Şimdi Ara

DH Black Metal topluluğu. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
0
Favori
11.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • enescim an itibariyle deşifre edilmiş bulunuyosun,lan dedim bu benim arşivi birebir saymış ahkam kesmiş dedim bunu bi soruşturuyim,kardeşime sordum bu bizim enes dedi,dedim şimdi belli oluyo benim bilgi birikimimin hede hödö yollarla forumlarda genç ağızlarca saçma sapan dilegetirilmesi..

şimdik kısıtlı bilgilerinle dünyadan bi haber yorumlarını kendine saklayıp sevgililer gününü çılgınca kutlamanın bi yolunu buluyosun,bırakta abilerin şurda güzel güzel konuşup tartışsın hadi canım hadi yavrum,başkalarından edindiğin yada arakladığın bilgi birikimle kimseye ahkam kesme burda,bu tür konularda biraz bencil olmak lazım ki IQ su 50 olanlarla aynı şeyleri dinlediğine şahit olma ihtimal oranın azalsın

neyse hadi iyi geceler

quote:

Orjinalden alıntı: wIzI_

@KırıkKılıç

Gorgoroth o kadar sağlam değil be ya.Kütürtü gibi geliyor bana sadece 1 şarkısı olması lazım listemde.

hatta o tek şarkıda Funeral Procession değil mi ? evliya gibi adamım maşallah salak kardeşim ve yakın arkadaşları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 14 Şubat 2009; 0:26:08 >

• way be forumda BATHORY sevenleri görmek ben BATHORY fanı için ayrı gurur ve sevinç kaynağı oldu

BLOOD FIRE DEATH
    UNDER SIGN OF THE BLACKMARK
    HAMMERHEART
    TWILIGHT OF THE GODS
    NORDLAND-I-II
    BLOOD ON ICE

Belki Octagon,Requiem,Destroyer Of The Worlds çok şahane olmayabiir bu yukardakı albümler kadar( gerçi bem fanıyım Quorthonun her yaptığı yapıt çok önemli benim için) Ama özellikle BATHORY-Bathory ve The Return de çok şahanedir

Satanic,occult,mistic,nordic ve pagan kültürünle birleşmiş Viking Metalin öncüsüdür Bathory.1983den beri bu müziği icra eden nadir topluluklardandır.
    CELTIC FROST,POSSESSED,VENOM,ANGELWITCH,SATAN gibi grupları bilmeyenler veya dinlememiş insanların bu müziği dinlemesi ve icra etmesi zaten bana göre değil....
    Bilmiyorum 29 yaşındayım ama biz bunlarla büyüdük bu şekildede devam ediyor...

• Ahkam kesmiyorum zaten.Müco'ya sorabilirsiniz örnek aldığım metal müzik dinleyicilerindensiniz. Müco'ya hep sorarım abin yeni grup buldu mu falan.Hatta geçenlerde söyledim forumda abinle konuştum falan diye.Sizi gerçekten örnek alıyorum kendime müzik açısından.Müco bana bir şarkı söyledi mi abisi dinliyorsa dinlenir felsefe bu.Lütfen yanlış anlama Yusuf abi.Dinlediğim çoğu grup Müco'nun tavsiyesiyle dinlediğim gruplar, Müco'nun dinlediği = sizin gruplarınız.Son zamanlarda biraz araştırayım dedim -yine sizi gıpta alarak- ve bir kaç grup buldum.Swallow The Sun bunlardan biri mesela ondan da haberiniz vardır.Müco'ya söylemiştim bu grubu.Abime söyledikten sonra araştırmıştı demişti.

Bir şifre girişimim yok ki deşifre olayım.Örnek verecek olursam, Drudkh'u Müco'dan -sizden- duydum, Summoning'i Müco'dan -sizden- duydum, Bathory'i önceden beri biliyordum ama ilk duyduğumda adı kötü gelmişti ve bırakmıştım araştırmayı.Sonra Müco abim paso bunu dinliyor demişti ve araştırdıktan sonra Bathory'e haksızlık ettiğimi düşündüm.Kısmen sayenizde.Daha sayabileceğim çok grup var.Bunların hepsi birleşip bir müzik zevki oluşturdu.Bunun çoğusu sayenizde oldu Yusuf Abi.He bir kusur ettiysek affola.

Bu arada Gorgorth'un hiç şarkısı yokmuş.

quote:

Orjinalden alıntı: tylor

enescim an itibariyle deşifre edilmiş bulunuyosun,lan dedim bu benim arşivi birebir saymış ahkam kesmiş dedim bunu bi soruşturuyim,kardeşime sordum bu bizim enes dedi,dedim şimdi belli oluyo benim bilgi birikimimin hede hödö yollarla forumlarda genç ağızlarca saçma sapan dilegetirilmesi..

