< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
dh bitmiştir (2. sayfa)
-
-
yks 20 21 zamanlarinda baya aktifti tyt/ayt forumu şu an ölü gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu konuyu açtığım için 8 gün uzaklaştırma yedim. Açtığım konunun içeriği bu konuyla hemen hemen aynı. Sundukları sebep ise "ISRARLI KURAL İHLALİ" Gören de sanar terör örgütüne adam topluyorum. Açtığım konular bilgilendirici. Ayrıca daha okunabilir olması için komikli şeyler de ekledim.
Mesela YTÜ konusunda önerdiğim bölümler kolayca mezun olunabilen ve iş garantisi veren bölümler. Sadece bölümleri yazmam aşırı sıkıcı olacağından hikayeleştirip YTÜ sünni medresesi şeklinde bir tema belirledim. Tabi YTÜde okuyanlar gerçekten de okulun böyle olduğunu kabul edeceklerdir. Yani hem güldürüp hem düşündürüp hem de bilgi sahibi edindirmek istediğim için böyle bir rehber konusu açtım.
VAN YYÜ konum da benzer sebepten açıldı. VAN YYÜ, ülkenin açık ara en büyük kampüsüne sahip üniversitesi. Kampüsü gerçekten çok güzel. Ayrıca şehir de sanıldığı kadar geri kalmış değil. Gezilip görülmesi gereken birçok güzellik var. Maalesef Van şehrinin büyük bir kısmı Fatih Altaylı isimli gazetecinin tapulu malı. Bu durumu kamuoyuna duyurmak için de bu konuyu açmıştım lakin bunu da sildiler.
-
Anonime alınan konular üzerinde moderatör insiyaif kullanması daha fazla olur. Anonime alınmış konular foruma mal edilmiştir.
Tüm bunları geçtim. Söylediğiniz gibi bilgilendirici veya rehber submaktan uzak, başlık üzerinden bölüm dışı tartışma çıkarabilecek söylem ve içerikler barındırıyor.
Forumda eğlence amaçlı başlıklar oluşturmanızda hiçbir sakınca yok. Hatta bu bölümün amacı zaten bu. Eğlenin, rahatlayın ama bunu farklı tartışma ortamlarına sokmadan yapın. Bizim görevimizde bunu sağlamak. Bunun içinde moderasyonu suçlamak doğru değil, buna da izin vermem/vermeyiz.
Ve en önemli şey. Dürüstlük. Sizin söylemeniz gereken şeyleri burada ben söylüyorum. Eğlenmek için başlık açamaz mıyım deseydiniz keşke. Ben olsam öyle derdim. Algı yaparak, eğri olanı düzgünleştirmeye çalışıyorsunuz.
Ve bu başlıkta. Moderasyon hakkında şikayet edebileceğiniz. Bize içinizi kusabileceğiniz yer değil. Şikayetiniz olması çok normal. Bunu, belli kanallardan dürüstçe ve samimice yapmalısınız. Daha size nasıl anlatabilirim emin değilim.
Konunun farkı bir boyuta evrilmemesi için kilitliyorum. Sevgilerle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X