< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
dh bitmiştir
-
-
Ben bitti demeden bitmez!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun modlardan çok trollerde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dünkü deneme konusu silinmiş mi? O konu da silindiyse burada açılan konuların %90ının silinmesi lazım kafadan
forumda kısa bir sürede hızlı cevap gelen konuları siliyorlar ki aktiflik artmasın. modlar da işini biliyor. sevgilim beni terk etti diye konu açsam dh yönetici tavsiye yazardi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 17 Eylül 2024; 17:9:22 >
Bu konuyu da ya silerler ya da modun teki gelip saçma sapan bi açıklama yapıp konuyu kilitler 3 4 saate
3-5 kişiyiz onu da kacirtacaklar
Yazıklar olsun
KONUMA DOKUNMA
-
Merak etmeyin dostlar ben buradayım 😎
Bitmez burası
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
konudan konuya kalite ve içerik tutarsızlığı var malesef kimi konu goy goy boş muhabbet kimi konularda da aşırı teknik var.eskiden teknik taraf daha yoğundu.
genel bir içerik sıkıntısı var malesef spor bölümünde tenis açtıramamıştım zamanında.
-
DH köklü ama ağır işleyen bir yapı. Faydalı konuların silinmesi çok yanlış. Ayrıca daha fazla insana yöneticilik verilse. Her bölümde bir canlılık sağlanır. Çok fazla yetki verilmesine de gerek yok.
YKS konusu kalmadı.
Ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama eskiden çok daha fazla YKS ile ilgili konu açılırdı.
O yks konularını açanlar artık 4.sınıf oldu
Dh bitmez, bitemez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bence tam aksine hala ayakta ve aktıf kalabılen nadır mecralardan bırısı dh
-
Buna benzer bi başlığı 10 sene önce de görüyorduk. O zamandan beri seviye sürekli aşağıya gitti. Üye sayısı ve hareket olarak site pik yapmış olsa da, nitelik olarak sürekli aşağıya gidiyor.
Ülkenin eğitim ve adalet seviyesiyle orantılı sanki. Gun bir seferinde, "Bu site, Türkiye'nin resmidir" gibisinden bir söz etmişti. Kızmıştım o zaman ama malesef tespit konusunda haklıydı.
Lâkin yanlışı, seviyeyi yukarıya taşımak adına muhtemelen hiç bir şey yapmamış olmasıydı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alıntı
metni:eğitim ve sınavlar genel sohbet forumuna dershane ile ilgili sohbet konusu açıyorum konu siliniyor @daxpc işlemi iptal edip bahsettiğinizi düşündüğüm konunuzu geri getirdim:
deliriyorum | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
Alıntı
metni:aga yerine ag yazdım onu da küfür diye silmişler Alıntı
metni:deccal bunlar ag O zaman yöneticilerin yanlış anlamayacağı biçimde başlık mesajındaki ifadeyi düzenleyebilirsiniz. O zaman yöneticiler silme zorunluluğu duymayacaklardır.
Alıntı
metni:millet üni ile ilgili rehber konular açıyor konu siliniyor. sıkıntılı mısınız? Bunun örneklerini incelenebilmeleri için benimle paylaşabilirsiniz. Prensipte sohbet bağlamında rehber konularında bir sakınca olmamalı. En kötü ihtimalle ilgili bölümlere - üniversite başlığına - taşınıp buraya yansıtılabilirler. Sorun değil.
-
Teşekkürler, öncelikle olay sadece benim basit bir sohbet konumun silinmesi değil forumda tonla troll konunun ve manipülatif gereksiz insanların barınıp (bkz. Ankaratıplı, milletin meslek seçimini manipüle etmek için tonla anonim konu açıp bir gün tıpa veya mühendisliğe sövüp bir gün övmesi, tüm forumu bıktırdı.) forumda doğru düzgün aktif insanların da kaçırılması.
Birkaç yıla kadar YKS adına yardımlaşma konusu yoğunluklu olan bir başlık zamanla trollerle çamura döndürüldü, gerek yerinde moderasyon eksikliği gerek de saçma moderasyon kararlarıyla faydalı kullanıcılar forumdan uzaklaştı, birkaç kişi kaldık desek yeridir.
Bu kitle daha nasıl geri gelir bilmiyorum fakat moderasyonun güçlendirilmesi şart, örneğin ankarazıpzıp dediğimiz troll bir yıldır aralıksız forumda kaos çıkaran anonim troll meslek başlıkları açsa da hala forumda, adamın 10-15 dakika içinde 5+ troll başlık açtığı oluyordu. İşin özeti bu.
Silinen konuların hepsini hatırlamasam da bir tane başlık buldum. https://forum.donanimhaber.com/ytunun-en-iyi-10-bolumu--159544730 . Buna özel olarak konu içeriğinden haberim yok fakat bahsettiğim gibi forumda tek sorun konuların silinmesi değil. DH gibi büyük bir forumda da bu başlığın ana sayfada top 3'e çıkması forumda büyük bir kitlenin benzer düşüncelere sahip olduğunu ve aktif moderasyondan mutlu olmadığını açıklıyor. Kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 19 Eylül 2024; 19:53:32 >
forumda kısa bir sürede hızlı cevap gelen konuları siliyorlar ki aktiflik artmasın. modlar da işini biliyor. sevgilim beni terk etti diye konu açsam dh yönetici tavsiye yazardi
|
Bu konuyu da ya silerler ya da modun teki gelip saçma sapan bi açıklama yapıp konuyu kilitler 3 4 saate |
Dünkü deneme konusu silinmiş mi? O konu da silindiyse burada açılan konuların %90ının silinmesi lazım kafadan
|
3-5 kişiyiz onu da kacirtacaklar
|
O yks konularını açanlar artık 4.sınıf oldu
|
KONUMA DOKUNMA |
Benzer içerikler
- eyüp boncuk hangi üniversite mezunu
- işletme nerede okunur
- ankara deneme sınavı yapan kurumlar
- perifer tıp ne demek
- kırmızı reçete sicile işler mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X