şimdik kısıtlı bilgilerinle dünyadan bi haber yorumlarını kendine saklayıp sevgililer gününü çılgınca kutlamanın bi yolunu buluyosun,bırakta abilerin şurda güzel güzel konuşup tartışsın hadi canım hadi yavrum,başkalarından edindiğin yada arakladığın bilgi birikimle kimseye ahkam kesme burda,bu tür konularda biraz bencil olmak lazım ki IQ su 50 olanlarla aynı şeyleri dinlediğine şahit olma ihtimal oranın azalsın

neyse hadi iyi geceler

quote:

@KırıkKılıç

Gorgoroth o kadar sağlam değil be ya.Kütürtü gibi geliyor bana sadece 1 şarkısı olması lazım listemde.

hatta o tek şarkıda Funeral Procession değil mi ? evliya gibi adamım maşallah salak kardeşim ve yakın arkadaşları

• paylaşımcı olmayı pek sevmem,sevdiğim kişilere dağıtırım yalnızca hazinemi,benim için kıymetli olan birşey,dediğim gibi bencil olmak lazım biraz

neyse müzik zevkidir sonuçta herkesin yorum yapmaya yeteneği ve hakkı var,yapılabilir olaiblir olağandır doğrudur normaldir,saygı duymak gerekir
  • Koldbrann diye bir grup buldum pek araştırmadım da bilgisi olan varsa hangi albümünü indirmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Koldbrann diye bir grup buldum pek araştırmadım da bilgisi olan varsa hangi albümünü indirmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.

koldbrann 2003 albümünü dinledim, yeniden açtım güzel geldi
  • Aranızda Satyricon dinleyen varmı ? bence çok sağlam bir grup.Son albümlerinide beğendim.Dinlemeyen dinlesin.
  • Satyricon Volcano'dan beri Black Metal yapmıyor.Ama iyidirler.Yeni tarz albümlerinden Now,Diabolical çok hayvan albümdü.Eskilerinden Nemesis Divina,The Dark Medieval Times ve Shadowthrone gayet hoş,naif albümlerdir.Tabii tr00 kvlt çocuklar sevmez bunları da ama delikanlı abilerimizdir Satyr'de Frost'ta...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Red Fox

Aranızda Satyricon dinleyen varmı ? bence çok sağlam bir grup.Son albümlerinide beğendim.Dinlemeyen dinlesin.

Şimdiki kvlt çocukları on sene önce elinde matara okula giderken biz dinlerdik. Satyricon da o zaman BM yapardı bize leziz...

Edit: Ahuhaha! Enslaved'le pişti olmuşuz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Algol -- 15 Şubat 2009; 18:37:34 >
  • quote:

Aranızda Satyricon dinleyen varmı ? bence çok sağlam bir grup.Son albümlerinide beğendim.Dinlemeyen dinlesin.

t-shirt gruplarını yazmayalım plüz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ɛnslaved
    Tabii tr00 kvlt çocuklar sevmez bunları da ama delikanlı abilerimizdir Satyr'de Frost'ta...

quote:

Orjinalden alıntı: Algol
    Şimdiki kvlt çocukları on sene önce elinde matara okula giderken biz dinlerdik. Satyricon da o zaman BM yapardı bize leziz...

=======>

quote:

Orjinalden alıntı: ceminec
  •  DH Black Metal topluluğu.

Haemoth-Satanik Teror

1. Invasion
    2. Sekth
    3. Satanik Terrorism
    4. Infested
    5. Agios O Baphomet !
    6. Supremacy
    7. Aeterne Diabolus

Hayvan bişi abhi yhAaA
  • Bathory un Blood Fire Death albümüne haksızlık etmişşim taş gibin albümmüş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

Bathory un Blood Fire Death albümüne haksızlık etmişşim taş gibin albümmüş

Tabii ki ya Nordland, Nordland II ve Twilight of the Gods albümleri diyeceğim ama diğerlerini de indir.Farzdır ya, dinle, çarpılırsın.
  • quote:

quote:

• quote:

quote:

Tamam abi! Bundan sonra Marduk'dan başka grup tavsiyesi yapmıyoruz. Emret panzer divison'ları dökelim önüne.
  • Popoularitemi arttırmak için her şey...Koyduğum albümü indirin...Silencer,lunar aura ya benzemez :D
  • quote:

Popoularitemi arttırmak için her şey...Koyduğum albümü indirin...Silencer,lunar aura ya benzemez :D

haemoth'un diğer albümleri nasıl, aynı tarzda mı koydugun albümle

yine fransız Deathspell Omega güzel bir grup

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D6B32B7D -- 16 Şubat 2009; 23:39:40 >
  • mesajım kaldırılmış sanki,hımm o da güzel
    doğrudur haklıdır ama bu konuyu gözden geçiren admin e görevi konusunda bir kaç bilgilendirme yapabilirim,o mesajların tamamı silinmesi gerek nacizane :)

hadi görüşmek üzere
  • quote:

Orjinalden alıntı: Algol

quote:

Orjinalden alıntı: tylor

sen önce türkçeni öğren sonra akıl ver

quote:

Hayvan bişi abhi yhAaA

Sen de ilk önce ciddiyet ile dalga geçme arasındaki farkı idrak et, ondan sona alıntı yap. Sen ve başlığı açan kişi dışında herkes dalga yapıyor burada, anlayamadınız mı hala?

başlığı açan kişi bir heves açmış ama konuya göz attığın zaman kimin konuyu baltaladığı belli oluyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.