyor büyükşehir için, keşke düzgün bisiklet yollarımız olsaydı.
  • yemin ederim canim cok fena cekti simdi.

araba motor bunlar cok skntili isler
  • O değilde

Tantuni yiyip hemen mı eve dondun kalp krizi falan ihTimali yok mü ?

• Arkadaşlar bisiklet sürüyorsunuz diye sizi eleştirenleri boşverin.
    Aynı şeyi ben de yaşıyorum bazen, hatta gülenler bile var ama bisikletin keyfi çok çok başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Never Trust

bi şey sormak istiyorum. 150 tl lik bisikletle 1000 tl lik bisiklet arasındaki fark nedir. ikisininde tekeri , pedalı var, bastımı gaza gider mi gider, şöförüde var ıhım pardon

vallahi bilmediğim için soruyorum amacım eleştirmek değil.

kadrosu Al. dur buda daha hafif ve performanslı olmasını saglar.
    kadro açıları kullanıcının performansını arttırmak, daha rahat tırmanmak için dizayn edilir.
    vites sistemi daha kararlı bir şekilde vites değişimini saglar ve zor kosullarda calışmaya daha elverişlidir.
    fren sistemi zor sartlara uygun ve uzun inişler için hidrolik sistem sayesinde elinizi cok daha az yorup cok daha fazla verim alacagınız sekilde tasarlanmıştır.
    jant setleri daha rijit daha hafif ve göbeklerin akımı çok daha iyidir.
    ön maşalar çok daha hassas tepki veren masalar olur. rebound ayarı ve kilit mekanizması mevcuttur ki bunlar size performans almanında pek çok iyileştirme sunar.

bunlar en belirgin farklardır. bunların dısında en ufak malzemesine kadar malzeme kalitesi bahsettiğiniz bisikletten kat kat iyidir. hrhangi bir arıza durumunda servis konusunda cogu ust duzey marka sıkıntı cıkartmadan degişim veya tamir olanagı saglar.

bu dediklerim cok mu gerekli. kullanıma gore değişir. bahsettigim dag bisikleti için olan farklar. yol bisikleti içinde farklı farklılıklar var. eger gundelik kullanım için istiyor daga bayıra cıkmam sehir içinde amacım ulasım diyorsan 500 tl lik bir sehir bisikleti fazla fazla karsılar ihtiyacını... ama ilerltip bu sporu yapcam dersen cok kısa bir süre sonra 1000 tl lik alet bile sana yetmyecektir.

• Bende vardi bianchi Ares. Inanilmaz agır kalın lastikli dag bisikleti.
    Arkadasimda pahali bir bmx var.bi kere bindim ucucam zannettim.inanilmaz hizlaniyo velet.minicim bisey cok oyle acayip aksanda yok. 2 fren bi zincir bu kadar ama ucucam hissettim deli hız yaptim.alacam bende duz surmek icin atlayip hoplamaya heveskm yok
    Bmx yerine bmw yazmistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vustic -- 24 Mayıs 2012; 2:29:01 >
  • bende sürüyorum acaba yarın staja bisikletle mi gitsem
    bir de benimki sade bisiklet çeşitli aksesuarlar olsa fena olmazdı aslında zil hız göstergesi ışık ayna felen

düz asfalt yollarda binmek çok keyifli birde müzikle veya arkadaşınız varsa yanınızda marketten kola çerez alıp manzaralı çimenliğe bisikleti parkedip atıştırmak off süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasim Ozaman Kütahyalı -- 24 Mayıs 2012; 2:29:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6,02x10^23

Tek başına değilde bir arkadaşla sürmek güzel oluyor

+1, sohbet ede ede sürmesi yokmu hele. mis.
  • ben de burdayım

temel derdimi açıklayım. yoldaş arıyorum dostlar
    istanbul fatihteyim. yakınlarda falan varsa pm beklerim

yaş da önemli tabi; yaşım:20
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.